22.8.2016

Mauve Me & Stacked

Nyt voin kertoa tarkemmin hankkimistani NYXin tuotteista!

Vaikka NYXiä saa nykyään ihan Sokoksiltakin, niin en silti ole sortunut ostamaan tuotteita - enhän omista ennestään kuin vain yhden huulikiillon merkiltä. Toki sortumisia on meinannut tulla, mutta painavin syy miksen ole ihan hurahtanut NYX-huumaan on luultavasti ollut se, ettei niitä itseä kiinnostavimpia löydy meikkihyllyltä. Esim. Lingerie -punat ovat lähes aina loppu ja silloin kun niitä on, sävyt ovat juuri niitä joita ei halua itselle.


Yhtenä esimerkkinä voisi mainita Ombre blush -poskipunat, joihin en ole törmännyt ollenkaan Sokoksen NYX-hyllyllä. Onneksi netti tarjosi ombrenälkääni auttavaa kättään ja sain tilattua haluamani sävyn Bangerhead.fi:stä. Koska tuntui hölmöltä tehdä tilaus vain yhden poskipunan takia, niin nappasin vielä yhden Lush Lashes-kokoelman maskarankin, Stackedin, testattavaksi (ja joo, koska 20% sai vielä alennusta kaikista tuotteista niin jo senkin vuoksi!).


Ombre blushista valitsin sävyn Mauve Me, jonka koin olevan juuri sen sävyinen jota tarvitsee kesän jälkeen jotta kirkkaammat ja räikeämmät sävyt saisivat lepoa. Tietysti ne kaikista kirkkaimmat Ombret näyttivät kauneimmilta (kuten Soft Flush) pannussa, mutta Mauve  Men kaltaista sävyä en omista ennestään ja syksyvibat olivat jo niin vahvat, että pakkohan se oli valita.

Hyvin simppelissä ja pelkistetyssä pakkauksessa myös Mauve Me näyttää yhtä viehättävältä kuin kirkkaammat sisarensa. Kannessa on myös peili joka on varmasti ainakin käsilaukussa kätevä, mutta itsellä se ei juuri ole käytössä.

Oikeastaan nyt kun miettii, en edes muista milloin olen käyttänyt yksittäisten meikkituotteiden tai -palettien peilejä meikkaamiseen, sillä käsilaukussanikin on usein erikseen erillinen taskupeili!


Mauve Messä on kaksi sävyä, jotka voi miksata yhteen tai käyttää erikseen. Vaaleaa vaaleanpunan sävyä ei kyllä ole kovin paljoa, sillä ainakin kolme neljäsosaa on tuota tummempaa malvansävyä. Itse olen huomannut usein levittävän ensin vain tummempaa sävyä poskille ja sitten sen jälkeen sipaissut tuota vaaleampaa korostuspuuterin tavoin.

Poskipunassa on mukavasti pigmenttiä ja sävy näyttää kauniilta ja luonnolliselta iholla. Puna on kevyesti hohtava, joten se sopii hyvin arkisempaankin menoon. Huonona puolena taas voisi sanoa punan murustelun kun sen pintaa pyöräyttää siveltimellä, joten se tahtoo vähän sotkea kun punaa varisee pitkin pintaa - ja täten sitä myös kuluu hukkaan.


Stacked maskara on yksi seitsemästä Lush Lashes-kokoelman ripsareista. Lush Lashes maskaroissa on hajusteeton koostumus ja jokaisessa niissä on "jotain ainutlaatuista". Ne sisältävät keratiinia, kollageenia, vitamiineja ja vahoja, jotka hoitavat ripsiä samalla kun tuo ne esiin, kukin maskara omalla tavallaan.

Stacked lupaa levittyvän tasaisesti ripsiin ilman paakkuja sekä volyymia ja taivaita hipovat ripset. Ripsarin harjasosassa on kahta eripituista harjasta, joista pidemmät kohottavat ja pidentävät ripsiä kun taas lyhyemmät erottelevat tuodakseen enemmän tuuheutta ripsiin.


Omille hennoille ripsille Stacked on 'ihan kiva' ja se on miellyttävä käyttää. Massa levittyy tasaisesti ja ripset ovat erotellut, mutta olisin toivonut jotain vähän enemmän. Lopputulos on enemmänkin luonnollinen  - ripset kyllä erottuvat selvästi verrattuna siihen ettei maskaraa olisi ollenkaan, mutta silti niistä puuttuu sitä jotain. Maskara ei ole huono, mutta ei se silti päässyt pakkoliseksi meikkipussin varusteeksi. Mielenkiintoista olisi kyllä kokeilla myös muita Lush Lashes -maskaroita ja nähdä että kuinka ne poikkeavat toisistaan.

________

Mikä on oma suosikkisi NYXiltä?

10 kommenttia

 1. Mä tykkään erityisesti NYXin huulipunista ja muista huulimeikeistä :) Meikkivoiteet, luomivärit, ripsarit ym. eivät oikeen iske muhun ainakaan siltä osin, kun oon niitä testannut. Toi poskipuna tosin vaikuttaa oikein kauniilta, ton kelpuuttaisin mieluusti itsellenikin! Toi murustelu tosin on ärsyttävää, eikä vähiten siksi, että tuotetta menee tosiaan hukkaan siinä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin juuri huulimeikit on kiinnostavimpia NYXiltä. :)
   Ja tuo mureneminen on kyllä ikävä puoli tossa punassa. :/

   Poista
 2. Mä olen kokeillut aika monia Nyxin meikkejä. Osa on huippuja (esim. HD-puuteri ja puuterimainen kulmaväri), osa taas täyttä kuraa (esim. The Curve-rajaustussi). Ripsivärejä en ole vielä testannut, enkä tuota Ombre Blushiakaan, mutta ainakin Ombre Blushit vähän himottaisi. Sulla on muuten ihanan pitkän alaripset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♡ :) Harvoin niihin kyllä käytän ripsaria, sillä loppupäivästä se on tahtonuy levitä ja suttaantua alaluomelle, kun ripsien kärjet osuvat ihoa vasten. :/

   Poista
 3. Onkohan nuo Ombre-poskipunat jossain alahyllyllä, koska en ikinä huomaa niitä Sokoksella vaikka viimeksi eilen siellä kävin. Ostin toisen butter gloss-kiillon, joista tykkään vaikken yleensä edes kiiltoja käytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, pitääkin katsoa tarkemmin sieltä! Hassua etteivät ole paremmin esillä kuitenkaan. :o

   Butter glossit on kyllä hyviä! :)

   Poista
 4. Mauve me näyttää ihanalta, just ton sävyisen poskipunan tahtoisin kokoelmaani :) Mahtava sävy syksyyn! Mun suosikkeja NYX:iltä on olleet huulituotteet, erityisesti huulikiillot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvä syksysävy! :)
   Huulituotteet tuntuu kyllä olevan NYXin vahvuus. :D

   Poista
 5. Tuo poskipuna on tosi kivan sävyinen! Tuollaiset sävyt alkaa houkutella juuri syksyisin :)

  VastaaPoista