5.9.2016

Elokuun lopuneet

Hemmetti kuinka aika oikein kuluukin! Lempi vuodenaikani syksy on viimein saapunut ja kuun vaihde on itsellä mennytkin kotia tuunaten (eli kuluttamalla roposia kynttilätarvikkeisiin ja muuhun tilpehööriin) ja kirppispöytää hoidellen - eihän siihen mennytkään kuin melkein neljä kuukautta että sain aikaiseksi varata sen, huups!

Joka tapauksessa aloitetaa tämä kuukausi perinteisesti edelliskuukauden loppuneilla - olkaapa hyvät!First Aid Beauty Pure Skin Face Cleanser kasvoputsari - Alussa tämä vaikutti tylsältä, mutta myöhemmin tajusin että naamani juuri tykkää tämän tapaisista putsareista! Putsasi hyvin kasvot ja ei kuivattanut ihoa - voisin siis hyvinkin kuvitella hankkivani tätä uudestaan. Putsarista olen kirjoittanut aiemmin täällä.

DABBA Piparminttu kukkaisvesi - Kiva mintun tuoksu ja virkisti mukavasti kasvoja. Mutta ei tämä siankärsämöä päihittänyt, vaikka tuoksu onkin tässä huomattavasti parempi. Dabba kukkaisvesistä olen aiemmin kirjoittanut samassa postauksessa FABin putsarista (klikkaa siis aiempaa linkkiä tuosta ylempää).

Yves Rocher Pure System kasvojen kuorinta-aine - Tämä oli jo toinen tuubi tätä samaa kuorinta-ainetta ja no, ainakin nyt toistaiseksi jäi myös toiseksi. Unohdin oikeastaan käyttää tätä ja pakko tunnustaa, että käytin tätä välillä ihan sain säärienkin kuorintaan ennen säärikarvojen poistoa. Ihan kiva, mutta alkoi jo kyllästyttää.

FACY Collagen Tissue Mask kangasnaamio - Äitini antoi tämän naamion ja tätä olen käyttänyt jo kerran aiemminkin. Ihan kiva naamio, joka ei tee ihmeitä mutta ainakin saa rentoutua edes hetkeksi.

Belov East-Skin Green Tea Natural Nurishing Face Mask kangasnaamio - Tämänkin sain äidiltäni. Valitettavasti tämä naamio ei kyllä ollut niin kiva kuin edellä mainitsemani Facyn. Itse ainetta oli tosi paljon, sillä sitä jäi reippaasti vielä pussiinkin kangasnaamion jäljiltä (arvatkaapa vain kuinka limaisia nuo kaikki tyhjät purnukat olivat kun kaivoin nämä esille samasta pussista...). Myös kasvoille ainetta jäi reilusti naamion jälkeen, sillä jouduin pesemään ylimääräiset pois. Tuoksusta erottui selkeästi vihreä tee.Cien kynsilakanpoistoaine - Edullinen ja toimiva, jota en ole (vieläkään) vaihtanut toiseen.

Crabtree & Evelyn ultra-moisturising hand therapy Tarocco Orange käsirasvaTämä oli mieluinen käyttää! Teki käsistä pehmeät (ja ehkä lievästi puuterisenkin tuntuiset, olenko ainoa joka on sitä mieltä?) ja kynsinauhanikin tykkäsivät tästä. Voisin kuvitella testaavani jotain muutakin merkin käsirasvaa, etenkin siinä vaiheessa kun ilmat kylmenevät! Aiemmin olen hehkuttanut käsirasvasta sen omassa postauksessaan täällä.

Meow Cosmetics Primp & Preen Premiere Puss Combination Skin Primer meikinpohjustuspuuteri - Tälle puuterille tapahtui hidas syttyminen: aluksi en oikein osannut käyttää sitä, mutta hiljalleen aloin lämpenemään ja lopulta huomasin käyttäväni tätä lähes aina mineraalimeikkipuuterin alla. Nyt olen päässyt hieman "sisälle" näiden primereiden suhteen, sillä tajusin että itse meikkipuuteria kuluu vähemmän kun pohjustaa kasvot ja jälkikin on tasaisempaa. Tulen siis hankkimaan uuden mineraalipuuterin meikkipohjan alle, mutta en varmaan tätä kyseistä yksilöä. Puuterista löytyy oma postaus täältä.

Missha Super Aqua Refresing Cleansing Foam kasvojenpuhdistusaine -näyte - Tämä putsasi kasvot oikein natisevan puhtaiksi! Valitettavasti niin natisevaksi, että iho tarvitsi heti kasvorasvaa käytön jälkeen. Tämän perusteella en siis ostaisi itselleni, sillä ihoni kaipaa enemmän kosteutusta. Tästä näytteestä riitti pariin käyttökertaan.

Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42 BB-voide -näytteet - Nämä näytteet ovat sävyistä No. 13 (Bright Beige), No. 21 (Light Beige) ja No. 23 (Natural Beige), joista viimeisin eli No.23 sopi parhaiten ihoni sävyyn. BB-voide oli yllättävän kiva ja voisin kuvitella hankkivani tätä vaikka lämpimän kohteen matkalle jo korkean aurinkosuojan (SK 42!) vuoksi. Itse kyllä jouduin puuteroimaan ihon vielä lopuksi, sillä oma iho rasvoittuu sen verran että heleä lopputulos näyttäisi jo parin tunnin päästä enemmänkin rasvaiselta. Mutta koska olen vannoutunut mineraalimeikkipohjien käyttäjä (aivan kuin en olisi jo tarpeeksi sitä täällä jo toitottanut...), niin ei näistä tullut sen korvaajaa. Mutta kesää varten voisin harkita ja etenkin reissulle tämä olisi kätevä!

_________

Kuinka teidän syksynne on alkanut?

4 kommenttia

 1. Hehe, mulla on ollut tarkoituksena viedä tavaraa kirppikselle jo ties miten kauan, mutta en vaan saa sitä aikaiseksi :D Toi Yvesin kuointa on hyvää, mutta jotenkin se on mulla jäänyt tosi vähälle käytölle. Tosin mä en myöskään pidä sen kuorinta-aineen tuoksusta yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :D
   Muistelinkin että mainitsit jotain tuosta tuoksusta. Eihän se kyllä mikään herkullinen tai kiva ole, mutta itse en ole osannut kiinnittää siihen juuri huomiota. :P

   Poista
 2. Misshan BB-voidetta olen omistanut joskus vuosia sitten tuubillisen, mutta se ei tosiaan ole aivan paras rasvaiselle iholle. Mutta en ole satavarma onko sellaista BB-voidetta, joka oli erityisen mattana pitävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itellä ainaki kaikki nestemäiset meikkivoiteista b ja c-voiteisiin tarvitsevat sen puuterin vielä lopuksi. :)

   Poista