6.10.2016

Se toinen tunnettu Mustanaamio

Käsi ylös jos olet kokeillut jo mustaa naamiota, joka revitään kasvoilta pois!


Jep, nyt ei puhuta kireissä trikoissa heiluvasta mustaa naamiota käyttävästä miehestä, vaan ihan toisesta maskista joka on nykyajan ihmisten jalat saanut veteliksi. Blogeissa ja eri somekanavissa on näkynyt kovasti näitä mustia naamioita, jotka tarraavat ihon niin tiukasti kiinni, että pois repäistessä lähtevät niin kuolleet ihosolut kuin mustapäätkin (ja muutamat karvatkin). Kuuluisin näistä tuotteista taitaa olla JorgObé Peel Off Mask, jonka itse kipaisin hakemassa Kicksistä. Naamio oli sopivasti 20% alennuksella ja oikeastaan en muuten olisi sitä ostanut vaan tilannut vaikka netistä Elizaveccan Hell-Pore Clean Up Maskin, joka vaikuttaa melko samanlaiselta vaikkei olekaan samanlailla mustan värinen naamio.

Mutta jos palattaisiin takaisin JorgObéen, nin kyseessä on tanskalainen ihonhoitotuote, joka on ollut erittäin suosittu ja herättänyt huomiota jo ennen sen julkaisua. Kieltämättä mustan - ja siis oikeasti musta eikä mikään melkein musta - värinen naamio pistää herkästi silmään niiden vanhojen valkoisten ja vihreiden naamioiden rinnalla.

Peel Off Mask sisältää kaoliinisavea, tammihiiltä ja kasviuutteita, jotka imevät itseensä ylimääräistä talia ja ihon rasvoja. Taikapähkinä taas auttaa puhdistamaan ihohuokosia ja punahattu auttaa ehkäisemään ihotulehduksia. Naamion pitäisi myös auttaa rauhoittamaan stressaantunutta ja herkkää ihoa.

Tuote ei sisällä mineraaliöljyjä, silikoneja ja väriaineita. JorgObé myös mainitsee sivuillaan että heidän tuotteensa ovat vegaaneille sopivia, eivätkä hyväksy eläinkokeita.


Yhden 100ml tuubin pitäisi riittää n. 20 käyttökertaan. Naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa erityisesti kasvojen T-alueella, josta yleensä löytyy ihon epäpuhtaudet. Toki sitä voi käyttää myös muilla ihoalueilla joissa epäpuhtauksia esiintyy, mutta silmänympäryksiä tulisi ainakin välttää. Naamiota levitetään kasvoille tasainen ja suht paksu kerros, jonka annetaan vaikuttaa 25-30 minuuttia tai kunnes se on kokonaan kuivunut (tuotteen sivuilta lainattuna: "ennemmin liian kauan kuin liian vähän aikaa"). Itsellähän kävi kerran niin, että nukahdin kesken naamion vaikutusajan ja heräsinkin joskus 1,5 tunnin päästä -  näky varmaan oli melko koominen kun vedin sikeitä sängyllä musta maski kasvoilla ja Etude Housen kissankorvainen hiuspanta päässä.

Ja totta tosiaan, maski kiinnittyy ihoon todella tiukasti ja kun sen repii pois, niin jokainen ihohuokonen on oikein piirtynyt kuivuneeseen mustaan mömmöön, jota on aika mukava katsella. Koska itseltä epäpuhtauksia löytyy poskiltakin, niin olen levittänyt naamiota myös niihin.
Vaikka naamassa ei ole näkyviä ihokarvoja, niin kaikillahan meillä on sellaista pientä nukkaa. Sattumoisin myös ne jäävät naamioon kiinni kun sen repii pois, joten samalla siinä tulee myös pientä karvanpoisto-operaatiotakin - eikös Marilyn Monroen yksi kauneussalaisuus ollut karvojen poisto kasvoista?Siinä missä olen nähnyt muiden kuvia kuinka he ovat repineet naamiota jopa yhtenä kokonaisena palana kasvoilta pois, niin itse olen osoittautunut poropeukaloksi asian suhteen. Ensimmäisellä käyttökerralla nuukailin naamion kanssa, jolloin sitä ei millään meinannut saada revittyä irti kuin ihan pikkaisina sentin riekaleina - se jos mikä oli turhauttavaa. Toisilla kerroilla olen laittanut huomattavasti paksummin naamiota kasvoille, joka on helpottanut sen repimistä isompina paloina, mutta en silti ole saanut revittyä sitä siististi yhtenä tai parina isona palana - edelleen ne palaset ovat olleet melko riekaleisia.

Mutta hei, naamio toimii! Se repii irti mustapäät (ja ne hennot karvat) ja iho tuntuu ja näyttää sileämmältä sen lisäksi, että ihohuokoset ovat pienentyneet. Oikeastaan itselläni ei tällä hetkellä ole mustapäitä kovin paljoa - ihme, kun kaikki muut epäpuhtaudet kyllä löytyvät -. joka kerrankin jo melkein harmittaa ettei näe kuinka hyvin naamio repii ne pois. Mutta ne muutamat jotka ovat lähteneet, niin hyvin ne siinä pois revityssä maskissa vain sojottavat.
Koska naamio napakoituu tiukasti kiinni ihoon, niin on sen poisto tuntunut välillä melko nipistävältä - etenkin poskipää oli nähtävästi itsellä se herkin alue, sillä siinä se nipistely tuntui jo oikeasti inhottavalta. Sehän on kuitenkin jokaisen omasta kipukynnyksestä kiinni kuinka kestää tuon naamion repimisen.

___________

Oletko kokeillut jo Peel Off Maskia, joko JorgObélta tai joltain toiselta valmistajalta?

6 kommenttia

 1. Peel Off -naamiot on ihan parhaita. Suosikkini oli Avonin riisi ja sake, mutta tietenkin se lopetettiin.

  Tätä olisi kyllä mielenkiintoista kokeilla :) Pitäisi jostain verkkokaupasta muistaa etsiä, täällä kun ei Kicksiä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmi! Siitä en ole koskaan edes kuullutkaan. :o

   Elevenillä näitä ainakin on ollut myynnissä. :)

   Poista
 2. Itseasiassa mulla on tää, enkä ole käyttänyt kuin pari kertaa :D Koen naamion tosiaankin hankalaksi, mäkään en saa tätä pois kuin osissa, lisäksi koin ettei tämä oikein poistanut mitään :P No, ainakin kasvonukka lähtee irti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvonukka lähtee kyllä irti. :D Ja yhä tämä lähtee itselläkin osissa, eikä siististi joko yhtenä tai muutamana isompana palana. :P

   Poista
 3. Mä niin haluisin testaa tätä :D

  VastaaPoista