22.12.2016

Eylure Crayon & Pencil

Heihou, pitkästä aikaa kulmatuotteista juttua!

Black Fridayn aikaan hyödynsin Oletkaunis.fi:n tarjouksen (juu, edelleen jankkaan BF:stä vaikka kohta on joulu), jolloin kaikista tuotteista sai 40% alennuksen - eihän noin hyvää tarjousta voinut olla hyödyntämättä!

Koska olin uuden kulmakynän tarpeen, enkä oikein tiennyt mikä sävy olisi itselleen se omiaan, niin tuo tarjous antoi jo aika hyvän mahdollisuuden kokeilla paria eri sävyä ja vieläpä eri muodossa. Ja itselle vieraalta merkiltä vieläpä!


Tilasin siis Eyluren kaksi eri kulmatuotetta, Brow Crayon vaaleimmassa sävyssä 30 Blonde ja Brow Pencil kulmakynän keskiruskean sävyssä 20 Mid Brown. Eylure on varmaan useimmille tuttu heidän irtoripsistään, itse taan en ollut koskaan ennen käyttänyt mitään merkin tuotteita - en edes tiennyt että näiltä löytyy kulmakyniäkin!

Crayon on pyöritettävä kulmaväri, eli sitä ei tarvitse teroittaa kuten tuota toista perinteisempää kulmakynää. Perinteisessä kulmakynässä puolestaan on toisessa päässä tuo pyöreä maskaramainen harja, josta ainakin itse tykkään enemmän kuin siitä perus harjamallista joita joissain kynissä on (esim. KICKSin kulmakynässä).


Olisin toivonut crayonin pään olevan enemmän viistopäisempi, mutta se olikin yllättävän pyöreä ja muistuttikin enemmän huultenrajaustuotetta. Koska crayonin pää ei ole kovinkaan terävä, niin sillä ei saa niin terävää jälkeä mitä kynällä. Toki lopputulos on pehmeämpi kun kulmista ei tule ns. liian skarppeja, mutta ainakin kulmakarvan 'häntään' kaipaisin nimenomaan sitä terävyyttä.

Huomasin myös että kun pyyhin kädellä noita käsivarteen tehtyjä swatcheja, niin Crayonin pysyvyys oli parempi kuin kynässä; se ei suttaantunut, toisin kuin kynällä tehty jälki lähti helpommin pois pyyhkäistessä. Ei siis ihan turhaan lue tuossa crayonin kyljessä että "super long-lasting brow pencil".
Kulmissa molemmat ovat kuitenkin pysyneet hyvin suttaantumatta.Lueskeltuani muiden blogeja niin porukka oli jakautunut melko hyvin kahtia; toiset tykkäsivät enemmän kynästä ja toiset crayonista. Siksi itsekin ostin molemmat sen sijaan että olisin kokeillut vain toista, sillä kokeilemalla tietää enemmän kumpi on omiaan. Molemmissa on omat etunsa ja heikkoutensa; kulmakynä vaatii teroittamista mutta sillä saa skarpimpaa jälkeä (plus harja!), kun taas crayon tekee pehmeämpää jälkeä ja koska sitä ei tarvitse teroittaa, niin sopii se laiskemmallekin teroittajalle - mutta edelleenkin se viistompi pää olisi ehkä mukavampi näin kulmakarvoja ehostaessa.
Kulmakynän "kovuusaste" on sellainen josta itse tykkään; ei liian pehmeä, mutta väriä kuitenkin irtoaa hyvin ja niin ettei tarvitse mustelmille asti hinkata kulmakarvoja. Myös crayonista väri irtoaa ihan hyvin kulmiin.

Koska yritän hiljalleen siirtyä myös eläinkokeettomien tuotteiden suosimiseen, niin tietysti yritin ottaa selvää Eyluren eläinkokeettomuudesta. Merkistä sanotaan että se olisi eläinkokeeton vaikkei tällä ole esim. Leaping Bunny tai PETA standardia, mutta jotkut ulkomaiset bloggaaat eivät kuitenkaan olleet kovin vakuuttuneita asiasta, sillä asiaa kysyttäessä Eylurelta vastaukset eivät ole kuulemma olleet erityisen vakuuttavia. Tällä hetkellä Eylure ei kuitenkaan toimita tuotteitaan Kiinaan ja oikeastaan voisi sanoa että kuluttaja voi itse päätellä että luottaako hän yrityksen sanaan että ovat eläinkokeettomia. Mainitaan nyt vielä että Eylure on Original Additionsin omistuksessa.


________

Mitkä Eyluren tuotteet ovat teille tuttuja taikka teidän suosikkejanne?

Lähetä kommentti