8.8.2016

Beauty Blusher - Poskipunien meikkimuna

Suurin osa varmasti jo tietää meikkimunat eli Beautyblenderit, eikös vain? Monella teistä saattaa olla jotain kokemustakin niistä, vai mitä?

Itsehän en ole päässyt meikkimunahuumaan oikein käsiksi, sillä en juuri käytä nestemäisiä meikkivoiteita. Okei, luin kyllä että se toimisi myös puuterimaisten tuotteiden kanssa, mutta eivät ne vain ole napanneet - kabuki ja mineraalimeikkipohja ovat toimineet hyvin tähänkin asti, joten miksi tarvitsisin yhtäkkiä sellaista munaa? (Apua, huonosta huumorintajustani kertoo jo se että tyrskähdin tuolle).

Mutta. Eräänä päivänä Ostolakossa-blogin Virve kertoi meikkimunasta, joka sai minunkin mielenkiintoni heräämään ja vakuuttumaan tuotteen tarpeellisuudesta: beauty.blusher.


Beauty.blusher on poskipunasieni, jolla pitäisi saada niin puuteriset kuin voidemaiset poskipunat nätisti laitettua kasvoille. Juu, poskipunasiveltimilläkin saa punat kasvoille, mutta jos tuollaisella sienellä voi saada nätin luonnollisen lopputuloksen, niin miksei? Ja koska elevenillä Beautyblender-tuotteet olivat sopivasti 20% alennuksella, niin pakkohan minun oli saada se itselle kun se kerta lupasi niin kaunista jälkeä.


Aiemmat meikkimunat joita olen nähnyt ovat olleet yleensä pirtsakan pinkkejä. Beauty.blusher taas on ankean harmaa, joka ei ainakaan värillään houkuttele tiirailemaan lähemmin. Oikeastaan tästä tulee mieleen lievästi mieleen EcoToolsin pisaran muotoinen konjac-sieni. Tylsä väri kuitenkin on parempi siitä, että sen poskipunan näkee siitä sienestä - vaikeahan sitä olisi tiirailla siitä räikeän pinkistä, vai mitä?

Idea on aika simppeli: sieni kastellaan vedellä jolloin se turpoaa ja puristetaan ylimääräinen vesi pois. Sitten vain dipataan sientä poskipunan pinnalla ja töpötetään punaa poskille. Yksinkertaista, eikö?


Omasta meikkikokoelmastani ei löydy voidemaisia poskipunia, koska olen aina ajatellut etteivät ne pysy poskillani (tai sitten en osaisi häivyttää niitä kauniisti). Puuterisia poskipunia sen sijaan löytyy ja yllättäen ne ovat sopineet beauty.blusherin käyttöön ilman että pinta menisi huonoksi sienen kosteudesta. Hienoa!


Ja tosiaan, lopputulos on todella luonnollinen ja sienen käyttö on ollut helppoa ja vaivatonta. En siis yhtään ihmettele miksi Virve on sitä kehunut, sillä itsekin tykästyin kovasti sen käyttöön!

Mutta. En silti voi olla miettimättä kuinka järkevä beauty.blusherin hankinta on kun miettii sen käyttöikää. Beautyblendereitä suositellaan vaihdettavaksi 3 kk:n välein, jos käyttö on säännöllistä. Entä sitten beauty.blusher? Voi olla, ettei sitä käytä niin ahkerasti kuin vaikka meikkivoiteen levitykseen käytettyä meikkimunaa, mutta yhtälailla se poskipunasienikin kuluu käytössä - etenkin jos sitä tykkää käyttää myös korostuspuutereiden kanssa tai jopa peiteaineen töpöttämiseen (nettiarvostelujen perusteella on kuulemma ollut loistava myös tummien silmänalusten peittoon). En voi siis olla miettimättä satsausta parempaan poskipunasiveltimeen, joka on luultavasti pitkäikäisempi ja tuleehan se lopulta halvemmaksi kuin beauty.blushereiden osto, sillä yksi beauty.blusher maksaa 15€ ylöspäin. Sääli sinänsä, sillä itse tykästyin tähän sieneen mutta en viitsisi aina ostaa uutta!


______

Mikä on oma meikkimunasuosikkisi?
Tarvitsetko beauty.blusheria vai luotatko siveltimeen?

6 kommenttia

 1. Tää onkin mulle ihan uusi tuttavuus! Multa löytyy se vaaleanpunainen "normi" beautyblender ja käytän sitä lähinnä vaan voidemaisten korostus- ja varjostusvärien häivyttelyyn. En oikeen oo osannut käyttää sitä meikkivoiteelle, tykkään enemmän siveltimistä siinä puuhassa :D Tämän voisin hankkia ehkä juurikin mun voidemaisille poskipunille, mutta joo en mäkään kolmen kuukauden välein alkaisi tota uusia. Se tulisi vähän turhan kalliiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ajattelin kyllä itekin seuraavaksi satsata kunnon poskipunasiveltimeen, käy turhan kalliiksi tuon sienen uusiminen aina. :D

   Poista
 2. Tämä kyllä näyttää tekevän kaunista jälkea iholle. Mä tykkään käyttää meikkimunia ja konjac-sieniä, joita pitää aina välillä ostaa uusia, mutta vaihtoväli meinaa aina venähtää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin venähti konjac-sienissä se vaihtoväli usein pidemmälle kuin sen suositellun ajan... :D

   Poista
 3. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kyselyyn on vastattu! Onnea opinnäytetyöhön! :)

   Poista