9.5.2016

Kurkistusikkuna: Ripset, kulmat ja rajaukset

Jatketaan jälleen meikkikokoelmani läpi käymistä! En aluksi oikein tiennyt mikä kategoria olisi hyvä pohjameikkien jälkeen - kuten kasvopuuterit vai silmät? -, joten tietysti aloitin sieltä missä aita on matalin eli ripsistä, kulmista ja rajauksista. Tietysti olisin voinut läntätä samaan postaukseen kaikki silmämeikkini, mutta myönnän että se olisi jo liian työlästä kirjoittaa ja kuvata kerralla. Luomivärit on ehkä muutenkin kiva esitellä omassa postauksessaan, vai mitä?

(Pahoitteluni myös tylsän arkisista kuvista joita tässä postauksessa on luvassa.)

Tästä osiosta omistan seuraavat tuottet:
 • Lancôme Grandiôse ripsiväri
 • Benefit they're Real! miniripsiväri
 • Rimmel Glam'eyes eyeliner #001 Black Glamour
 • Ibero ripsientaivutin
 • Lancôme Le Crayon Khôl minikajalkynä #01 Noir
 • Kicks Eyebrow Definer kulmakynä #Blonde
 • Make Up Store Brow Color kulmakynä #No. 3
 • IsaDora Inliner Kajal sisärajauskynä  #56 Blonde

Vähän kuten pohjameikkien suhteen, ei tässäkään osiossa löydy useita vaihtehtoja, vaan ovat hyvin arkisen "tylsiä", mutta sellaisia joilla pärjää. En osaa käyttää esim. värikkäitä kajalkyniä (tai oikeastaan enää mitään kajalia, kuten tuota Lancômen mustaa), vaan teen alarajaukset - ja usein myös ylärajauksetkin - luomiväreillä. Näissä ei myöskään iske sellaista hamstrausvimmaa kuten huulipunissa ja poskipunissa, liekö juuri sen takia kun nämä eivät tunnu niin mielenkiintoisilta.

Ripsissä taas olen käyttänyt Benefitin they're Real! minimaskaraa, josta olenkin kirjoittanut aiemmin täällä. Olen pitänyt ripsarista kovasti, vaikkei se silti ole absoluuttisen täydellinen. Iso miinus tulee tietysti siitä, ettei se ole helposti saatavilla, kuten muitakaan Benefitin kosmetiikkaa.
 Lancômen Grandiose ripsiväriä en ole korkannut vielä auki, sillä pyrin käyttämään aina yhtä ripsaria kerrallaan ja korkata seuraavan auki vasta edellisen loputtua. Siksi en voi kertoa Lancômen ripsarista sen tarkemmin, mutta tietenkin siitä on tulossa oma postauksensa kun vain otan sen käyttöön.

Mitä taas tulee Iberon ripsientaivuttajiin, niin niitä en juuri käytä. Ehkä olen vain laiska asian suhteen, tai sitten vain vaadin että ripsarin itsessään pitäisi taivuttaa ripsiä niin, ettei erilliseen taivuttamiseen tarvitsisi turvautua. Toisinaan jotkut ripsarit myös pidentävät tarpeeksi ripsiäni ja jos niitä on vielä taivutettu, niin keskimmäiset ripset ottavat kiinni kulmiini (ah ihanaa kun omaa matalat kulmat ja raskaat luomet!), jolloin maskaraa voi levitä päivän mittaa iholle.

Rimmelin Glam'Eyes eyeliner taas on kuulunut meikkipussini vakiokalustoon jo yläasteajoilta asti! Vuosien varrella on tullut kokeiltua muitakin nestemäisiä rajauksia, mutta aina palaan takaisin tähän. Itse suosin ohutta taipuisaa sivellintä ja tässä se on ihan täydellinen, juuri minun makuun! Hintakaan ei ole paha, sillä aika usein olen napannut tämän Anttilasta n. 5 euron tarjoushintaan.
Muistan kuinka yläasteaikoina tämä samainen eyeliner löytyi myös siskoni ja äitini meikkipusseista - en tiedä mikä tilanne on sitten nykyään.

Vasemmalta oikealle: MUS Brow Color No. 3 - KICKS Eyebrow Definer Blonde - Lancôme Le Crayon Khôl 01 Noir- IsaDora Inliner Kajal 56 Blonde

Kulmakynät olen esitellyt aiemmin jo omassa postauksessaan täällä, eivätkä ne ole kerennyt vaihtumaan tai loppumaan sen jälkeen. Kicksin kulmakynä on kylläkin päässyt mukavasti kulumaan ja onkin hyvin todennäköistä, että saan kulutettua sen tässä kuussa loppuun asti - jesssh! MUSin kulmkynästä irtoaa jo hieman paremmin sävyä nyt kun sitä on jo teroitettu ja käytetty enemmän, mutta silti värin irtoaminen vaatii työtä - enää ei tarvitse vain ihan mustelmille asti hinkata.

Lancômen minikokoinen kajalkynä taas tuli lahjapakkauksessa yhdessä Grandiose ripsarin kanssa, jonka bongasin joulun jälkeisistä alemyynneistä. En edes muista milloin viimeksi olen käyttänyt mustaa kajalia, vaikka teininä se oli ihan pakollinen - viis luomiväreistä ja huulipunista, kunhan vain simät oli reilusti rajattu ja mitä mustempi, sen parempi. En ole tätä kynää käyttänyt kuin ehkä kerran, joten on vaikea sanoa siitä oikein mitään mielipidettä. Siinä missä nuorempana mustat alarajaukset sai tuntemaan olon enemmän itsevarmaksi, niin nykyään olo on lähinnä kuin säikähtäneellä pandakarhulla, josta tuntuu kuin olisi eläintarhassa keräämässä kummastelevia katseita muilta.

IsaDoran Inliner Kajal taas on ihan loistava ja väsyneen ilmeen pelastaja! Ihon värinen, "blondimpi" sävy on luonnollisempi kuin kova valkoinen, jota käytin ennen kuin löysin tämän. Viime aikoina kynä on jäänyt hieman vähemmälle käytölle - ehkä en ole sitten näyttänyt niin nuutuneelta? Mene ja tiedä, siitä huolimatta tämä on hyvä!

________

Löytyykö tuttuja tuotteita
?

Kurkkaa myös postaussarjan ensimmäinen osa:
Meikkipohjat

4 kommenttia

 1. Ripsientaivuttaja on mullekin lähes tuntematon käsite, koska se ei vaan ole tullut tavaksi ja ehkäpä ripseni eivät sitä niin kovasti kaipaakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee en oo siis ainoa joka ei jaksa siihen turvautua! :D

   Poista
 2. IsaDoran Inliner Kajal löytyy multakin ja toi Benefitin ripsari, joka on tosin jo ollut mulla aika pitkään auki. Sen oon heivannut siis jo loppuneisiin. Mä en osais kyllä laittaa ripsaria ilman taivuttimia, mä huomaan ripsissä ison eron kun ne on taivutettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kyllä eron huomaa kun käyttää taivutinta, mutta jotenkin se on vain jäänyt pois rutiineista. :)

   Poista