10.10.2016

ColourPop huuliswatchit

Pitkästä aikaa huuliswatcheja!Tällä kertaa jo kerran täällä näkyneet ColourPopin tuotteet, jotka vilahtivat jo käsiswatcheinä täällä. Mutta tietysti myös huuliswatchit kuuluvat asiaan, sillä etenkin ColourPopin nestemäisillä punilla on ollut sellainen tapa, että ne tuppaavat huulilla olemaan erilaisia, kuten vaikkapa tummempina.

Kuvat on otettu eri aikoina, joten valaistuksissa voi olla poikkeavaisuuksia. Huuliswatchit on mys tehty ilman minkäänlaisia rajauksia.


Eniten olen käyttänyt Lumièrea ja Novemberia, Cozy tulee hyvänä kolmosena kun haluaa pirteämmän ilmeen ja kirkkaampaa sävyä. Heart On taas on jäänyt vähemmälle käytölle, sillä vaikka sävy onkin kiva, niin näen sen sopivan enemmän kevääseen ja kesään. Tällä hetkellä kaipaa niin luonnollisia kuin murrettuja sävyjä, hieman tummempiakin ja toisinaan on kiva piristäytyä punaisella - tai punaoranssilla ehkä enemmänkin.

Instagramin puolella selfieissä näitä on näkynytkin välillä huulilla (kuten muidenkin merkkien punia), joten jos yhtään on uteliaisuutta niin käy seuraamassa @iinuskab. :)

____________

Löytyykö teiltä joku näistä sävyistä?
Mikä on suosikkinne?

4 kommenttia

 1. Lumière ja November näyttävät mun silmiini parhaimmilta (nimimerkillä rakastan just tuon sävyisiä huulipunia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä sävyiltään vähän joka tilanteeseen sopivia niin siksi itsekin niitä käytän eniten :)

   Poista
 2. Multa ei löydy näistä mitään. Mulla on ColourPopilta ainoastaan minikokoinen setti Ultra Matte Lip -huulipunia, mutta harvemmin niitä tulee käytettyä, sillä punat ovat kuivattavimpia ikinä :D Satin Lipsejä ja Lippie Stixejä täytyy kyllä testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein pidä niistä Ultra Matteista juurikin sen kuivattavuuden takia. :F Satinit ja lippie stixit ovat jo parempia, vaikka pysyvyys ei ehkä ole niin hyvä kuin mattaisissa. Mutta ainakaan ne eivät tee inhottavan kuivia huulia! :D

   Poista