26.7.2016

Se paljon kehuttu Pai ruusunmarjaöljy

Tiedättehän kun joskus haluaisi jonkin tuotteen, muttei tule vain hankkineeksi? Sen hankintaa sitten vain pitkittää ja pitkittää, kunnes huomaa että aikaa on mennyt vaikka vuosi ja sitten tulet siihen tulokseen että "nyt tai ei koskaan!".

Itselleni kävi niin Pai Rosehip Biogenerate oil eli uudistavan ruusunmarja kasvoöljyn kanssa. Muistan kuinka törmäsin tuotteeseen ensimmäisen kerran Candyshopin popup-myymlässä, jossa myyjä kehui öljyä maasta taivaisiin ja kuinka se oli pelastanut hänen ihonsa auringon aiheuttamilta jäljiltä. Harmittelinkin itse jälkikäteen, että miksen ostanut sitä jo silloin kun sen olisi saanut tarjoushintaan.
(Candyshopia ei muuten enää ole, mutta Suomessa ainakin Jolie myy Pai Skincaren tuotteita.)

Aikaa sitten kului, mutta öljy pysytteli aina taka-alalla mielessäni, sillä kehuja sateli siellä täällä ympäriinsä tämän kulttituotteen ympärillä. Nyt kesällä annoin lopulta haluilleni vallan ja tilasin tämän ihmeöljyn lopulta itselleni ("Nyt tai ei koskaan!").


Pai Skincare on siis luonnonkosmetiikkasarja, joka sopii erittäin herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Mm. Natalie Portman on kuulunut tuotteiden uskolliseen käyttäjäkuntaan ja ainahan kun julkkikset suosivat tiettyjä tuotteita, niin ne nousevat herkemmin myös meidän "tavisten" tietoisuuteen.

Pain tuotteet eivät sisällä alkoholia, syneettisiä hajusteita, mehiläisvahoja, natriumlauryylisulfaattia, formaldehydiä, fenoksietanolia, parabeeneja, petrokemian tuotteita tai ftalaatteja ja niitä ei ole testattu eläimillä.


Rosehip BioRegenerate 
Oil sopii vegaaneille, sillä se sisältää tiivistetyssä muodossa A-vitamiinipitoista ruusunmarjaöljyä sekä ruusunmarjasiemenöljyä. Kasvoöljy lupailee korjata ihoa, palauttaa sen elastisuuden ja tasoittaa ihon sävyä. Se pitäisi suojata ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja sopii kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen se on väsyneen ja ikääntyvän ihon hoitoon sekä pigmenttiläiskille, arpiin, venymäjälkiin sekä auringon vaurioittamalle iholle.Öljy on pakattu 30ml lasipulloon jonka korkissa on pipetti. 2-3 tippaa pitäisi riittää puhdistetuille ja kosteahkolle kasvojen iholle. Öljyä voi käyttää kuurina joka ilta, 2-3 iltana viikossa tai miksattuna yhteen kasvovoiteen kanssa.

Itse tilasin öljyn siinä toivossa, että se auttaisi aknearpiin ja muutenkin parantaisi ihoni kuntoa. Olenhan jo aiemminkin kirjoittanut täällä taisteluistani epäpuhtaan ihoni suhteen (esim. täällä ja täällä), joka välillä tuntuu menevän parempaan suuntaan ja välillä taas sinne... noh, paskimpaan näin "kauniisti" sanottuna.


Vaikkei ihoni ole erityisen kuiva, hämmästelin silti sitä kuinka hyvin öljy imeytyi ihoon. Siinä missä Eliah Sahilin jojoba & ruusuöljy teki ihosta nimenomaan öljyisen tuntuisen, niin tämä taas imeytyi hyvin. Hajuhan on tässä öljyssä aika tympeä, mutta ei niin paljoa että se haittaisi käyttöä. Joitakin tämä tuoksu on arvotelujen/kommenttien perusteella tympinyt häiritsevästi ja käyttöä haitaten, joten tämäkin on vähän käyttäjäkohtaista.

En tiedä kuinka kauan öljyä sitten pitäisi käyttää, jotta näkyviä tuloksia alkaisi näkymään. Olen kuitenkin huomannut että jo parilla käyttökerralla iho on näyttänyt aamuisin paremmalta: se on sileämmän tuntuinen ja kasvot näyttävät siltä kuin olisi oikeasti nukkunut yönsä hyvin. Aknearpia on vielä, mutta toivottavasti niillekin tapahtuisi jotain öljyn pidemmällä käyttöajalla.
Täytyykin katsoa vaikka kuukauden päästä - tai sitten kun öljyä on kulunut reippaasti- onko kasvojen iholle tapahtunut yhtään mitään öljyn käyttöönoton jälkeen

Muutkin Pai Skincaren tuotteet kiinnostaisivat, mutta pakko myöntää että pidän niitä ehkä turhan hintavina sillä esim. 100ml puhdistusvoide on Jolien verkkokaupassa 36€, joka on omalle budjetille vähän liikaa (lottovoittoa odotellessa siis).

_______

Onko Pain ruusunmarjaöljy tuttu?
Tai luotatteko jonkin muun valmistajan ruusunmarjaöljyyn?

4 kommenttia

 1. Olen käyttänyt muutamaa Pain tuotetta ja tykännyt paljon! Myös testeri ruusunmarjaöljystä on käytetty, ja se on kyllä myös himotuslistallani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pai kyllä vaikuttaa hyvältä ja ruusunmarjaöljy on kyllä ollut mieleinen. :D

   Poista
 2. Tämä sama öljy on ollut munkin otoslistalla jo pitkään! Vielä ei ole tullut hankittua, mutta josko vielä jossain vaiheessa. Mulla on kasvoilla myös edelleen aknen jälkiä, enimmäkseen punaisia pigmenttimuunnoksia. Olisi siis mielenkiintoista kuulla miten tämä puree aknearpiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypi siis informoida onko aknearville tapahtunut mitään muutosta öljyn käytön myötä. :) Nyt öljy on jäänyt vähemmälle käytölle, mutta tarkoitus olisi ottaa se hiljalleen taas iltarutiineihin.

   Poista