3.11.2016

Hyvä ripsipäivä

Oikeasti, nyt on ihan pakko ihan vain hehkuttaa koska kerrankin mulle sattui eteen hyvä ripsipäivä.


Huonot hiuspäivät ovat varmasti tuttuja, mutta luultavasti ne huonot ripsipäivätkin on edes muutamalle teistä. Yleensä ripsivärin laitto ei ole mitään utopista tai muuten erityislaatuista -aika tasapaksua kauraa toisin sanoen-, mutta nyt kerrankin sattui edes se yksi hyväkin päivä!

Okei, ehkä jonkun mielestä tuo ei ole mitenkään tavanomaisen poikkeava lopputulos ja eihän vasemman silmän ripset edelleen ole täydelliset, mutta itselle tuokin oli jo jotain. Pitutta tuli kerrankin hyvin (itse asiassa melkein hipoivat kulmakarvoja kun luomet ovat "lepoasennossa") ja muutenkin ripset olivat selkeästi erottuvat. Että kyllä minultakin ne ripset löytyy!

Ripsari jota käytin kuvan yläripsissä on Lancômen Grandiôse.


Ymmärtääkseni tämä joutsenkaulainen ripsari on melko suosittu ja saanut monet ihastumaan siihen. Itselläni taas on sellainen pienimuotoinen viha-rakkaussuhde tähän, sillä joskus se toimii aivan erinomaisesti ja joskus taas huomattavasti kehnommin. Joskus ripset muistuttavat enemmän tai vähemmän hämähäkin varpaita, mutta joskus taas se tuo ne hyvin esiin ja kaartumaan nätisti ylöspäin (taivutinta ei siis tarvita).

Huonoina päivinä taas onnistun sotkemaan massaa silmäluomilleni lähelle ripsien rajaa - en kyllä tajua miten ihmeessä senkin onnistun tällä tekemään, sillä muiden harjojen kanssa en ole törmännyt vastaavaan (muistaakseni).

Kuitenkaan tämä ripsari ei tule pääsemään jatkossa jaksoon koska a) se ei ole eläinkokeeton, b) hinta on ihan liikaa yhdestä ripsiväristä (norm. 33€ mutta itse ostin sen alennuksesta jollain 17€ hinnalla) ja c) yhteistyö ei aina vain palaa kaikesta yrittämisestä ja näistä hyvistä hetkistä huolimatta.

__________

Osaatko suositella jotain (eläinkokeetonta) ripsiväriä, joka tuo mukavasti pituutta ja väriä ripsiin?
Ovatko hyvät ripsipäivät tuttuja sinulle?

2 kommenttia

  1. En ole itsekään löytänyt sitä täydellistä vielä, parhaimmat tähän mennessä ovat olleet ei-eläinkokeettomilta merkeiltä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä miten nuo ei-eläinkokeettomat maskarat on melkeinpä niitä parhaimpia. Välillä käytän Nyxinkin maskaraa, mutta ei se silti ole niin hyvä. :|

      Poista