27.4.2016

Rokkistara, Tuhkimo, Merenneito ja Houdini

Hankittuani yhden Makeup Geekin luomivärin, vihjasin jo että hankin pari muuta samaisen brändin luomiväriä lisää ja samalla näille luomiväreille sopivan Z Paletten. Yksittäistä luomivärinappia oli kieltämättä melko kömpelöä käyttää, kun joutui aina ottaa pois pahvipakkauksesta ja laittaa vielä sinne takaisin jotta se säilyisi hyvässä kunnossa myös jatkossa.


Itse tilasin pienimmän paletin mustassa sävyssä, johon pitäisi mahtua esim. yhdeksän MUGin kokoista luomivärinappia. Itselle tämä on juuri sopivan kokoinen ja näppärä vaikka reissuun mukaan. Jos taas on luomivärien suurkuluttaja tai haluaa joukoon mahtuvan vielä parit poskipunat tai aurinkopuuteritkin, voisi hieman isompi paletti olla ehkä sitten enemmän omiaan.

Z Paletten mukana tuli myös magneetteja ja tarroja, joita voi käyttää sitten kun siirtää vanhoja luomivärejään toisista paleteista tähän palettiin. MUGin luomivärit taas voi laittaa suoraan tähän ilman erillistä askartelua, sillä myös sävyjen nimet löytyvät jo valmiina nappien pohjista.


MUGin luomiväreistä tilasin tällä kertaa sävyt Mermaid, Houdini ja Rockstar. Yritin vältellä beigejä, ruskeita ja muita ns. "turvallisia" säyjä, joita löytyy jo useimmista aiemmin omistamistani luomiväripaleteista (esim. UD:n Naked Basics ja Gwen Stefani -paleteista).

Muutenkin valitsemani sävyt olivat ehkä hieman kummallisten mielijohteiden aikaansaannosta. Tällä hetkellä kärsin lievästi pienestä merenneitojen huumasta (mikä sinänsä on hassua, sillä iso osa vedenalaisesta maailmasta enemmän pelottaa kuin viehättää minua), joten halusin oman palan merenneitoa edes luomivärin muodossa. Yleensä myös välttelen sinertäviä sävyjä silmämeikeissä, joten kai kärsin jonkinlaisesta aivopierusta kun sellaisen sävyn hankin sitten itselleni. Mutta eikös sininen silmämeikki ole tällä hetkellä trendikäs?

Houdini taas toi mieleen samannimisen minisarjan jossa Adrien Brody näytteli tätä kuuluisaa Harry Houdinia. Jotenkin luomivärin sävy vain mätsää niin hyvin siihen tv-sarjaan, vaikka varmaan tällä on jälijtelty enemmän itse oikeaa taikuria.

Rockstarin taas valitsin ikään kuin theBalmin Balm Jovi -meikkipaletin korvikkeeksi ja lieventämään sen ostohalua - hölmöä, vai mitä?


Valitettavasti yksi luomiväreistä, Houdini, oli kärsinyt kuljetuksessa ja murentunut reunoista (yllättäen noin symmetrisesti renkaan muotoisesti, josta voi päätellä että mitä ilmeisimmin se on murentunut pahvipakkauksen kurkistusikkunan mukaisesti). Käyttöähän se ei estä, mutta varmuuden vuoksi laitoin asiasta palautetta Beauty Baylle kuvien kera sillä olenhan kuitenkin maksanut tilaukseni ehjistä tuotteista. Muutaman päivän päästä sain vastauksen, jossa ilmoitettiin että minulle on toimitettu uusi Houdinin ja tuota vahingoittunutta ei tarvitse palauttaa takaisin. Puolentoista viikon päästä uusi Houdini-nappi tuli postiin ehjänä ( - ja hirveän isossa pahvilaatikossa luomivärin kokoon nähden).

Vaikka kuvassa näkyvä Houdini olikin saanut tuolla tavoin osumaa, sain sen silti siloiteltua ihan luomivärisiveltimellä niin, ettei se näytä noin hurjalta. Pikkaisenhan sävyä vielä varisee napin reunoilta paletille, mutta eiköhän sekin aikanaan siitä tasaannu.
Katsotaan siis mikä sitten uuden Houdinin kohtalo on, sillä en nyt tiedä että tarvitsenko välttämättä kahta saman sävyistä luomiväriä kun tuota murentunuttakin pystyy käyttämään.


Luomivärisävyjen kuvaukset on lainattu suoraan MUGin nettisivuilta ja ne menevät seuraavanlaisesti:
Rocktar (duochrome) - Hopeinen pohja violetti-pinkillä heijastuksella.
Cinderella - Kalpea shimmerinen pinkki
Mermaid - Metallinen sinivihreä kultaisella hohteella
Houdini (foiled)  - Tumma smaragdinen sinivihreä foliomaisella lopputuloksella
Melkeinpä kaikki luomivärit ovat pigmenttisiä, mitä vain Cinderella on näistä se heikoin lenkki ja se on ollut lievä pettymys itselleni. Ihan nätti sävy, mutta odotin siltä ehkä vähän enemmän ja valitettavati sen hohde katoaa luomilla. Rockstar on näistä neljästä oma suosikkini ja se on mätsännyt kivasti Houdinin kanssa yhteen. Houdini taas tulee hyvänä kakkosena ja se on ihana tumma sävy, jota voisin mieluusti käyttää iltameikissä. Mermaid puolestaan on myös kiva sävy, jota en kuitenkaan uskalla kovin usein sipaista luomille - ja silloinkin kun laitan, niin hyvin hillitysti ja ruskean sävyisten luomivärien kaveriksi tuomaan vain hillitysti jotain väriä. Vierastan vain niin paljon selkeän sinisiä luomivärejä, että niiden käyttö vaatii pientä totuttelua. Tämäkin voisi mätsätä kivasti Houdinin kanssa yhteen.

_______

Onko Makeup Geek tuttu?
Millaisen paletin itse kokoaisit ja millä perustein?

4 kommenttia

 1. Mä haluaisin koota Z-paletin, mutta mun mielestä ne luomivärinapit ovat liian kalliita, varsinkin foiled-sävyt. Ja mä nimenomaan haluaisin koota palettini niistä. Varmaan mä jossain vaiheessa alan keräämään niitä. Eihän niitä ole pakko ostaa yhdellä kertaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Foiled sävyt ovat kyllä melko tyyriitä! Itse hankin nämä kolme sävyä paletin ja yhden huulipunan kanssa niin että sain 5£ alennuksen kun tilaus ylitti 30£, eli periaatteessa sain halvimman luomivärin ilmaiseksi. Muuten olisi omakin kokoelma tuota niukempi varmaan.

   Käteväähän näissä kyllä on että niitä voi hiljalleen kerätä palettiin! :)

   Poista
 2. Makeup Geekin luomivärit on aivan ihania <3 Multa löytyy näitä yksi iso z paletti ja erikoisia yksi tälläinen pieni z paletti :) Hinta-laatusuhde näissä on enemmän kuin kohdillaan, jos vertaa vaikka MACin 20€ nappeihin. Mermaid on aivan ihana sävy, joko pienenä väriläikkänä meikissä tai sitten ihan pääosassa koko luomella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisen hyvä kokoelma siis :D Ja totta, nämä tulevat halvemmaksi kuin MACin ja laatu on hyvä! :)

   Mermaid on kyllä nätti ja sopii yllättävän hyvin Houdinin päälle kerrostettuna :o :)

   Poista