1.5.2016

Väriä, nopeutta, rauhoittavaa ja voimaa

Olen kovasti yrittänyt hillitä itseäni viime aikoina turhilta hankinnoilta, mutta silti sitä tulee yhä hankittua jotain pikku sälää. Kaikki kosmetiikka ei aina edes pääse blogin puolelle kuin viimeistään loppuneet-postauksissa, joten ehkä tällaiset ostos-postakset voisi olla näille vähemmän esillä oleville tuotteille myös hyvä vaihtoehto niiden loppuneiden lisäksi.

Vaikka kynsilakkoja on jo ihan tarpeeksi, niin niitä tulee yhä vain hankittua lisää. Essencen pirtsakan oranssi lakka 66 shade of happiness vangitsi katseeni Minimanissa, joten pakkohan se oli napata ruokaostosten sekaan - ja eihän 1,99€ nyt ole paha hinta lakasta, sehän maksaa jopa pari senttiä vähemmän kuin vaikka Fazerin sininen. Pitäisiköhän aina suklaata himoitessa ostaa aina uusi kynsilakka? Se ei kyllä välttämättä kovin pitkälle toimisi, sillä kaikki sävyt tulisi jo hankittua melko nopeasti (jep, olen suklaaholisti).


L'Orealin tuotteet taas olivat taannoin -40% alennuksella Anttilassa. Olin valehtelematta ainakin puoli vuotta katsellut tuota pastellista vaaleaa violettia 851 Nouvelle Vague'ta, joten pakko se oli napata kun kerrankin sai halvalla. Se on niin täydellinen sävy kevääseen! Samalla nappasin myös Lorkun pikakuivattajan, jota ainakin muutama on kehunut blogeissa. Tarkoituksenani on tehdä tämän hetkisistä pikakuivattajista oma vertailupostauksensa.

Kaikista tuorein hankinta on ollut Invisibobblen Power hiuslenkit, jotka sopivat paksummille hiuksille, urheiluun tai muuhun kovempaan menoon. Itse vannon aitojen Invisibobblejen nimeen - ei ne kopiot vain toimi niin hyvin! -, mutta valitettavasti ne tavalliset eivät tahdo aina pitää hiuksiani esim. nutturalla ja ainakin treeneissä joudun korjailemaan ponnaria vähintään kerran, mutta myös useammin. Nämä Powerit tuntuvat paljon jämäkämmiltä ja vaikka olen alussa päässyt testaamaan näitä ihan vain kotioloissa, niin nuttura on pysynyt huomattavasti paremmin paikoillaan. Katsotaan vielä kuinka nämä pysyvät vaativimmissa tilanteissa  - oikein jo toivon että ensi viikon treeneissä treenattaisiin niin kovaa, että näkee kuinka hyvin hiukset pysyvät kiinni!
Powereita oli Sokoksella muutamissa eri sävyissä, joista itse valitsin pinkit Pinkig Of You't.


Lumenea oli pitkästä aikaa tutulla -40% alennuksella cittareissa. Kynsilakat sain itse asiassa äidiltäni ("kynsilakkoja ei koskaan voi olla liikaa!"), sävyissä 15 Terälehtiä ja 4 Kissankellot - myös äidiltäni löytyy tuo vaaleanliila Terälehtiä omasta kynsilakkakokoelmastaan. Lumenen kynsilakat ovat ikään kuin pakkohankinta silloin kun niitä saa noin halvalla, sillä niissä on hyvä sivellin ja sävytkin ovat nättejä.

Silmänympärysvoiteen taas ostin itse, sillä edellisestä sy-geelistä ei ole enää paljoa jäljellä ja halusin kokeilla jotain uutta. Sy-alueeni ei ole erityisen herkkä, mutta tämä vaikutti melko lupaavalta testerin perusteella.


__________

V
ärikästä vappua kaikille!

4 kommenttia

 1. Mä hyödynnän aina kaikki -40 % tarjoukset, ja nyt oli Maybelline Cittarissa alessa, joten sieltäkin oli pakko ostaa jotain pientä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo 40% alennukset on kyllä parhautta, kun siinä oikeasti säästää! :D

   Poista
 2. Ihanan pirtsakka tuo Essencen lakka! Mä ostin myös Lumenen Gel Effect lakan pinkkinä. Värikkäät kynnet miellyttävät silmää tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sävyn nimikin mätsää hyvin sen kanssa! :D

   Värikkäät lakat on kyllä nyt ihan pop. :D Syksyllä sitten varmaan vaihtuu taas tummempaan. :')

   Poista