12.12.2016

Arkiset huulipunasävyt

Veikkaan että meillä useimmilla on ne tietyt huulipunan sävyt joita aina hamstraamme - siitäkin huolimatta että samankaltaisia sävyjä löytyisi jo ennestään. Tai ehkä jonkun poikaystävän muun mielestä ne sävyt voivat näyttää ihan samalta, vaikka niissä olisikin edes pikkaisen eroa.

Joitain vuosia sitten hamstrasin aina korallin sävyisä punia. Sitten oli ruskeannudet. Jos taas halusin jotain selvästi värikkäämpää, niin punaoranssin sävyjä tuli sitten haalittua (tai sitten taas niitä koralliin taittavia kirkkaan punaisia).


Nykyään taas olen huomannut haalivani hyvin arkisia, erityisesti my lips but better sävyisiä nudepunia - etenkin siitä asti kun alkoi nestemäisten punien vallankumous. Hiljalleen olen kyllä alkanut lämpenemään myös ruskean sävyisille punille (ysäriviboja?), mutta se tasapaino beigen ja vaaleanpunaisen kanssa vetää yhä vain eniten puoleensa.

Siinä missä ennen luotin värikkääseen huulimeikkiin, niin nykyään olen ihan sen vastakohta: mitä hillitympi niin sen parempi (mutta sävyä pitää silti olla!).

Seuraavat punat ovat esiintyneet jo blogissa aiemmin, mutta sävyt ovat juuri sellaisia joihin meinaan aina sortua kun katselen huulipunien sävykirjoa. Joudunkin aika usein muistuttamaan itseäni, että minulta löytyy jo yksi samankaltainen, joten aika usein nettishoppaillessa klikkailen tuotteita ostoskoriin ja sieltä pois.


Lempparini tästä nelikosta on ehdottomasti ollut theBalmin Committed, niin sävynsä kuin koostumuksensa osalta. Koostumus on moussemainen ja se tuntuu suht kepeältä huulilla, eikä se kuivata niitä liikaa. Siinä on myös kiva minttuinen tuoksu (jota suukoteltavakin on kehunut, en kylläkään tiedä tajusiko hän että se tuoksu oli punasta). Vaikka hinta ei aina takaa laatua, niin tuosta nelikosta theBalmin Meet Matt(e) Hughes puna on kallein (jos ei oteta huomioon ColourPopin postikuluja/tullimaksuja), mutta laadultaan myös omasta mielestäni paras. Nykyään näitäkin löytyy onneksi jo aika hyvistä tarjouksista eri nettikaupoista, joten ei tarvitse enää niin paljoa venyttää kukkaron nyörejä.

ColourPopin November puna taas tulee hyvänä kakkosena. Ultra Satin Lip -punien koostumus on huomattavasti miellyttävämpi kuin Ultra Matte Lipit, sillä ne eivät kuivata huulia niin pahasti ja koostumus on myös pehmeämpi, vaikka pysyvyys onkin heikompi. Mutta ennemmin lisäilen punaa kuin kärsin kuivattavasta tuneesta. Plus November kuluu ihan nätisti pois kun on sävyltään sen verran hillitty. Marraskuun lapsena oli totta kai saatava puna itselleen silloin kun se ilmestyi.

NYXin Lip Lingerie sävyssä Bedtime Flirt ja ColourPopin Ultra Matte Lip sävyssä Solow taas tulevat näiden kahden perässä. Sävyt miellyttävät omaa silmää, mutta ne eivät tunnu huulilla ihan niin mukavilta. Bedtime Flirt menee toisinaan, mutta sekin on enemmän sellainen "noh, kokeillaan vaihteeksi tätä". Tämä on kyllä ollut yksi eniten ristiriitaisia fiiliksiä antava puna, niin sävyltään kuin koostumukseltaan. Joskus se toimii ja joskus taas ei sitten yhtään!
Solow puolestaan olisi tosi kiva sävy, mutta se on niin pirun kuivattava! Tätä olen käyttänyt näistä kaikista vähiten, sillä en voi olla miettimättä sen kuivattavaa tunnetta. Viimeksi kyllä testasin tätä niin, että sipaisin punan kuivuttua huulirasvaa sen päälle, joka teki sen käytöstä miellyttävämpää. Mutta edelleenkään en kovin usein tartu tähän, niin kovasti sen kuivattava tunne on jäänyt mieleeni.


______________

Millaisiin sävyihin te sorrutte herkästi?

2 kommenttia

 1. Huomasin tässä itsekin, että kappas, onpas aika yksipuolisia meitsin huulipunasävyt nykyään. Melkein yhtä ja samaa tummahkoa nudea vaan. Jämähtäminen on tapahtunut;) ColorPopin Solow on ihana:) Ja kyllä noi muutkin tietysti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh se on jännä miten tietyn tyyliseen sävyyn mieltyy niin että niitä haalii useita. :D
   Solow on ihana sävynä mutta sääli että turhan kuivattavan tuntuinen :<

   Poista