5.1.2017

Kun ihastuin ruusun tuoksuun

Ruusu ei ole koskaan ollut lempituoksujani. Vaikka itse kukka on kaunis, niin tuoksu on sellainen joka ei ole ikinä toiminut ihollani. Toisaalta sen tuoksu taas tuo mieleen myös äitini, joka pitää juurikin ruusuista ja hänen parfyymeiden tuoksunuoteista löytyy yleensä juurikin ruusu.

Mutta! Viime aikoina olen kuitenkin ihastunut kovasti erääseen ruusuiseen tuotteeseen.


Marraskuun Jolie Boxin mukana tullut ja Neal's Yard Remediesin kulttituote Wild Rose Beauty Balm eli Villiruusuvoide todellakin on tuoksultaan hyvin, noh, ruusuinen. Aluksi hieman epäilinkin että tulisinko käyttämään niin ruusuisen tuoksuista tuotetta vaikka monitoimivoiteiden ystävä olenkin - mutta lopulta kävikin niin että olen aivan ihastunut tähän voiteeseen!

Villiruusuvoide sisältää runsaasti luomulaatuista villiruusunsiemenöljyä, jonka korkean antioksidanttipitoisuuden vuoksi sen pitäisi auttaa korjaamaan, kiinteyttämään ja pehmittämään ihoa. Sitä voi käyttää kuorintavoiteena musliiniliinan kanssa, kosteusvoiteena kasvojen puhdistuksen jälkeen, kasvonaamiona, huulivoiteena ja kynsinahavoiteena - käyttövaihtoehtoja on siis monia!


Itse olen käyttänyt tuotetta pääasasiassa yövoiteen virkana ja seuraavana aamuna peilistä kurkkaa hyvinvoiva iho, eikä huomio kiinnity heti ensimmäisenä niihin poskissa oleviin aknenäppyihin. Myös sy-alueen iho näyttää paremmalta kun tätä on kevyesti töpöttänyt iholle ennen nukkumaan menoa.
Tiesittekö että ruusun tuoksu voi auttaa näkemään miellyttävämpiä unia? Voisi siis sanoa että yövoiteen virkaa toimittaessa voide voi tehdä hyvää myös unenlaadulle, etenkin jos sitä sipaisee nenän alle jotta tuoksun haistaa varmasti.

Vaikka boxin mukana tulikin 15g pikku purnukka, niin vaikuttaa se melko riittoisalta tavaralta. Hieman harmittaa tuotteen melko suolainen hinta (pikkupurkki 20€ hujakoilla ja 50g purkki + musliiniliina yli 50€), sillä olen ihan koukussa tähän! Voi kuitenkin olla että seuraava purnukka jää hankkimatta, sillä on se aika kallis opiskelijan budjetille (huokaus!)...

Olisi kyllä kiinnostavaa kokeilla voidetta vielä ihon puhdistukseen, mutta en toistaiseksi omista musliiniliinaa (enkä konjacsientäkään tällä hetkellä, luulisi että sitäkin voisi hyödyntää tämän kanssa?). Mutta ihon kosteutukseen tämä on kyllä ihan ässä!
__________

Mihin te olette ihastuneet viime aikoina?
Pidättekö ruusun tuoksusta?

4 kommenttia

 1. Minä tykkään ruusun tuoksusta, niin kuin me vanhat yleensäkin;)
  Ko. voidetta en ole kokeillut, mutta mielelläni kyllä testaisin,
  mutta en noilla hinnoilla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on kyllä aika korkea, joka tietysti harmittaa kun se on niin hyvää! Sääli kun olen niin koukussa siihen. :D

   Poista
 2. Nyt olen alustavasti ihastunut Misshan yönaamioon, siihen "etanalinjan" tuotteeseen :D

  Mä olen kokeillut tätä meikinpoistoon ja se oli yllättävän jees! Tuttavuutemme oli tosin vain testeripussukan pituinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kiinnostavalta!

   Hyvä kuulla! Täytyykin testata :)

   Poista