21.11.2016

NYX Ombre Lip Duo

Kertokaahan, ovatko ombre huulet vielä in? Itse muistelin niiden olevan joitain kuukausia sitten suosittuja, ainakin jos instameikkeihin on uskominen. Mutta ovatko ne vieläkin?

Niin tai näin, niin nyt olen viime aikoina kokeillut itselläni ombrehuulia. Kipaisin yksi päivä Sokoksella ja sieltä tarttui NYXin pisteeltä mukaan yksi Ombre Lip Duo -huulipuna, jolla voi meikata tämän trendikkään huulimeikin käteävsti yhtä tuotetta käyttäen.


Ombre lip duossa on toisessa päässä tummempi rajauskynä ja toisessa päässä vaaleampi huulipuna. Itse valitsin sävyn 04 Freckles & Speckles, joka oli näin jälkikäteen ajatellen melko turvallinen ja arkinen valinta eikä niin radikaali, kuten joidenkin sävyjen osalta (kuten vaikka Hearts &Spades).

Tarkkanäköisimmät saattavat jo hieman ihmetellä miksi pakkauksessa olevassa kuvassa huulipunan kärki on kynämäinen, mutta itse punassa se on tuollainen tylppä ja sisäänpäin painunut. Se ei suinkaan johdu siitä että puna olisi niin pehmeä, että se painuisi heti kasaan kun sen painaa huulia vasten. Vaan se johtui tästä:


Korkkien sisällä on tuommoiset pikkuiset vaahtotyynyt. Itse puna taas ei ollut kiertynyt kokonaan hylsyn sisälle vaan jäänyt hieman ulos, jolloin se oli painunut tuota tyynyä vasten ja mennyt lyttyyn.

Tyypillistä tuuriani!


Freckles & Specklesin vaaleampi sävy on rusehtava roosa, kun taas tummempi rajausväri on selvästi punaisempi. Sävyt eivät ole kovin kirkkaita vaan melko neutraalea ja arkisia. Vaikka sävyissä on eroa keskenään, niin ombremaisesti meikattuna ne eivät silti erotu radikaalisesti keskenään vaan yllättävän hyvin sulautuvat yhteen. Ehkä näin aloittelevalle tyylin meikkaajalle sävyt olivat helppoja, mutta toisaalta myös vähän tylsäkin - olisi sittenkin pitänyt valita jokin toinen niistä sävyistä joita olin katsonut!

Kuitenkin pidän sävyistä ja etenkin vaaleaa sävyä olen tykänyt käyttää ihan yksinäänkin huulilla ilman tummempaa rajausta, sen sävy kun on itselle juuri mieluinen. Pakko myös mainita että on omituista käyttää perinteisempää huulipunaa nestemäisten mattapunien jälkeen, sillä kiinnitän heti huomiota siihen kuinka paksuilta ne tuntuvat huulilla ja pysyvät hieman huonommin. Mutta näin lumisena vuodenaikana on oikeastaan parempikin käyttää vaihteksi kosteuttavampia punia, kun huulet tuppaavat kuivumaan herkemmin.

NYXiltä löytyy myös Ombre poskipunia, joista yhdestä olen kirjoittanut aiemmin täällä.

______

Ihastuttaako vai vihastuttaako ombre huulet?

4 kommenttia

 1. Mä tykkään tositosi paljon näistä Ombre-kynistä. Ja toi sun sävy näyttää aivan ihanalta, just täydelliseltä arkipunalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva! :) Ja vaikka sävy on melko arkinen, niin kyllä sillä silti huulet huomataan. ;)

   Poista
 2. Mä tykkään ombre-huulista! :) Niillä saa kivasti huijattua huuliin muotoa ja muhkeutta. Mielestäni nudet ombre-huulet näyttävät erityisen hyviltä, joten voisin hankkia tästä jonkun neutraalin sävyn. Itse tykkään tehdä silloin tällöin ombre-huulimeikkiä joko tavallisilla tai nestemäisillä huulipunilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, huulista tulee kolmiulotteisemmat! :)
   Mustakin just nudet näyttää parhaimmilta. :D

   Poista