8.5.2016

Rakkaalle äidille

Minun äitini on paras siitä, että hän on positiivinen ja ymmärtäväinen. Hän on tukenut ja tullut apuun aina silloin, kun omat voimavarani eivät ole riittäneet. Hän on myös maailman paras neuloja (katsokaa vaikka tästä postauksesta) - ties kuinka monet kerrat hän minunkin kouluaikojen käsitöitä joutui aina korjailemaan, kun itse olin niin poropeukalo.

Pidämme äitini kanssa usein yhteyttä, kiitos älypuhelimen ja WhatsAppin. Yleensä viestimme kylläkin koostuvat perheemme kissasta ja eläinaiheisista screenshoteista tai linkeistä.

Jos puhun kosmetiikasta jonkun kanssa, niin keskustelen siitä juurikin äitini kanssa (ja poikaystävän, hän on-  hassua kyllä - niitä harvoja joka jaksaa jollain tasolla kuunnella niistä). Oma kaveripiirini ei juuri kosmetiikasta jaksa jauhaa, mutta äidin kanssa se on eri juttu. Hän ei pyöritä silmiään jos olen ostanut taas uuden kynsilakan ja yleensä hänkin puhuu omista kosmetiikkahankinnoistaan. Toisinaan hän myös antaa minulle niitä tuotteita jotka eivät hänelle ole sopineet.
Muistan kuinka lapsena ostin äidille syntymäpäivälahjaksi punaisen Nalle Puh-meikkipussin (äitini piti ainakin siihen aikaan Nalle Puhista), joka olikin hänellä monta vuotta käytössä.

Äitienpäivät ovat viime vuosina menneet yleensä joko kahvittelujen merkeissä tai ihan vain toivottaen hyvää äitienpäivää. Tänä vuonna halusin kuitenkin muistaa äitiäni jollain tapaa.


Kipaisin ostamassa The Body Shopilta pikkuisen British Rose-lahjapakkauksen, jonka ajattelin olevan juuri omiaan äidilleni, joka pitää ruusun tuoksusta (ja kuluttaa brittiläisiä tv-sarjoja). TBS:ssä oli mukavasti -20% alennukset lahjapakkauksista ja itse valitsin tämän 250 ml suihkugeelin ja 50ml Instant Glow vartalovoin sisältävän pakkauksen. Vaaleanpunaisen ja mustan yhdistelmä näyttää tyylikkäältä ja jotenkin nämä oikein kutsuivat antaa lahjaksi juuri äitienpäivänä. Tuoksu ei näissä ole yhtään ruusuisen tunkkainen, vaan aito ja naisellinen - ihan kuten äitini.


____________

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!
Mikä sinun äidissäsi on parasta?

Lähetä kommentti