9.11.2016

Ultra Matte, Metallic & Glossy

Tässä olisi ne lupailemani huuliswatchit ColourPopin huulimeikeistä. Punat ovat vilahtaneet siis aiemmin jo maanantaina sävykuvauksineen ja käsiswatcheineen, mutta katsotaan niitä nyt vielä kerran huulilla asti:Tight Fit on näistä lempparini. Tähän aikaa vuodesta huulet tuppaavat kuivumaan ja silloin nestemäisten punien käyttö on epämiellyttävämpää, joten kosteuttavammat punat ja kiillot ovat sitten olleet tervetulleita. Tight Fitin sävy on juuri sellainen joihin yleensä sorrun huulikiilloissa.

Man eater miellyttää myös omaa silmää, vaikka tietyllä tapaa ruskeat punat saavat niskakarvat nousemaankin pystyyn. Mutta Mugshotia olen silti käyttänyt enemmän, sillä se on yllättävän hillitty punainen joka ei pomppaa liikaa esiin.

Viper taas on ollut iso pettymys. Aivan liian tumma ja kuivattava, sen lisäksi että sen poistaminen on ollut tosi vaivalloista ja sotkuistakin.

________

Suositko ennemmin mattaa vai metallinhohtoista lopputulosta huulilla?

2 kommenttia

 1. Oijoi noi metallinhohtoiset huulipunat!! ♥ Aivan upeita molemmat! Multa ei tollasia löydy kuin yksi, mutta pitää ehdottomasti hankkia lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä metallinhohtoiset ovat omiaan kun pikkujoulukausi lähestyy! ;D
   Milanin metallinhohtoiset taas ovat houkutelleet itseä. :)

   Poista