4.5.2016

Huhtikuun loppuneet

Toisin kuin maaliskuussa, niin huhtikuussa kului kosmetiikkaa melko mukavasti! Se tuntuu hyvältä jo senkin vuoksi, että olen viime aikoina ahdistunut tavaramäärästä - niin kosmetiikassa kuin muissakin kategorioissa - joka kaapeista ja hyllyistä pursuaa. Tavoitteenani onkin hankkia jatkossa kosmetiikkaa enemmän tarpeeseen ja vältellä kutkuttavia tarjouksia, joissa enemmän tuotteita ostamalla säästää sen muutaman lantin verran.

Mutta nyt ne loppuneet:


Jurlique Calendula Redness Rescue with Comfort Complex Caming Mist kasvosuihke - Tämä oli ihan kiva ja melko riittoisakin. Auttoi pieneen punoitukseen, mutta ei silti tuonut apua niihin kiusallisimpiin, paloauton punaisiin poskiin. En myöskään ole valmis maksamaan tästä sen normaalihintaa (n. 30-40€), joten tuskin tulen hankkimaan toiste. Tuotteesta olen aiemmin kirjoittanut täällä.

DABBA siankärsämö kukkaisvesi - Tästä ihoni tykkäsi, vaikka siankärsämön tuoksu ei olekaan se kaikista herkullisin. En sanoisi että tämä olisi auttanut niinkään punoitukseen, mutta iho ei näytä niin epäpuhtaalta kuin aiemmin - liekö siihen sitten auttanut sekä tämä että Basironin käyttö, paha sanoa. Ainakin ihoni oikein joi tätä aina kun sitä suihkautta kasvoille. Pieni 50ml pullo kului vain turhankin nopeasti. Mietin jo että pitäisikö kesällä koittaa tehdä itse siankärsämöstä kasvovettä kun ne alkavat vain kasvaa, sillä siinä säästäisi mukavasti ja voisi mielin määrin suihkia vettä kavoille aina kun vain siltä tuntuu - siitäkin huolimatta että haju on tympeä.
 Lisää tästä ja parista muusta kukkaisvedestä voi lukaista täältä.

M&S Essentials Soothing Aloe Vera & Mint antiperspirantti - Tästä tykkäsin, vaikkei tämäkään silti täydellinen ollut, vaan petti tiukoissa paikoissa - etenkään treenejä ei kestänyt - ja jätti toisinaan paitaan kainaloiden kohdalla pienet hikiläntit. Epämiellyttävä haju pysyi koko päivän sentään poissa. Tuoksu oli kivan raikas!

Nivea Smoothing Cream shea butter vartalovoi - Tämä oli hyvä! Valitettavasti niin hyvä, etten juuri kerennyt käyttämään tätä vaan poikaystävä ennätti lotraamaan melkein kokon purkin. Näin keväällä ja kesällä tämä on ehkä turhan tuhtia, joten ehkä ensi talvena tämä tulee taas käyttöön.

Lumene Bright Now Vitamin C heleyttävä päivävoide - Tätä aina tykkäsin käyttää näytepusseista joita tuli mm. lehtien välissä, joten lopulta ostin tätä itselle oikein 100 ml purkissa. Pidin voiteesta ja se heleytti kivasti, mutta joinain päivinä en olisi kaivannut tätä heleyttävää ominaisuutta, sillä se sai ihon näyttämään rasvaiselta. Itse tykkäsin voiteen tuoksusta, mutta pidemmällä käytöllä se alkoi jo hieman tökkimäänkin. Voisin kuvitella tätä hankkivani toistekin, mutta en ihan heti. Ehkä sitten joskus, silloin kun ihoni kaipaa enemmän heleyttä.


Colab Extreme Volume Paris kuivashampoo - Viimeinenkin Colab kuivashampoo on käytetty nyt loppuun! Pidin siitä kuinka hiuksiin tuli tuuheutta, mutta tässä oli huonoin tuoksu sillä se oli aivan liian voimakas ja ruusuinen. En siis tule ainakaan Paris tuoksuna hankkimaan näitä itse. Tarkemmin tuotteesta voi lukaista täältä. Tuote saatu testattavaksi.

Sunsilk kuivashampoo - Ei, en vieläkään ole osannut lämmetä tälle. Tätä taitaa vielä olla yksi pullo jäljellä kylppärin laatikossa (sen siitä saa kun tarjouksista hamstraa).

Shiro Cosmetics This Is Halloween huulikiilto - Tämä oli aikoinaan pakko hankkia koska hei, The Nightmare before Christmas! Sävy oli kyllä kiva, mutta en vain osannut käyttää sitä kuin hyvin harvoin - ja onhan se vähän hassua että parasta tässä kiillossa oli sen tuoksu. Valitettavasti tuoksu on kuitenkin ajan saatossa muuttunut pahaksi ja kitkeräksi, joten parempi vain viimein luovuttaa tämän suhteen. Kiilto on vilahtanut aiemmin täällä.

______

Löytyykö tuttuja tuotteita?
Ahdistaako teitäkin kaapeista ja hyllyistä pursuavat purkit ja purnukat?

4 kommenttia

 1. Kaikki sun loppuneet olivat mulle sellaisia tuotteita, joita en ole käyttänyt itse. Nivean vartalovoi kuullostaa hyvältä. :) Ihana huulikiilto! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nivea oli kyllä kiva, imeyty paremmin kuin the body shopin vartalovoit mutta onhan koostumuskin eri. :D

   Huulikiilto oli kyllä ihana!

   Poista
 2. Itsetehdystä siankärsämösuihkeesta olisi hauska lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää mielessä :D Suunnitteilla olisi tehdä myös koivunlehdistä, ne kun ilmestyvät nopsemmin ja pitäisi auttaa rasvaiseen ihoon. :)

   Poista