17.4.2017

Avril Organic

Taas mennään täällä blogissa luonnonkosmetiikalla eteenpäin ja tällä kertaa on luvassa taas yksi edullinen merkki, nimittäin Avril Organic.Avril on kukkaroystävällistä luonnonkosmetiikkaa ja merkki haluaakin tarjota tuotteita jotka sopivat kaikkien lompakolle. Avrilin 4 arvoon kuuluukin laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu. Ekologisuudella Avril tarkoittaa puolestaan sitä, että vältellään turhia pakkauksia ja pakkauskoot olisivat mieluummin isompia, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä.
Ja tosiaan, Avril on myös eläinkokeeton!

Itse tilasin Avrilin paljon kehutun ripsivärin ja pari huulipunakynää, jotka myös ovat saaneet kovasti kehuja.Huulipunakynät ovat teroitettavia puukyniä, mutta halkaisijaltaan isompia kuin tavalliset huultenrajauskynät. Voisi oikeastaan sanoa että ne ovat jumbokyniä - eikös sillä nimellä sanottu aina niitä lasten värityskyniäkin, jotka olivat isompia kuin tavalliset?
Laiskalle teroittajalle nämä kynät eivät ehkä ole kovin ihanteellisia ja pakko myöntää, että itsekin olen melko laiska näiden teroittamisessa. Toisaalta tylsällä kynällä punaa ei oikein tahdo tulla huulille - etenkään kovin nätisti -, joten pakkohan näitä on teroittaa vähän väliä.

Punat ovat mattaisia ja Avril lupailee värien olevan intensiivisiä, samalla kun niiden sisältämä sheavoi ja jojobaöljy kosteuttaa huulia.

Aluksi tilasin sävyn Rose Charme, joka on pinkkiin taittava vaaleanpunainen. Myöhemmin tilasin myös sävyn Rose Indien, jota taas kuvataan täydelliseksi vaaleanpunaiseksi. Instan kautta seuraavat ovatkin voineet nähdä nämä jo huulillani...!


Ja oi kyllä, nämä punat toimivat! Väriä tulee mukavasti huulille ja puna ei tunnu niin kuivalta kuin tavallisella huultenrajauskynällä väritellyt huulet, vaan ihan sellainen sama fiilis kuin mitä huulipunasta jää. Rose Charme on mukava vaaleanpunainen ja oikein keväinen sävy, mutta pakko sanoa että Rose Indien on oma suosikkini sillä se on juuri sellainen vadelmainen pinkki, joka ei ole liian räiskyvän kirkas, mutta silti selkeästi erottuva. Ehkä sekin voi vaikuttaa siihen että koen sen sointuvan paremmin kasvojani vasten kuin Charme, mutta molemmat ovat kuitenkin ihania sävyjä, eikä kumpikaan ole jäänyt toista vähemmälle käytölle.

Kun ottaa huomioon että punat ovat 6,90€, niin hinta/laatu -suhde on näissä oikein hyvä ja minunlaiseni laiska teroittelija viitsii nähdä pikkaisen vaivaa jo näiden eteen. Pysyvyyskin on ollut ihan hyvää luokkaa!Avrilin yksi kulttituote tuntuu olevan itse maskara. Erityisesti luonnonkosmetiikan ripsivärit tuntuvat olevan sellaisia, että ei meinaa löytää sitten millään sopivaa korvaajaa ei-luonnonkosmetiikan edustajalle. Itse olen myös huomannut sen, että lähes aina parhaimmat ripsivärit ovat olleet ei-eläinkokeeettomilta merkeiltä. Toki nyt viimeksi olen ihastunut pariinkin Essencen ripsariin, mutta ne ovat yleensä varisseet päivän mittaa alaluomelle, joka taas ei ole kovin toivottavaa edullisesta hinnasta huolimatta.

Avrilin ripsiväri taas on saanut kehuja siitä, että se tekee ripsistä kauniit mutta myös pysyy hyvin pitkin päivää. Voisiko tämä siis olla seuraava luottomaskarani?Maskaran harja on saanut hieman kritiikkiä siitä että olisi liian iso. Itse en kyllä ajatellut että se olisi ihan niin iso; ei ihan siroin, mutta ihan passelin kokoinen. Omiin hentoihin ripsiin tuli kyllä heti muutosta kun sipaisi niihin maskaraa (nämä ripset eivät kyllä paljoa siihen vaadi...), mutta olisin ehkä toivonnut hieman intensiivisempää lopputulosta ja ehkä pikkaisen enemmän pituutta ja tuuheutta (tuuheuttava maskara löytyy kyllä Avrililta vielä erikseenkin). En sanoisi että Avrilin ripsiväri olisi kaikkein paras kokeilemani ripsiväri ikinä, mutta ei se huonokaan ole. Ehkä se on parhain luonnonkosmetiikan maskara jota olen kokeillut, sillä se ei ns. tunnu luonnonkosmetiikalta. Tässä ajattelen jo vähän vanhanaikaisesti, sillä vuosia sitten kokeilemani luonnonkosmetiikan ripsivärit olivat valjuja ja toivat vain pientä sävyä ripsiin, puhumattakaan siitä että ne maksoivat enemmän ja eivät oikein pysyneet ripsissä.

Sanoisin että Avril on ihan hyvä perusripsari, joka sopii sellaiselle joka etsii luonnollisuutta ja arkisuutta, eikä tekoripsimäistä efektiä. Itselläni ripsari tuppaa välillä liimaamaan ripset yhteen, riippuen aina ihan päivästäkin. Pysyvyys on kuitenkin ollut yllättävän hyvä: ei ole varissut ja kesti jopa pyöräilyn lumipyryä vasten ilman pandamaista lopputulosta(!).

Avrilin ripsari oli hinnaltaan 12,90€, joten ei kovin paha. Mutta täydellisen eläinkokeettoman ripsarin etsintä vielä kuitenkin jatkuu omalta osalta.
Oli myös ihan pakko lisätä myös Edulliset -tunniste blogipostauksiin, kun lompakkoystävälliset tuotteet ovat nyt kovasti kiinnostaneet itseä viime aikoina...!

Itse tilasin Avrilin tuotteet House of Organicilta, mutta näitä löytyy myös Biodellystä.

__________

Ovatko Avrilin tuotteet tuttuja?

4 kommenttia

 1. Ei ole. Rose Charme näyttää tosi kauniilta sävyltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Charme on kyllä nätti kevät/kesä sävy! ♡

   Poista
 2. Bongasin Avrilin ihonhoitotuotteita Ruohonjuuren ikkunasta (en tiedä oliko meikkejä). Olen aiemmin tilannut merkin puhdistusöljyn, josta tykkäsin ja varmasti tulen kokeilemaan lisää tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin viikonloppuna tilasin merkin puhdistusmaidon, toivottavasti se olisi hyvää. :) Myös risiiniöljy lähti tilaukseen kun oli niin edullinen. :D

   Poista