5.7.2016

ColourPopin tilaus

Keväällä tuli tehtyä tilausta ColourPop Cosmeticsille, josta muutamat kauneusbloggaajat ovat jo täällä Suomessakin intoilleet. Etenkin ig:ssä ihmiset eri puolilta maailmaa tuntuvat olevan ihan sekaisin näistä meikeistä, joten totta kai se minunkin huomioni sai heräämään tuotteita kohtaan - etenkin niitä useissa sävyissä olevia Lippie Stix -huulipunia kohti. Koska ColourPop ei toimita tilauksia - ylläys yllätys - Suomeen, niin käytin tilauksen tekoon Shipitoa. Aluksi kyllä hieman epäilin Shipiton käyttöä, mutta koska monet muutkin bloggaajat olivat käyttäneet sitä onnistuneesti, niin uskaltauduin minäkin kokeilemaan sitä.

Jos et tiedä mikä Shipito on, niin lue vaikka Eyeshadow and Flame-blogin Ilonan postaus: Jaa mikä Shipito?


Itse tilasin seuraavat tuotteet:
 • 2 Lippie Stix huulipunaa, sävyt Fiesta ja Toucan
 • 1 Ultra Matte Lip nestemäinen huulipuna sävyssä Solow
 • 2 Super Shock Cheek kasvotuotetta; poskipuna sävyssä Fox ja korostuspuuteri sävyssä Pretty Bonnes
 • 1 Super Shock Shadow luomiväri sävyssä Nillionaire

Tuotteiden valikoiminen oli melko hankalaa, sillä vaihtoehtoja oli niin paljon! Mieli olisi tehnyt tilata enemmänkin - erityisesti huulipunia -, mutta koska tuotteet tulevat EU:n ulkopuolelta, niin tietysti näistä piti tehdä vielä selvitys ja maksaa Suomen tullille. Mutta eiköhän tuollakin määrällä pärjää jo ihan hyvin, vai kuinka?

Pahoittelen jo nyt että kuvissa olevat tuotteet ovat käytettyjä. Sain tilaukseni toukokuun lopulla, enkä tietenkään ollut kerennyt ottamaan näistä kuvia ennen niiden käyttöön ottoa (malttamaton kun olen niin halusin jo päästä näitä äkkiä testaamaan...!).

Vasemmalta oikealle: Nillionaire luomiväri, Fox poskipuna ja Pretty Bonnes korostuspuuteri

Puuterisia tuotteita tilasin kaiken kaikkiaan kolme kipaletta. Alla on suorat lainaukset säyistä ColourPopin nettisivuilta:

Nillionaire (metallic) - "You’ll be looking rich in this warm bronze with tons of gold and multi coloured glitter in a Metallic finish." 
Yksi bestseller-tuotteista, joten sen löytää helposti jo parhaiten myytyjen ensimmäiseltä sivulta.
Tätä käyttäessä olen saanut kehuja kuinka se "kimaltelee kivasti tietyssä valossa" - ja kimallettahan tässä piisaa. Sävy on kaunis ja kimalteet kiinnittävät varmasti huomion. Itse tykkään levittää tätä sormenpäällä, sillä siveltimellä levittäessä tuntuu kuin noita kimalteita ei tulisi niin paljoa.

Fox (satin) - "You’ll be a stone cold fox in this mid tone warm coral in a satin finish."
Okei, myönnän että tilasin tämän jo ihan vain sen takia, koska sävyn nimi tarkoittaa kettua! Korallit ja persikkapinkit poskipunat ovat muutenkin yksi heikkouksiani, joten tiesin että tämä tulisi muutenkin käyttöön. Sävy onkin kaunis ja luonnollinen, eikä satiininen lopputulos ole liian hohtava. Itse joudun kylläkin kerrostamaan tätä kiitettävästi poskille jotta saisin sävyä niihin.

Pretty Bonnes (pearlized) - "Creamy ivory with a subtle gold duo chrome effect in a Pearlized finish."
Tässä puuterissa ei ole glittereitä ja kimalteita, ainoastaan vain hehkua ja koska sävy on vaalea, se sopii varmasti vaaleimmillekin ihosävyille. En tiedä olisiko itse pitänyt ottaa toinen sävy, sillä tätä on melko vaikea erottaa kasvoiltani, mutta ainakin lopputulos on luonnollinen.

Alhaalta ylös: Fiesta, Toucan, Solow

Fiesta (cream) - "You never siesta while wearing this light peachy pink in a Cream finish."
Tämä on itselle kaikista hankalin sävy, sillä koen ettei se sovi itselleni. On se kyllä kiva, mutta tunnen itseni ihan omituisen näköiseksi tämän kanssa, sillä huulet näyttävät niin luonnottomilta...! Ainakaan pigmentistä ei ole pulaa.

Toucan (matte) - "Two can tango in this bright pinky red coral in a Matte finish."
Tämä on aivan ihana ja niin täydellinen kesäsävy! Ehdoton lempparini tästä kolmikosta, vaikka harvemmin tätä tulee käytettyä kuin vaikka Solowia. Tämä jättää stainin huulille.

Solow (matte) - "Put a little YOLO in your solow in this neutral nude pink."
Taas yksi my lips but better -puna ja tämä onkin ihan täydellinen sellainen. Koostumus on melko juoksevaa ja kuivuttuaan huulten ryppyisyys tahtoo korostua. Sävy on kuitenkin loistava vaikka joka päiväiseen käyttöön.

Itse tykästyin näistä tuotteista erityisesti huulipuniin, joissa hinta ja laatu kohtaavat toisensa. Muilta tuotteilta odotin kyllä ehkä hieman enemmän, mutta kivoja nekin silti ovat. Eniten olen käyttänyt näistä kaikista Pretty Bonnes korostuspuuteria ja Solow mattapunaa, Toucan taas tulee hyvänä kolmosena vaikka sen sävy onkin saanut eniten niitä ihastumisen tunteita.

Jos tuli kova hinku ColourPopin kosmetiikkaa kohtaan mutta Shipiton käyttö epäilyttää, niin ei hätää: ColourPop julkisti että aloittavat 12.7 kansainväliset toimitukset (lukuun ottamatta Kiinaa ja Turkkia)! Toivottavasti myös Suomi kuuluu tähän kansainväliseen toimitukseen ja postikulut olisivat inhimillisissä hinnoissa.
___________

Joko olet tutustunut ColourPop Cosmeticsiin?

8 kommenttia

 1. Colourpop sydän sydän sydän! Mä tein kans vasta vaaaaaltavan tilauksen yhden kaverin kautta, odottelen malttamattomana et saan sen käsiini :) Mitään näistä tuotteista ei kumma kyllä kuitenkaan ollut siinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no sävyvalikoima onkin siellä melko kiitettävä niin nyt ei sitten sattumalta tullut samoja meillä ;D bloggaahan sitten omista tuotteistasi niin pääsen niitä kurkistamaan! :)

   Poista
 2. Hyvä uutinen tuo kv-toimitukset. Toivottavasti postikulut ovat kohtuulliset :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa kuulla, että ColourPoo aloittaa kansainväliset toimitukset! :) Mä oon tilannut merkiltä luomivärinelikon ja nestemäisiä huulipunia. Itse odotin ehkä tuotteilta vähän enemmän. Metalliset luomivärit ovat aivan ihania, mutta mattaisista ei meinaa lähteä väriä millään. Nestemäiset huulipunat olivat taas aivan liian kuivattavia omaan makuun. Täytyy ehdottomasti testata noita lippie stixejä vielä ja tilata enemmän metallinhohtoisia luomivärejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin odotin hieman enemmän kun hypetys on niin suuri näissä. Lippie stixit onneksi olivat pigmenttisiä ja niitä voisin kuvitella hankkivan lisää :)

   Poista
 4. Ihania meikkejä! <3 Mä oon jo pitkään halunnut päästä testaamaan näitä ColourPopin meikkejä, mutta Shipiton käyttöön en ole jaksanut perehtyä. Toivottavasti noita tosiaan saataisiin tilattua pian myös Suomeen :) Noi Lippie Stix huulipunat näyttää täydellisiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivotaan että Suomeen saisi tilattua suoraan ColourPopilta kohtuuhintaisilla toimituksilla. :)

   Lippie stixeihin ainakin itse tykästyin!

   Poista