19.4.2016

Sitruunan keltaista ja vaahtokarkin pinkkiä

Kevät on saapunut nyt myös kylppäriini, sillä sain testattavaksi I love... uutuustuotteita herttaisen suloisissa sävyissä! I love...- suihkugeelejä on ennenkin vilahtanut täällä blogissa ja ainakin omasta mielestäni juuri suihkugeelit ovat merkin valikoimasta ne parhaimmat - koska hei, ne vain tuoksuvat niin ihanilta!


Viime aikoina olen kokenut kovasti vetoa keltaiseen ja vihreään (kuten blogin tämän hetkisestä ulkoasustakin voi ehkä huomata...), joten tietenkin Lemon Sorbet - suihkugeelin ulkoasu hiveli eniten minun silmiäni. Tuoksua en tässä sanoisi erityisen sitruksiseksi ja pian siitä tulikin mieleen ihan Liptonin sitruuna-macaronin makuinen vihreä tee (joka on muuten aivan ihanan makuinen, kannattaa kokeilla!)

Vaaleanpunainen Pink Marshmallow -suihkugeeli vetoaa varmasti niihin jotka pitävät kaikesta vaaleanpunaisesta, suloisesta ja makeasta. Suihkugeelin makea tuoksu on hyvä ja onnistuttu hyvin jäljittelemään vaahtokarkin tuoksua. Itselle tuoksusta tuli myös mieleen jonkinlainen marjainen jogurtti, joka ei kyllä sekään ole yhtään sen huonompi vaihtoehto. Sitrustuoksujen ystävänä olikin hieman hassua, että pidin enemmän tämän tuoksusta kuin Lemon Sorbetin.


Mielenkiintoisimmat tuotteet olivat kuitenkin nämä suihkugeelien kanssa samaa tuoksusarjaa olevat Whipped Sugar Scrubit, jotka ovat siis vatkattuja sokerikuorintoja vartalolle. Näiden purkkien ulkoasu on niin suloinen, että todennäköisesti olisin kaupassakin pysähtynyt tutkimaan näitä tarkemmin - etenkin kun itse kuorinta-aine ei ole mitään tylsän valkoisia, vaan hyvinkin karkkimaisen värikästä.

Lemon Sorbet on väriltään kirkas sitruunan keltainen, kun taas Pink Marshmallow on kuin purukumin vaahtokarkin pinkkiä. Koostumus on hieman erilaista kuin mitä olen kuorinnoissa tottunut käyttämään: se on tönkköä ja hieman tahmeaa. Vaikka aine näyttää hyvin tönköltä purkissa, joka ei turhia hillu ja hylly purkkia heilutellessa, saa sen silti vaivattomasti otettua sormilla kämmenelle.


Jos tykkää kuorinnoista joissa kiteet/rakeet ovat isoja ja hieman harvassa, niin sitten nämä kuorinnat ovat omiaan. Olen itse tottunut enemmän tiheärakeisiin kuorintoihin, jotka suorastaan raapivat ihoa niin että sen kuorinnan oikein tuntee nahassaan ja Whipped Sugar Scrubit ovat siis hellävaraisempia kuin mihin itse olen tottunut. Kuorinta-aine myös vaahtoutuu iholla, jolloin sen koostumus muuttuu enemmän kermaisemmaksi.

Itse tein näiden kanssa ensin sen virheen, että lätkin ainetta suoraan litimärälle iholle. Silloin kuorinta-aine vain liukui iholla eikä tuntunut tekevän oikein mitään. Siinä sitten purkin tekstejä lukiessa huomasin, että tuotetta pitäisi levittää pyyhekuivalle iholle - siten aine ei vain liukunut iholla vaan oli jo kuorivampi ja muuttui kermaisemmaksi.

I love...-tuotteita myyvät mm. Anttilat, Sokokset ja Stockmannit. Myös isompien ruokakauppojen hyllyiltä on yleensä löytynyt näitä tuotteita.

_______

Oletteko tutustuneet jo näihin I love...-tuotteisiin?
Tai löytyykö joku muu suosikkituote kyseiseltä merkiltä?

* Tuotteet saatu testiin blogin kautta, yhteistyössä Satoki Partners Oy:n kanssa.

2 kommenttia

  1. Enpä ookaan huomannu, et tähän sarjaan on tullut kuorintojakin! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt ovat ainakin nämä tulleet! :) Tai itse sanoisin näitä(kin) kuoriviksi saippuoiksi. Aiemminhan I love -tuotteissa on ainakin tuubimuodossa ollut kuorivia suihkugeelejä.

      Poista