7.11.2016

Iso annos ColourPopia

Juu hei, täällä taas yksi reppana nuori nainen kirjoittaa myötähäpeässään postausta, sillä sortui tässä taannoin taas nettikaupan tarjouksiin. Tällä kertaa syyllinen on ColourPop.


ColourPopilla oli joskus kaaaauan sitten tarjous, että jokaiseen yli 10$ tilaukseen saa ilmaisen Ultra Matte Lip huulipunan haluamassaan sävyssä (sävyvaihtoehtoja oli 4).

Noh, ensiksi ajattelin että "hähää en minä nyt tuommoista tarvitse vaikka tuo yksi sävy onkin noin kiva!". Sitä mukaa kampanja liukui eteenpäin, muistutuksia tuli jatkuvasti tuosta tarjouksesta ja noh, lopulta sitten itsehillintäni petti ja... noh, sorruin.

Tällä kertaa pidin tilauksen kuitenkin ihan minimaalisena. Valitsin ainoastaan vain yhden luomivärin sävyssä Stereo ja Crème Gel Pencil rajauskynän sävyssä Get Paid. Ilmaisen Ultra Matte Lip punan valitsin sävyssä Viper, joka oli juuri se sävy jota olin katsonut silmällä pitäen ja lievästi kuolaten.

Viper - Stereo - Get Paid

Viper osoittautui kuitenkin ihan erilaiseksi kuin mitä olin olettanut instagramissa vilahtavien swatchien perusteella. Sen sävyä kuvaillaan sanoin "dusty rose", mutta itselle tuli enemmän mieleen joku tumma viinirypäle kun sitä laittoi huulille. Sävy on hyvin tumma violetti ja rehellisesti sanottuna aivan liian tumma omaan makuun (näytin melko gootilta sen kanssa). Tietysti tästä sävystä on tulossa myös huuliswatchikin jossain välissä, niin saa parempaa käsitystä kuinka tumma se oikeasti on.
Kaiken lisäksi sävy on ärsyttävä poistaa ja taitaa kaikista punistani olla se kaikista hankalin, sillä se leviää poistossa pitkin suun ympärystä ja loppputulos onkin sitten... no, aika punainen. Olin siis tähän melko pettynyt ja hieman alkoi kaduttaa jo koko tilaus sitten.
Ja edelleen tämän koostumus oli aivan liian kuivattava. Ajattelin että tämä olisi voinut olla poikkeus, mutta yhtä kuivaksi tämä veti huulet kuin jo toinen omistamani merkin mattapuna Solow.

Stereo on mustanburgundi kuparisilla ja pinkki-violeteilla duochrome glittereillä ja metallinhohtoisella lopputuloksella - kuulostiko hieman monimutkaiselta? Sävy on ihan nätti ja sen vaaleanpunainen hohde tulee paremmin esiin silmäluomilla. Kokeilin tätä kerran levitettynä koko luomille, mutta lopputulos oli melko... no, mustelmaisia silmiä muistuttava. Ihan nätti sävy kuitenkin, jonka kanssa pitää vain vielä hetki opetella että kuinka sen parhaat puolet saisi paremmin esiin.

Get Paidia kuvaillaan metalliseksi ruusukullaksi ja aika lähelle se sitä onkin. Kuvassa se näyttää enemmän ehkä kullan sävyltä (kiitos lämpimän valaistuksen), mutta oikeasti se muistuttaa vähän enemmän ruusukultaa. Tätä olen käyttänyt melko usein!

Jotta häpeän tunne kasvaisi entisestään, niin on aivan pakko tehdä myös eräs tunnustus. Pian tämän kampanjan jälkeen ColourPop julkisti myös toisen kampanjan: ilmaiset postikulut yli 50$ tilauksille ja alle sen vain 4,99$. Kieltämättä itselleni tuli pieni morkkis kampanjan julkistuksen jälkeen kun olin vasta tilannut nuo... ja vähän isompi tuli sitten kun tein taas uuden tilauksen.


Tällä kertaa tilattua tuli niin nestemäisiä huulipunia, luomivärejä kuin yksi korostuspuuterikin. Ensimmäistä kertaa tilasin myös luomivärinelikon, joka majailee tuossa oranssissa pahvipakkauksessa!

Aloitetaan ihan ensiksi vaikka huulimeikeillä:

 Tight Fit - Man eater  - Mugshot

Tilasin siis kolme huulimeikkiä, joista kaksi ovat Ultra Metallic Lipejä, jotka ovat siis metallihohtoisia huulipunia ja yksi Ulta Glossy Lip eli huulikiilto. Lippie stixejäkin oli tarkoitus hankkia, mutta jotenkin ne vain sitten unohtuivat!

Tight Fit (Ultra Glossy) - "You might want to take it slow if this is your first light peachy pink with highlights of pink, silver and gold shimmer in a Metallic finish."
Huulikiillon kuvaus kuulosti jo niin kivalta, että pakkohan sitä oli koittaa. Koostumus oli yllättävän miellyttävä huulilla, ei yhtään sellainen ällön tahmea. Ja vaikka swatchista sitä ei oikein huomaa, niin kyllä se kimalteleva, metallinhohtoa muistuttava lopputulos tulee vain huulille. Toisinaan kimalteita jää huulille vaikka kiilto olisi muuten kulunut pois, mutta siitäkin huolimatta tämä taitaa olla suosikkini näistä kolmesta.

Man eater (Ultra Metallic) - "Take a bite out of this shimmering rose gold in a Metallic finish."
Olin katsellut jonkin aikaa Milanin Amore Mattalics punia ja erityisesti sävyä 02 Matterialistic, mutta pelkäsin että se olisi liian ruskean sävyinen. Siksi ostin kokeiluun tämän Man eaterin ja sävy on kyllä ollut itselle mieluinen. Hieman kyllä epäilyttää ruskean sävyn käyttö, lähinnä siksi että koen muiden katsovan silloin kieroon.

Mugshot (Ultra Metallic) - "No smiling allowed in this vibrant rusty red in a Metallic finish."
Mugshot näytti niin kivalta ja onhan se ihan kiva. Se ei varasta kovin paljoa huomiota vaan on yllättävän hillityn näköinen huulilla, joka toisinaan on ehkä ihan hyväkin asia. Tätä sipaisin myös taannoiselle the Curen keikalle jossa olin - tiedättehän, Robert Smithin punaiset huulet (ja tummat silmät)?

Näistä on tulossa vielä swatchit ihan huulilla asti myöhemmin, joten pysykäähän kuulolla!
Ultra Metallic lipseissä on vähän sama juttu kuin Ultra Satin lipeissä, että ne eivät kuivu täysin vaan jäävät hieman nahkean tuntuiseksi. Saatankin töpötellä läpikuultavaa viimeistelypuuteria näiden päälle jotta eivät tuntuisi niin tahmaisilt, jolloin se metallinhohtokin hieman himmenee - se ei kuitenkaan itseä juuri haittaa, vaan on ehkä parempikin niin.


Shameless - Hammered - Might Be

Tilukseen mahtui myös pari irtonaista luomiväriä ja yksi korostuspuuterikin:

Shameless (metallic) - "You'll no longer have to take a selfie in shame with this black drizzled with multiple shades of green and subtle hints of blue and gold glitter leaving a metallic finish."
Halusin luomivärin jossa olisi jotain sinistä... mutten kuitenkaan täysin sinistäkään! Shameless tuntui ns. turvalliselta vaihtoehdolta, sillä siitä ei ainakaan tule mitkään kasarimeikit mieleen. Iltameikkiin sävy tuntuu kyllä lupaavalta, mutta päivämeikkiin en ole vielä osannut hyödyntää sitä. Sävystä tuli oikeastaan ihan pikkujoulufiilikset!

Hammered (metallic) - "Get turnt up with a smoky olive with tons of gold glitter and a soft sprinkle of multi-colored sparkles in a metallic finish - or at least know you won’t ever get turnt down while wearing it."
Juuri sellainen vihreä josta itse tykkään! Pigmenttiä on hyvin ja näyttää kivalta luomilla - oikein sopiva tähän vuodenaikaan.

Might Be (pearlized) - "You'll never know what this bright metallic rose gold in a Pearlized finish might be up to."
Aivan ihana ruusukullan sävy - olen taas vaihteeksi hurahtanut ruusukullan sävyyn ja tätä korostuspuuteria olin kuolannut jonkin aikaa. Tässä on mukavasti pigmenttiä ja lopputulos on aavistuksen kimalteleva, vaikkei sitä ihan kuvasta erota.

Jinxie - Paradox - Elixir - Seeker

Pahvipakkaukseen pakattu Zingara -luomivärinelikko piti sisällään lämpimiä ja melko syksyisiäkin sävyjä. Ja miksei näillä voisi loihtia myös pientä halloween -meikkiä, kun sävinä on punertavaa ja oranssia? Kuitenkin sävyt puhuttelivat minua ja olisin tilannut ainakin Jinxien ja Paradoxin yksittäisinä nappeina jos en olisi tätä nelikkoa valinnut - mutta tulihan se koko kokoelma sittenkin klikattua ostoskoriin, hups.

Jinxie (pearlized) - "Jinx you owe us a mimosa for this soft gold in a Pearlized finish."
Sävy ei ole mikään uniikki, mutta ainakin monikäyttöinen ja vamasti mieleen jos tykkää kullan sävyistä (kuten minä hehee).

Paradox (satin) - "This cool-toned burgundy red in a Satin finish is gonna throw you into a spiral"
Sävystä tulee mieleen niin puolukat kuin karpalotkin ja nättihän se on. Mutta en vain  tiedä miten voisin käyttää punaista luomiväriä ilman että näyttäisin itkuiselta tai turpiin saneelta. Kerran tein tällä ohuen rajauksen ripsirajaan sen perus mustan/ruskean sijasta, joka oli kyllä ihan kivaa vaihtelua - ohuella rajauksella lopputulos oli myös hillitty ja korosti enemmän silmien vihreyttä.

Elixir (matte) - "Take a sip of this mid-tone true terracotta in a Matte finish."
Helou kurpitsalyhdyt! Sävy on hyvin oranssinen, mutta sitä on ollut kiva yhdistellä ruskeiden luomivärien kanssa.

Seeker (matte)T"his warm reddish brown in a Matte finish will be your end-game."
Tässä on selkeä punertava sävy ja tätä olenkin käyttänyt sitten varjostuksiin silloin kun Elixiriä on ollut liikkuvalla luomella. Ihan kivaa vaihtelua niihin perusruskeisiin mattaväreihin joita yleensä olen tottunut käyttämään.


Että sellaisia tuotteita tällä kertaa! Hieman ehkä harmittaa etten tilannut yhtään lippie stixejä, mutta oli kiva kokeilla kuitenkin sellaisiakin tuotteita, joita ei ennestään löytynyt eli rajauskynät, huulikiilto ja Ultra Metallic punat. Ultra Matte punat jätän kyllä jatkossa rauhaan, sillä ne tuntuvat aivan liian kuivattavilta omaan makuun (miellyttävämpiä mattapunia löytyy kyllä muilta merkeiltä).

ColourPop saa nyt myös jäädä rauhaan loppuvuodeksi, sillä koen sortuneeni jo aivan liian usein tekemään tilauksia sinne. Muutenkin ostolakkoilu on nyt paikoillaan, vaikka näin joulua kohden mennessä tietää että niitä tarjouksia, edullisia lahjapakkauksia ja muita kivoja uutuuksia tahtoo hyppiä silmille. Mutta nyt pidän kyllä pintani!
_________

Löytyykö teiltä joku/jotkin näistä?
Kuinka hyvä itsehillintä teillä on nettishoppailun suhteen?

2 kommenttia

 1. Hauska tarina:) Mulle on käynyt samalla tavalla pari kertaa (okei, ainakin neljä). On tullut niin lyömätön tarjous, ettei ole voinut kieltäytyä vaikka edellinenkään ei ole lähimainkaan saapunut. Mutta ei kaduta yhtään, ei pätkän vertaa:)

  Nuo vihreät luomivärisävyt on mielettömän upeat. Just miun maun mukkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoukset on pahoja houkuttimia. ;D

   Hammered on kyllä omia suosikkejani! :) Sitä voin kyllä suositella. ;)

   Poista