13.7.2016

ColourPop huulilla

Nyt vihdoin sain kuvattua ColourPop Cosmeticsin huulimeikit ihan huulilla asti! Kirjoitin näistä tuotteista ja parista muustakin ColourPopin tuotteesta jo aiemmin hieman mielipiteitäni, mutta silloin en näyttänyt kuin kädelle swatchattuna nämä tuotteet.

Joten tässä vielä huulilla kyseiset huulimeikit!

Fiesta - Toucan - Solow

Lippie Stix - Fiesta (cream)
Lippie Stix - Toucan (matte)
Ultra Matte Lip - Solow

Toucanin sävy on edelleen itselle silkkaa rakkautta itselle, se on juuri sellainen pinkahtava puna joka vetoaa aina minuun; raikas ja kesäinen, joka näkyy muttei ole turhan rohkea. Fiesta taas ei sovi minulle noin peittävänä, sillä se näyttää niin epäluonnolliselta kasvojani vasten. Olenkin oppinut nykyään taputtamaan sitä kevyesti huulille, jolloin huulten sävy on hieman persikkaisempi muttei niin pompi vastaantulijan silmille. Ehkä jollekin toiselle sävy voi sopiakin noin peittävänä paremmin, mutta minulle ei. Solow taas on juuri sellainen nude josta itse tykkään, mutta Ultra Matte Lip huulipunan koostumus ei ihan vakuuttanut minua, sillä se on aika lirua. Enemmän tykkään esim. theBalmin Meet Matt(e) Hughesin nestemäisen huulipunan koostumuksesta kuin tästä, jos verrata täytyy.

Nykyään ColourPop toimittaa tilauksia myös Suomeen, joten Shipitoon ei tarvitse välttämättä enää turvautua. Kuitenkin toimitukset maksavat tänne suuntaan 25$, joka on melko tyyristä. Ymmärtäisin jos toimitukset maksaisivat vaikka 10$, mutta 25$ on mielestäni ihan liikaa, etenkin kun Shipitollakin tuli viimeksi halvemmaksi (muistaakseni maksoin Shipitolle n. 10 euroa, Shipiton osoitteeseen taas ColourPopin toimitus oli ilmainen koska tilauksen arvo oli yli 30$).
Mutta onhan se hienoa että ColourPop on aloittanut myös toimitukset Suomeen, vaikka toimitukset ovatkin noin tyyriit. Kimppatilauksena toimituskulut saisi heti jo nipistettyä pienemmiksi.

_______

Oliko mikään sävyistä mieleinen?
Teitteko jo tilauksen ColourPopille kun ilmoittivat vihdoin aloittaneensa kansainväliset toimitukset?

2 kommenttia

 1. Toi Toucan on niiin kaunis, etten kestä jos en saa tota myös itselleni :D ♥ Toi on tosi kurjaa, että toimituskulut tuolta on noin kovat.. Bongasin näitä Colourpopin meikkejä Rose's Beauty Storesta, mutta esim. Lippie Stixit maksoi siellä 9 puntaa eli aika paljon enemmän kuin merkin omilta sivuilta tilatessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimituskulut olivat kyllä ikävän tyyriit, kun kuitenkin pitäisi vielä tullillekin maksaa niin aika kalliiksi tulisi parin tuotteen tilaaminen. :P

   9 puntaa on kyllä melko kiitettävästi kun vertaa alkuperäiseen hintaan. :D

   Poista