27.12.2016

Mitä kauneusjuttuja jäi mieleen vuodesta 2016?ColourPop Cosmetics

ColourPop tuntui olevan iso juttu ja myös toimitukset laajenivat viimein Suomeen - kalliilla postikuluilla kylläkin, mutta enää ei välttämättä tarvitse kikkailla Shipitolla ja olihan myös niitä kampanjoita halvemmilla postituksilla (jopa kerran ilmaisilla!). Ja juu myös minä hurahdin merkkiin ja yllättäen juuri kyseisen merkin tuotteet ovat alkaneet olla yksi luetuimpia aiheita täällä blogissa...!


Nestemäiset (matta)huulipunat

Aika moni taisi hurahtaa näihin huulikillon näköisiin pakkauksiin, jotka peittivät ja pysyivät jopa paremmin kuin perinteinen huulipuna? Itse ainakin hurahdin näihin ihan täysin ja no, ei noita perinteisiä huulipunia enää oikein löydykään meikkipussista samanlailla kuin ennen...!
Myös metallin hohtoiset huulipunat nestemäisessä muodossa tuntui ihastuttavan monia.


Vegaanikosmetiikka

Jostain syystä vegaanisuus tuntui olevan vahvoilla tänä vuonna - olihan kasvisruoka yksi suosituimmista hauista Googlessa -, niin siellä ruokalautasella kuin kosmetiikassakin. Oikeastaan sehän on luonnollista että vegaani haluaisi käyttää myös vegaanikosmetiikkaa ja myös yritykset ovat huomanneet kuinka kysyttyjä ryhmän tuotteet ovat.

(Samalla voisi mainita kuinka myös luonnonkosmetiikka on ollut jo monta vuotta nousussa, mutta nyt se tuntui olevan vielä kovemmassa huudossa!)


Korealainen kosmetiikka

Korealainen kosmetiikka ja yleensäkin korealainen ihonhoito (k-beauty) on viime vuosina ollut kyllä esillä, mutta tänä vuonna se tuntui vielä vahvemmalta - ehkä siksi kun tuotteita alkoi rantautua jo ihan Suomessakin myyntiin? Varmaan Missha ja TonyMoly oli nyt viimeistään useimpien tiedossa.


Naamiot

Multimasking, Peel Off Maskit, poreilevat naamiot, kangasnaamiot (joko hauskoilla eläinkuvilla tai ilman) janiinedelleen janiinedelleen. Tämä vuosi taisi olla kasvonaamioiden kultakautta!


_________

Mitä teille jäi mieleen kuluneesta vuodesta?

6 kommenttia

 1. Hyvin kiteytetty:) Mulla itsellä jäi eniten mieleen kangasnaamiot (ei mun lemppareita todellakaan), varjostus-korostus -systeemit (mulle uusi juttu) ja meikinkiinnityssuihkeet (vanhukselle niin ikään uusi juttu).
  Uutta putkeen vaan, täällä odotetaan jo ;):D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangasnaamiot kyllä taisi tänä vuonna lyödä itsensä läpi. :D

   Heh mä en ole itse vieläkään käyttänyt ainuttakaan meikinkiinnityssuihketta! :D En tiiä mikä siinä on että vierastan niitä, sillä kuitenkin kukkaisvesiä ihonhoidossa olen kyllä tykännyt suihkia kasvoille.

   Niinpä, uutta vaan sitten ensi vuonna eli ihan pian! :)

   Poista
 2. Korealainen kosmetiikka on tosiaan kuplinut pinnan alla jo pitkän aikaa, mutta mahtavaa että Suomessakin on esim. Bearel, joka myy hyvään hintaan mielenkiintoisia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi niitä tuotteita löytyy nyt lähempääkin. :D Bearelilla onneksi myös hinnat ovat kohtuulliset, sillä eBayssakin osa tuotteista voi maksaa enemmän!

   Poista
 3. Veganismi on tällä hetkellä todella kovassa nosteessa. Vaikka itse noudatan vegaanista ruokavaliota, kaikki kosmetiikkani ei vielä ole vegaanista. Uskoisin kuitenkin, että jonain päivänä siirryn hankkimaan vain täysin vegaania tuotteita :)

  Mulle jäi mieleen erityisesti se PHMB-kohu, vaikkei asia koskettanut itseäni millään tavalla, koska kyseistä ainetta ei löytynyt multa yhdestäkään tuotteesta. Sen jälkeen luonnonkosmetiikka on ollut ainakin omaan silmään entistä enemmän nousussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vegaanisten tuotteiden saatavuus kyllä paranee koko ajan ja ainakin ig:ssä törmää jatkuvasti uusiin vegaanisiin brändeihin. :D Joten eiköhän vegaanikosmetiikkaan siirtyminen onnistu sitten ihan hyvin! :)

   Joo tuo kohu on varmaan jäänyt monen mieleen kun luonnonkosmetiikan suosiminenkin on taas niin kovassa nosteessa!

   Poista