3.10.2016

Syyskuun loppuneet

Jälleen yhden roskapostauksen vuoro ja viime kuussa kuluikin aika mukavasti tuotteita! Tietysti joukkoon mahtui taas muutamia näytteitä, mutta täysikokoisiakin kului reippaasti - ou jeah!


Sunsilk kuivashampoo - Hip hei hurraa, sain viimein kulutettua viimeisenkin Sunsilkin pullon jonka ostin kauan sitten aivan loistavasta tarjouksesta, mutta kuivashampoon teho ei vain miellyttänyt itseäni! Nämä jäävät omalta osaltani siis kaupan hyllylle.

Florascent Apothecary Bergamotte aroma spray tuoksu - Viime vuoden I love me -messuilta hankittu yksinkertainen mutta raikas bergamotti-tuoksu ihastutti aina vain. Tätä suihkin aina kun halusin vain kevyttä ja raikasta tuoksua. Hyvin yksinkertainen ja pelkistetty lasipullo hivelee myös omaa silmää sillä se huokuu pientä vintagehenkeä.

Garnier Respons Honey Treasures hiusnaamio heikoille ja kuluneille hiuksille - Nalle Puhin hunajapurkkia muistuttava naamiota hehkutettiin joskus kauan aikaa blogeissa ja koska tuote ei ollut hinnalla pilattu, niin pakkohan itsekin oli sitä koitettava. Minun hiuksille tämä ei kuitenkaan sopinut, sillä se hoiti liikaa ja teki hiuksista latteat ja hieman rasvaisen näköiset. Hiukseni eivät tainneet siis olla tarpeeksi huonokuntoiset tälle.

I love... Lemon Sorbet suihkugeeli - Tuoksu oli kiva, vaikkakin enemmän muistutti jotain sitruunaleivonnaista kuin sorbettia. Saatu blogin kautta.

Rexona motionsense active shield antiperspirantti - Hyvä teho, mutta tuoksu ei miellyttänyt. Tuoksu oli kyllä raikas, mutta muistutti ehkä enemmän pyykinpesuainetta kuin sporttista.

Nivea Daily Essentials Double Effect silmämeikinpoistoaine - Tämä on jo toinen pullo samaista ainetta jota olen kuluttanut. Kolmatta kertaa en ole ostanut, sillä seuraavaksi testaan lunnonkosmetiikan silmämeikinpoistoainetta. Jos se ei pelaa, niin luultavasti palaan sitten takaisin tähän.


COSRX Acne Pimple Master Patch finnilaastarit - Eivät nämä kovin paljoa auttaneet näppyihin. Ehkä jotain pientä muutosta saattoi tapahtua, kuten finni oli hieman laskehtinut seuraavana aamuna, mutta siinä se. Pussi sisälsi 24kpl erikokoisia laastareita ja koska itselläni näppyjä tulee useita vain parin hassun sijaan, niin nämä olivat jo puolessatoista viikossa käytetty kokonaan.

Lierac Prescription keratolyyttinen liuos - Tätä käytin aina iltaisin kasvoveden tapaan. Toisinaan se kirveli ja toisinaan taas ei. En itse huomannut että se olisi kuivattanut ihoani, mutta kaverini, jolle olin vinkannut tästä, puolestaan valitteli että liuos kuivatti hänen ihoaan. Toisaalta hänen ihonsa on kuivempi kuin itsellä, joten se on omasta ihotyypistä kiinni kuinka kuivattava liuos on. Uskon myös että tällä oli myös jotain vaikutusta ihoni epäpuhtauksiin, vaikka edelleen niitä on. Toisaalta taas naamani on nyt alkanut jälleen kukkimaan normaalia enemmän, että en tiedä onko ihoni tullut ns. riippuvaiseksi tuosta aineesta, sillä naaman kukkiminen alkoi aika pian kun lopetin liuoksen käytön. Aiemmin tuote on vilahtanut täällä.

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer peiteaine - Tästä tykkäsin! Pääasiassa käytin tätä kyllä näppyjen peittoon, mutta ihan hyvin ajoi asiansa. Ehkä pitäisi kokeilla ensi kerralla jotain toista sävyä, sillä toisinaan tämä saattoi näkyä oransseina läikkinä meikkipohjan alta (omani oli siis sävyssä Light-Neutral).

Everyday Minerals semi-matte mineraalimeikkipohja - Luottotuotteeni ja toistaiseksi en ole löytänyt tälle toista korvaajaa - toinen samanlainen on siis korkattu jo auki!

Zuii Foundation Primer meikinpohjustusvoide (1.5ml näyte) - Jolie Boxin mukana tullut näyte ei lopulta niin ihastuttanutkaan, ehkä jo senkin vuoksi kun odotin tältä hieman enemmän. Tietenkin arviota on hieman vaikea sanoa vain yhde näytepussin perusteella, mutta itsellä meikkipohja näytti nopeammin rasvaisemmalta. Kuivemmalla iholla ehkä voisi toimia, mutta itselläni tämä vain nopeutti otsan kiiltelyä. Voiteessa oli hyvin kukkainen tuoksu.

Vichy Aqualia Thermal Rich cream voide kuivalle iholle (1.5ml näyte) - Vaikutti ihan hyvältä, mutta jostain syystä kirveli omalla iholla ja pesaisin sitten pois. Auts.

______

Tuttuja vai tuntemattomia tuotteita?

6 kommenttia

 1. Nivean silmämeikinputsari on parhautta, itsellä jo miljoonas purkki ja ainoa tehokas ja silmiä ärsyttämätön tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja poistaa ne sitkeimmät huulipunatkin! :)

   Poista
 2. Mulle COSRX tarrat auttoivat nopeuttamaan finnien parantumista, ja muutaman pikkunäpyn nämä saivat katoamaan kokonaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh olispa itelläkin toiminut niin! Kai mun näpyt ja finnit on sitten niin sitkeitä, että joudun kärsimään niistä loppuelämäni. :')

   Poista
 3. UD:n Naked Skin on mun suosikkipeiteaine. Toivoisin ehkä silmille jotain vielä vähän peittävämpää, mutta helposti saatavilla olevista peiteaineista tuo on suosikkini! Tai no siis mulle tuo on helposti saatavilla, UD:ta kun myydään Tampereen Sokoksella. Mulla on tuosta 4 eri sävyä, joista kahdessa on menossa puolen vuoden sisään toiset kappaleet, niin paljon tykkään tuosta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UD:n peiteaine on kyllä ollut hyvä ja on mulla sitä lievästi ikäväkin. :D Sääli että Jyväskylässä ei ole UD:tä niin itse joudun tyytymään vain nettiin tai reissuihin Tampereelle (siellä käyn todennäköisemmin useammin kuin Helsingissä). :P

   Poista