8.9.2016

MoYou London Mani Box

Yleensä sivuutan valmiiksi koottuja kauneuspaketteja, ihan vain jo sillä että haluan itse valita haluamani tuotteet - yleensä kun näissä pakkauksissa tulee vähintään yksi tuote joka jää vain pyörimään turhaan laatikon pohjalle. Luultavasti ainoa valmispakkaus jonka olen koskaan ostanut, on ollut bareMineralsin Get Started-aloituspakkaus, joka oli kyllä kätevä silloin kun halusi testata merkin tuotteita ja löytää se itselle sopiva sävy meikkipohjasta.

Kynsien leimailuun erikoistunut MoYou London alkoi taannoin julkaisemaan joka perjantai Weekly Mani Boxeja, jotka sisältävät kynsikoristeluihin liittyviä tarvikkeita lakoista leimauslaattoihin. Boxeja on aina myynnissä kaksi: Regular ("perus") ja XL esim. isommille (rakenne)kynsille, joten kaiken kyntiset kynsiharrastajat on otettu huomioon.

Itsehän en ole kovin kummoinen kynsiharrastaja, vaikka tykkäänkin toisinaan leimailla kynsiäni. Ajattelin myös ensin ettei Mani Box olisi ihan omiaan, sillä olen aina tykännyt valita itse omat leimauslaattani ja kynsilakkani.
Noh, toisin kuitenkin kävi kun kesällä MoYou London julkaisi Tropical Green Mani Boxin.


Mani Box maksoi tuolloin 20£ ja toimitus oli ilmainen Suomeen, mutta nyttemmin MoYou London on joutunut nostamaan tuotteiden hintoja 1£ verran ja myös toimitukseen on tullut muutoksia; yli 25£ tilaukset toimitettuna Suomeen ovat ilmaiset jos tilaus ei sisällä kynsilakkoja. Pienet pahoitteluni jo siis siitä että tästä boksista kirjoittelen näinkin myöhään!

Weekly Mani Boxin hinta on siis nykyään 25£, joten sinänsä onni että kerkesin tilata boxin ennen hinnan nousuja. Luultavasti Mani Boxiinkin tulee nykyään postikulut vielä päälle, ne kun sisältävät aina kynsilakkoja (korjatkaa jos olen väärässä!).

Tropical Green Mani Box sisälsi:

  • 4 lakkaa sävyissä Black Knight, Kiss the Frog, Surfs Up ja Winter Green
  • Tropical 013 leimauslaatan
  • XL Marshmallow  non-sticky leimasimen ja lastan säilytysrasiassa


Eniten minuun vetosi boksin kynsilakat, joka oli se pääsyy tilaukseen - olen jostain syystä heikkona vihreisiin kynsilakkoihin ja tuo sininenkin näytti niin kivalta! Puhumattakaan siitä että Essencen musta leimauslakka oli jo vähissä, joten tuo mustakin tuli todella tarpeeseen.
Kynsilakat ovat kuvassa vasemmalta oikealle: Black Knight, Kiss the Frog, Surfs Up ja Winter Green.


Tropical 13 leimauslaatassa on - yllätys yllätys - trooppisia kasveja koko kynnen kuvioilla. Osa kuvioista oikein huutaa kesää ja havaijipaitoja, mutta eiköhän osasta saa syksyisiäkin koristeluja oikean sävyisillä lakoilla. Etenkin alarivin kuviot miellyttävät omaa silmää.


Vaalean vihreä säilytysrasia, jonka kantta koristaa söpö mopsin kuva, kätkee sisälleen XL Marshmallow Non-sticky leimasimen valkoisella silikonipäällä ja lastan. Nämäkin tulivat kyllä tarpeeseen, sillä olin jo jonkin aikaa ajatellut hankkia uudet ikivanhojen Konadin leimaustarvikkeiden tilalle! Tämä luottokorttimainen lasta on myös kivempi sillä se ei naarmuta laattaa.

Tilaamani boksi sisältää tuotteita (vanhoilla hinnoilla) 30,95£ edestä, joten ihan mukava säästö tuli noin valmiiksi valituilla tuotteilla. Tilaukseni toimitti DHL ja kuten arvelinkin, en ollut itse kotona paikalla kun pakettia oltiin tuomassa. Onneksi netin kautta pystyi tekemään ilmoituksen haluamalleen paketin jättöpaikalle, josta pystyin sen itse hakemaan myöhemmin. Paketin voi toki pyytää uudelleen kotiovelleen tiettynä kellonaikana, mutta koska itse olen kotona vasta klo 16 jälkeen, ei paketteja enää tuoda siihen aikaan kotiovelle asti.

Että sellainen boksi! Kokonaisuuteen olin tyytyväinen, sillä kaikki tuotteet tulivat tarpeeseen ja jokainen kynsilakan sävy miellytti silmää. Tämä olisi sopinut hyvin myös aloittelevalle kynsileimaajalle, kun mukana tuli myös leimasin ja lasta. Joissain mani boxeissa ei ole tullut niitä mukana, mutta sen sijaan esim. leimauslaattoja on ollut sitten enemmän.
Toista mani boxia ei ole lähtenyt tilaukseen, mutta erään toisen kauneusboksin olen kyllä tilannut, eikä se sisällä pelkkiä kynsijuttuja vaan ihan yleisesti kosmetiikkaa. Niin se mieli vain voi muuttua kauneusboksienkin suhteen!

_______

Kiinnostaako teitä MoYou Londonin Mani boxit?

Lähetä kommentti