31.10.2016

Bedtime Flirt & HarvestTänään olisi luvassa kahden eri nestemäisen mattahuulipunan esittelyä. En viitsinyt tehdä näistä erikseen postausta, joten menkööt nyt yhdessä.

Nämä punat ovat NYXin Lip Lingerie, jonka hankin joitain kuukausia sitten Sokokselta kun niiden sävyjä oli viimein täydentynyt hyllylle. Toinen on indiekosmetiikkamerkin (pitkästä aikaa indiekosmetiikkaa!) Black Moon Cosmeticsin mattapuna, joka on myös hankittu aikoja sitten - ennen NYXin punaa itse asiassa.


NYXin Lip Lingeriet ovat varmaan jo useimmille tuttuja, eikä täten juuri esittelyjä kaipaa. Ne tuntuvat olevan ihan supersuosittuja ja Sokoksen hyllykin huutaa usein tyhjyyttään punien kohdalla. Siinä mielessä itse tulen vähän myöhässä tämän postauksen kanssa, sillä nykyään NYXillä on tarjolla jo Lingerie luomivärejäkin - niin, miksei sitä suosittua linjaa voisi jatkaa silmämeikeissäkin jos huulipunatkin ovat jo niin suosittuja?


Omani löytyy sävystä 08 Bedtime Flirt, joka on ihan kiva pinkinnude, hieman roosahtava sävy, mutta toisinaan se hieman kummastuttaakin. Välillä sen sävy on juuri sellainen josta tykkään mutta joskus se näyttää hieman jopa harmahtavalta. Kerran poikaystävä luuli että palelin niin kovasti että huuleni oikein sinersivät, joka kylläkin johtui punan sävystä. Muutenkin punan sävy tuntuu aika paljon riippuvan valaistuksesta, sillä huomaahan sen jo kuvistakin kuinka lämpimässä auringonvalossa sävy näyttää pakkauksessa ihan erilaiselta kuin mitä se on sitten pilvisen harmaana päivänä, jolloin huuliswatchin kuva on otettu.

Puna liukui hyvin huulille ja se tuntui kevyeltä ja melko huomaamattomalta... paitsi silloin kun se tuntuu huulia kuivattavalta. Tässä taas tulee hieman ristiriitainen olo kuten sävynkin osalta, sillä joskus se on ihan kivankin oloinen, mutta joskus se tuntuu aivan liian kuivattavalta - se taitaa olla siis aika pitkälti kiinni siitä missä kunnossa ne omat huulet ovat. Lip lingerie ei kuitenkaan ole niin kuivattava kuin ColourPopin Ultra Matte Lip-punat, mutta ei ihan niin miellyttävä huulilla kuin theBalmin Meet Matt(e) Hughes.


Black Moon Cosmetics puolestaan on indiekosmetiikkamerkki, jolta toistaiseksi löytyy vain nestemäisiä mattapunia, mutta sivujen perusteella ainakin Cosmic Eyedust -silmämeikkituotteita olisi myös luvassa joskus tulevaisuudessa. Tuotteet ovat parabeenottomia ja gluteenittomia, eläinkokeettomia ja vegaanisia. Toisin kuin mihin yleensä olen indiekosmetiikan suhteen tottunut, niin BM:n huulipuna on pakattu kauniiseen ja aika laadukkaan oloiseen hylsyyn - korkkikin oikein napsahtaa kiinni, pienesti ja kevyesti mutta siltikin sellainen pieni naps! ääni on erotettavissa.
 Itse tilasin punan Labor Day salesta, jolloin punan sai pari dollaria halvemmalla (hei onhan sekin jo jotain!).


Vaikka alunperin olin kuolannut Wrath-sävyä, niin kesken tilauksen sain jonkinlaisen aivopierun ja tilasinkin punan sävyssä Harvest. Eikä muuten yhtään kaduta, se on juuri sellainen punaoranssin sävy josta itse tykkään ja etenkin näin halloweenin tienoilla sävy oikein huutaa pääsyä huulille! Harvestin pitäisi sopia jokaiselle ihosävylle ja uskon että se myös sopiikin. Se ei ole turhan oranssi, muttei aivan punainenkaan vaan sopivasti balanssissa näiden kahden sävyn kanssa. Sävy ei myöskään ole äärimmäisen kirkas, joten se ei loista kasvoilla paloauton kirkkaana.

Koostumus on tässä miellyttävämpi kuin edellä mainitussa NYXin Lip lingeriessä, sillä se on hieman paksumpi ja moussemaisempi joten se tuntuu pehmeämmältä ja kosteuttavammalta. Punassa on myös makea vaniljaleivoksen tuoksu! Lopputulos ei ole supermattainen ja se ei kuivu täysin kuivaksi, joten suukonkestävä se ei oikein tahdo olla. Muuten puna pysyy ihan hyvin, etenkin jos muistaa puuteroida vielä päälle kevyesti. Tietysti suukkojen lisäksi myös rasvaiset ruoat ja jotkut juomat saavat punan kulumaan, mutta niinhän käy suurimmalle osalle punista.

Black Moon Cosmeticsilta on tulossa muutama uusi huulipunasävyä lisää, joista ainakin yhtä (Dusk) olen silmäillyt kuin kissa kuumaa puuroa. Rahatilanne ei kylläkään tällä hetkellä anna sille periksi, mutta eihän tässä enää kovin pitkä aika ole veronpalautuksille (kuten Mr. Burns sanoisi: Excellent).


__________

Oletko ihastunut Lip Lingereihin?
Onko Black Moon Cosmetics tuttu?

2 kommenttia

 1. Lip Lingeriet ei oo kyllä mun suosikkeja, ne kuivattaa ihan liikaa mun huulia ja mua ärsyttää sekin, että peittävää lopputulosta varten tota saa laittaa huulille ainakin pari kerrosta :D Toi Harvest on kyllä todella kaunis sävy, kelpaisi mullekin toi huulipuna! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä itsellekään tullut hinkua hankkia lisää niitä, mutta ihan menetteli. :) Tykkään kyllä enemmän noista moussemaisen tuntuisista :D
   Harvest on kyllä ihana ja miellyttävä käyttää! :)🍁

   Poista