23.9.2016

Vuoden ostos?

Joskus netissä törmää kaikkiin ihmeellisyyksiin - jopa silloin kun selaa ihan vain kosmetiikkaakin.


Tämä törmäämäni asia ei suinkaan ollut kovin ihmeellinen, mutta ainakin se nauratti. Ja sitten kun se ei enää naurattanut, niin sen jälkeen se oli PAKKO saada - ihan sama vaikka miten turha se olisi!

Arvasitko siis jo mikä tuossa pussissa on?


No mikäs muukaan kuin kissankorvapanta!

Etude Housen My Beauty Tool Lovely Etti Hair Band on siis kissankorvilla varustettu hiuspanta, jota käytetään naaman putsauksen, kasvonaamion tai suihkun aikana - tai miksei vaikka meikatessakin kun haluaa hiukset pois kasvojen tieltä.

Ja juu, pompulahan on kyllä keksitty jos haluaa hiukset pois naamalta. Mutta tuolla pannalla ihonhoito on vielä hauskempaa! En sanoisi itseäni mitenkään suloisen näköiseksi tuo päässä, vaan enemmän naurettavalta ja ehkä hieman kahjoltakin. Tällä varmaan crazy cat lady -leima on taattu, etenkin siinä vaiheessa kun ikää kertyy vielä lisää.

(Mutta vielä hauskempaa on kun tuo panta on poikaystävän päässä kun läträän naamioita hänen naamalleen - oi kyllä, myös uusi poikaystävä on joutunut kotitekoisiin kauneuskäsittelyihin!)

Näitä pantoja löytyy niin eBaysta kuin jopa iHerbistäkin. Itse tilasin tämän Cosmetic-Lovesta.

______

Onko tämä sinusta vuoden söpöin, noloin vai turhin ostos?
Kuinka sinä teet ihonhoidostasi hauskempaa?

Hauskaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia

 1. Samankaltaisia veikeitä kissankorvia on näkynyt aika paljon YouTubessa, mutta pantamallisena, ei tuollaisena lutusena ja pehmoisena kangasversiona. Minusta korvapanta on tosi kiva ja jos eteen tulee, niin varmasti ostan, mutta en viitsi varta vasten tilata.
  Ostin muutama vuosi sitten Tokiosta ihan asiallisen näköisen hupullisen fleecetakin, ja hupussa oli pienet korvat. Ensin ajattelin, että ei herran jestas, ei näin vanha tantta voi sellaista käyttää, mutta ostin kuitenkin ja käytin ihan iloisella mielellä, joskus jopa töissä ;)Japanilaiset tuntuivat muutenkin olevan kaikenlaisen hassunhauskan ja lapsekkaan jutun perään. Esimerkiksi kaikilla kouluikäisistä vanhuksiin roikkui kännykässä kaiken maailman pikkuisia pehmoleluja, joillakin niitä oli useampi. No, olihan se aikamoista, kun pukumiehen kännykästä roikkui läjä pikkunalleja tai pupuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä pehmoinen ja ei paina ikävästi! :)

   Se on hauskaa kuinka Japanissa on ihan normaalia että kaikilla on söpöjä ja hieman lapsekkaitakin asioita, eikä katsota kieroon mitä vaikka täällä suomalainen voisi katsoa. :D
   Voisin itsekin huolia ihan hyvin korvallisen hupparin. :D Nehän ovat hauska lisä!

   Poista
 2. Mäkin tilasin saman tässä jokunen aika sitten ;) Paras ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tuo on kyllä mukava päässä - ja hauska! :D

   Poista
 3. Miulla on vaan ihan normaaleja pantoja... :D Nehän tuntuu aivan liian tylsältä, kun tämmöisiä näkee :D

  Miusta pannat on kyllä käteviä, itselläni leijailee vauvahiuksia edessä jne. niin ne ei sitten ole naamiomössössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, etenkin ne vauvahiukset tahtoo olla naamiomössössä tai muuten kastuvat niin pannat on käteviä. :D

   Poista
 4. Oijoi miten suloinen! ♥ Tollanen täytyy ehdottomasti saada, sillä mä oon kyllästynyt niihin ainaisiin ponnareihin ja pinneihin, joilla laitan hiukset kasvoilta sivuun meikkaamisen ym. ajaksi :D Tollanen olisi niin paljon kivempi ja söpömpi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika söötti! ;D Onneksi ei myöskään kovin hinnalla pilattu jos aikoo hankkia, kun löytyy alle 5 eurolla. :)

   Poista