1.11.2016

Lokakuun loppuneet

Hyvää marraskuun ensimmäistä!

Jälleen on tullut myös se aika kuukaudesta: loppuneet postaus! Tällä kertaa loppuneet koostuvat melko pienistä ja kertakäyttösistä tuotteista, mutta mahtui joukkoon pari täysikokoistakin purnukkaa.


Dermosil aloe vera geeli - Aloe vera kuuluu perustarpeisiini kosmetiikassa ja tämäkin oli ihan hyvä. Geeli oli myös väritöntä eikä vihreää johon itse olen aiemmin tottunut.

Eucerin pH5 Skin-Protection Washlotion pesuneste - Tässä ei muuten olisi mitään vikaa jos tuoksu ei olisi niin kamala. Haluan kuitenkin käyttää hyvän tuoksuisia saippuoita kuin niitä, joista ekana tulee mieleen sairaala...

I love... Whipped Sugar Scrub Pink Marshmallow vatkattu sokerikuorinta - Kiva vaahtokarkkimaisen makea tuoksu ja muutenkin oli ihan hauskaa kuoria tällä ihoa. Saatu blogin kautta ja tuote löytyy täältä.


KICKS Eyebrow Definer kulmaynä, sävy Blonde - Halleluujaaah se loppui viimein! Ei sillä että se olisi ollut huono vaan oli ihan hyväkin; väriä irtosi hyvin ja pysyi kulmissa. Sävy ei ehkä vain ollut itselle mieleen, sillä koin sen melko lämpimäksi. Kulmakynästä löytyy enemmän infoa täältä.

Missha Pure Source Cell Sheet Mask Mango kangasnaamio - Tästä kangasnaamiosta tykkäsin! Ei jättänyt kasvoista liejuisen tuntuisia ja oli muutenkin miellyttävä käyttää, puhumattakaan kevyestä mangon tuoksusta. Taitaa olla tähän asti paras kokeilemistani liinanaamioista.

Dr. Hauschka sitruuna-sitruunaruoho vartalovoide (10ml) - Tämän tuoksu oli jotain aivan ihanaa, niin kirpeän sitruksista! Tuli oikein kaipuu L'Occitanen Verbena tuoksua kohtaan. Voide oli yllättävän riittoisaa, sain tuubista rasvattua pari kertaa itseni vaikka ajattelin että se riittäisi vain yhteen käyttökertaan. Imeytyi myös ihan hyvin iholle, ei mikään huono siis. Jos tuote maksaisi vähemmän, niin voisin ostaa hyvinkin uudelleen, mutta omalle budjetille se on kyllä aivan liian kallis. Tuubi tuli syyskuun Jolie Boxin mukana, joten tarkempia tietoja ja boxin sisällöstä voit lukaista täältä.

Etude House Green Tea Nose Pack nenälappu - Tässä lapussa oikein tuoksui vihreä tee, jota lappu sisälsi. Kiinnittyi suht hyvin nenään ja lähti myös helposti irti, jolloin lappuun jäi pari hassua mustapäätä. Ihan täysin en vakuuttunut. Plussaa lapun vihreästä lapusta, joka oli kivaa vaihtelua niiden perus mustien ja valkoisten rinnalle - ja oi kyllä, säilytin tuon käytetyn nenälapun että näette sen. :D Ällöäkö?

TonyMoly Panda's Dream White Magic Cream kosteusvoide (näyte) - Tämän ideana on kirkastaa väsynyttä ihoa samalla kun se kosteuttaa. Kuitenkin itse käytin tätä vain tummille (panda)silmänalusille meikin alla, sillä voide on niin valkoista ettei se tahtonut sulautua ihon sävyyn sopivaksi, vaan jäi selvästi vaaleammaksi - oikeastaan lähes valkoiseksi. Näytteen perusteella en ihan ihastunut tähän.

Neal's Yard Remedies Deliciously Ella Rose, Lime & Cucumber kasvoputsari ja päivävoide (näytteet) - Jostain syystä näiden tuoksusta tuli enemmän mieleen porkkana kuin lime, kurkku tai ruusu...! Kasvoputsari oli melko lirua, mutta vaahtosi kivasti ja päivävoidekin vaikutti ihan kivalta. Nämä tulivat syyskuun Jolie Boxista ja linkki siihen löytyy jo tuolta yl empää Dr. Hauschkan arvioinnin kohdalta.

Biotherm Blue Therapy serum-in-oil yöseerumi (näyte) - Tämä ei sopinut aknesta kärsivälle ihoalueelle, vaan aiheutti lähinnä inhottavaa kirvelyä ja ärsytystä. Tulisi siis melko tyyriiksi hankkia tätä vain otsan ja kaulan alueelle, jossa inhottavaa sivuvaikutusta ei tullut.

_________

Löytyykö näistä vanhoja tuttuja, uusia tuttavuuksia, suosikkeja tai inhokkeja?

Lähetä kommentti