3.8.2016

Jotain karkkia, rakkautta ja kesäistä

Mistä tietää, että kävi ruokaostoksilla Minimanissa? No siitä että kotiutti uusia Essencen kynsilakkoja kokoelmaansa. Taas!
Essence on oikeastaan syypää siihen miksi hieman välttelen Minimania, sillä eihän sitä hyllyä voi olla tutkimatta ja silloin sitä rahaakin menee - onneksi Essencen tuotteet ovat kuitenkin kukkaroystävällisiä, joten omatuntoa ei kolkuta niin paljoa (mutta pienistä puroista voi hiljalleen kasvaa iso joki...!).

Tällä kertaa nappasin hyllyltä persikkaisen vaalean ja aavistuksen helmiäisen 34 candy love, banaaninkeltaisen 38 love is in the air ja korallisen 24 indian summer.
Vasemmalta oikealle: 34 candy love - 38 love is in the air - 24 indian summer

Ainoastaan Indian summeria en ole vielä kokeillut kynsillä. Olin katsellut sävyä lievästi himoiten kosmetik4lessiltä ja siitä asti käynyt aina kyttäämässä josko se löytyisi myös täältä. Onneksi se lopulta tuli myös tänne myyntiin, niin ei tarvinnut ihan Saksasta asti tilata...! Candy love taas on aivan ihana nudelakka, sillä se on sopivan vaalea eikä lainkaan tylsä. Olisin toivonut ehkä pikkaisen enemmän helmiäistä kuin mitä siitä on, mutta toisaalta sitä ei ole överistikään. Love is in the air puolestaan on juuri sellainen keltainen jota olen kaivannut lakkakokoelmaani jo jonkin aikaa. Mulla on ollut koko kesän jokin ihme villitys keltaiseen sävyyn, mutta ihan vaatteissa en ole uskaltanut kyseistä väriä käyttää. Onneksi kynsilakalla saa helposti keltaista piristystä kun siltä vain tuntuu.


Ralliviikonloppuna sipaisinkin kynsille keltaista Love is in the airia ja pariin kynteen tälläsin vielä pikkuruiset kukka-aiheiset water decalsit. Sääli ettei niitä riittänyt ihan jokaiselle kynnelle!


Näitä kynsilakkoa onkin kivasti päässyt kertymään siitä asti kun niitä tuli tänne Suomeen myyntiin (hups). Vaikka inhoan niiden pitkää kuivumisaikaa - ilman pikakuivattajaa näiden kanssa lakkaaminen on ihan yhtä tuskaa -, niin muuten nämä ovat miellyttäneet ihanilla sävyillään. Etenkin kun ne maksavat vielä niin vähän!

__________

Mikä on sinun lempparisi Essenceltä?
Haalitteko tekin näitä kynsilakkoja?

6 kommenttia

 1. Ihania noi Essencen kynsilakat. Suosikkini essenceltä on huuliöljy ja huulirasva. T:Annika muistovihko.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Onpa suloiset sävyt! :) Mua itseasiassa harmittaa, ettei mun lähistöllä olevissa Tokmanneissa myydä Essenen meikkejä. :/

  There will be sunshine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Onneksi essenceä saa nykyään sentään pretty.fi:stäkin niin ei ihan Saksasta asti tarvitse tilata :)

   Poista
 3. Söpöt sävyt! Kivaa kun Essencet meilläkin saatavana ja terkut tältä kynsilakkahöperöltä <3

  VastaaPoista