5.12.2016

Eniten käytetyt (Jolie Box)

Kolmen kuukauden Jolie Box tilausjakson jälkeen vilkaistaan vielä vähän, että mitkä kaikki tuotteet ovat nousseet sieltä erityisesti esille omissa kauneusrutiineissa. Osa tuotteista on toki vielä korkkaamatta (odotan joidenkin tuotteiden loppumista ennen uuden käyttöön ottoa), mutta seuraavilla ollaan menty aika hyvää vauhtia. Sattumalta jokainen näistä tuotteista on myös eri kuukausien bokseista, heh!


Alima Puren kulmakynä ja mineraaliposkipuna ovat olleet ahkerassa käytössä siitä asti kun ne sain. Vaikka alussa pelkäsin kulmakynän sävyn, Medium, olevan liian tumma, niin sävy olikin yllättävän kiva! Olin jo tottunut siihen että myymälöissäkin myyjät aina ojensivat käteen sen kaikista vaaleimman mitä vain löytyi ja jossa sävyn nimenä oli tyypillisesti "Blonde" tai joku muu vastaava, joten en ajatellut että tummemmat kulmat sopisivat sitten minulle. Tämän jälkeen taas huomasin, että neutraalit keskiruskean sävyt voisivat sittenkin ehkä olla omiaan - eihän hiuksenikaan ole sieltä kaikista vaaleimmasta päästä.
Miinuksena voisi kynästä sanoa sen että se kuluu todella nopeasti - mikään muu omistamani kulmakynä ei ole tainnut kulua niin nopeasti kuin tämä! Myös kynän teroittaminen tuntuu toisinaan hieman töksähtelevältä ja kärki onkin usein katkennut kaikista poppakonsteista huolimatta (mikä osittain varmaan selittää sen miksi tuote on kulunut niin nopeasti...). Koska kynä ei ole sieltä kaikista halvimmasta päästä (yli 20€) ja se kuluu niin äkkiä. niin taidan kuitenkin katsoa muita huokeamman hintaisia kulmakyniä. Sääli, sillä tykkään tämän sävystä!

Poskipuna sävyssä Leigh on sellainen vaaleanpunaisen sävy, jota tykkään käyttää. Se ei myöskään ole kimalteleva vaan enemmän hehkuva, joten mennyt ihan normiarjessakin. Vaikka okei, toisinaan se näyttää tietyssä valossa kimaltelevaltakin (etenkin jos joku tulee spottaamaan taskulampulla naamaa kohti).
Tämä pääsi nököttämään Everyday Mineralsin Primrose -poskipunan rinnalle, joten olen vuorotellut näiden käyttöä aina fiiliksen mukaan!
Kulmakynä tuli syyskuun boksista ja poskipuna marraskuun.


Naturativ Home Spa-jalkojen kuorintasuola on nyt ollut viikottaisessa käytössä. Olen viimeisten viikkojen aikana ottanut aina sunnuntaisin tavaksi kuoria jalkani tällä, joka sisältää vielä 10 minuuttia jalkojen liottamista lämpimässä vedessä kun kuorinta-aine muhii jaloissa. Ja ah miten pehmeät jalat sen jälkeen on! Kuorinta-aine on myös suht riittoisaa, sillä 250ml purkki riittää useampaan kuin vain pariin käyttökertaan. Ja hei, myös poikaystävä on tykännyt käyttää tätä!
Tämä puolestaan tuli lokakuun hemmottelevan boxin mukana.

________

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista?
Mitkä tuotteet oli teidän suosikkeja Jolie Boxeista?

4 kommenttia

 1. Pitäisi varmaan itsekin pitää sunnuntaisin tollanen hemmottelupäivä jaloille ja kasvoille :) Toi kuorintasuola kuulostaa aivan ihanalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa pitää, sitä hiljalleen oikein jo odottaakin että pääsee hemmottelemaan itseään! :)

   Poista
 2. Tuo kulmakynä on kiinnostanut pitkään mutta vähän arveluttaa jos se kuluukin tosi nopeasti... Ps. sulle on tunnustus mun blogissa. :)

  VastaaPoista
 3. Luulenpa että kynä on niin pehmeä, että sen takia se kuluu niin nopsaan. Itse asiassa se on nyt jo melkein loppu, ei sitä ole kuin muutaman sentin pätkä enää jäljellä. :D Muuten olisin itsekin hankkinut kynän uusiksi, mutta se tulisi lopulta melko kalliiksi nopean kulumisen vuoksi.

  Ahaa, täytyykin vilkaista! :)

  VastaaPoista