11.11.2016

Komeammalle osapuolelle

Marraskuuta voisi pitää miesten kuukautena, koska se on tunnetusti Movemberin aikaa ja myös isänpäivä ajoittuu silloin. Siksi tämä postaus sisältää vaihteeksi tuotevinkkejä miehille perinteisten naisten lahonestoaineiden ja meikkituotteiden sijaan. Tai miksei nyt naisetkin voisi pistää näitä korvan taa, jos vaikka mietityttää mitä voisi antaa jouluahjaksi tai vaikka viime tingassa isänpäiväksi.


Lushin saippuat ovat varmasti jo useimmille miehillekin tuttuja. Jos naamiot ja hoitavat tuotteet eivät kiinnosta, niin ainakin saippuat varmasti kiinnostavat sillä tuoksuja on niin monelaisia. Yksi palasaippua jota täällä tykätään käyttää on Sea Vegetable, jossa on nimensä mukaisesti merellinen ja raikas tuoksu. Se sisältää arame-merilevää, limeä ja merisuolaa, jotka myös kuorivat hellävaraisesti ihoa.
Saippua sopii hyvin myös vegaaneille, sen lisäksi että se on myös eläinkokeeton ja myöskään muovijätettä ei synny tuotteen käytöstä, sillä tuotteet pakataan kätevästi paperiin.


Hurraw! huulivoiteet ovat myös saavuttaneet miesten suosion ja ainakin lakritsin makuinen tuntuu olevan miesten mieleen - ja kieltämättä näin itsekin pidän siitä, sillä lakritsihan vain sattuu olemaan niin hyvää!

Movemberista huolimatta kaikki eivät välttämättä halua kasvattaa muhkeita viiksiä itselleen, joten erilaiset parranajo -tuotteet ovat tarpeen. Tai ainakin sitten joulukuussa se voi olla ajankohtaista. Yhtenä vaihtoehtona voisi pitää Reuzelin Aftershave'ia hoitamaan ihoa sheivauksen jälkeen. Reuzelissa kuulemma parasta on sen tuoksu ja kieltämättä se on aikas mukava; miehekäs muttei yhtään tunkkainen, enemmänkin miellyttävä ja sen tuoksunuotteina löytyy sitrusta ja santelipuuta. Ja onhan giljotiinia esittävä etikettikin aika päyheä. Aftershave on pakattu muovipulloon - ei ehkä kovin ekologista tai "luxuksen" tuntuista, mutta ainakin se on näppärä kuljettaa mukana jo keveytensä puolesta, eikä säry herkästi jos vahingossa tipauttaakin sen kylppärin lattialle.

Tiesittekö että Reuzel on hollantia ja tarkoittaa laardia? Brändin nimi juontuu siihen, kuinka ennen hiusrasvat valmistettiin eläinrasvoista ja hajustettiin omenoilla (hiusrasva eli pomade, jossa pomaden sana juontuu taas ranskan kielen sanasta pomme eli omena).


Bulldog Sensitive Face Wash kasvoputsari on puolestaan niille miehille, joiden iho taipuu herkkyyteen. Se sisältää setripuu- ja patsuliöljyä sekä vihreää teetä. Tuote ei sisällä parabeenejä, keinotekoisia väriaineita, keinotekoisia hajusteita eikä eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii myös vegaaneille (kuten kaikki muutkin Bulldogin tuotteet!). Tuotteella on myös Leaping Bunny-standardi eli kyllä miestenkin "omista" tuotteista löytyy eläinkokeettomia vaihtoehtoja.

Putsari on koostumukseltaan geelimäistä ja se on kirkasta kellertävällä vivahteella (johtuisiko eteerisistä öljyistä?). Tuoksu ei ole mikään voimakas ja pistävä, vaan yllättävän mieto. Kuulemma jotkut naisetkin ovat käyttäneet näitä putsareita hyvillä mielin ja tuoksumatta sen jälkeen erityisen miehekkäälle.

Alkuperäinen kuva: Dickjohnson.fi

Jos jotain oikein spesiaalia haluaa antaa vaikka sille omalle kullalle, niin silloin varmaan kannattaa tutustua kulttimaineen saaneeseen Pallivahaan. Näitä oli kuulemma ollut myös I love me-messuilla myynnissä (ja totta kai minä missasin ne, äääh!). Ymmärtääkseni tuote koostuu pelkästä voipuunrasvasta, mutta onhan purkki itsessään jo aika hauska!

__________

Muistakaa isiänne sunnuntaina edes lämpimillä onnitteluilla! :)

Lähetä kommentti