12.4.2017

Maaliskuun loppuneet

Maaliskuun loppuneiden saalis on melko pieni, mutta toisaalta luvassa ei ole ainakaan kilometripostausta...! Blogin päivittyminen on jäänyt hieman vähemmälle kiireiden vuoksi, mutta koitan kyllä saada tänne muutakin päivitystä kuin roskapostauksia. Ainakin luonnonkosmetiikkaa olisi (taas) luvassa jossain vaiheessa ja tietysti myös edullista sellaista.


Manufaktura Beer Cosmetics suihkugeeli - Se ainoa Prahasta ostettu tuliainen itselle! Näitä Maunfakturan tuotteita olisi pitänyt kyllä haalia enemmänkin, kun siellä oli ties mitä herkullisia tuotteita! Tämä olutsaippuakin oli aika kiva ja vähän erikoinenkin tuoksultaan. Pakkaus näytti myös kivalta suihkuhyllyssä.
Sääli että Manufakturan toimituskulut ovat yli 20€ jos tilaa Suomeen, joten ehkä olisi parempi matkata vain suoraan Prahan lentokentälle hakemaan näitä...!

Beyond The God of Patches Bye-bye to Sagging Pores kangasnaamio - Kettujen ystävänä tämä oli totta kai pakko saada. Beyond edustaa myös eläinkokeetonta korealaista kosmetiikkaa, joten propsit siitä! Naamio oli muistaakseni ihan miellyttävä kasvoilla, mutta ei siitä oikein jäänyt mitään muuta mieleen... En ainakaan muista ihohuokosilleni tapahtuneen mitään. En siis osaa sanoa hankkisinko juuri tätä naamiota uudestaan, mutta ihan hyvin voisin kuvitella kokeilevani vielä muita Beyondin tuotteita. Etenkin kun tässä The God of Patches-sarjassa on naamio kaksoisleuan napakoittamiseen, niin sehän täytyy vielä joskus testata kyllä!

Sexyhair Volumizing kuivashampoo - Totta kai oli pakko saada kuivashampoo jossa on Marilyn Monroen kuva! Tämä tuote jakoi kuitenkin vähän ristiriitaisia tuntemuksia: välillä en sietänyt sitä yhtään, mutta toisinaan huomasin etten osannut olla ilmankaan. En kuitenkaan hankkisi tätä toiste ja muutenkin yritän nyt vierottautua irti kuivashampoosta. Plussaa kuitenkin siitä että ei tehnyt tyvestä valkoista.

Sephora Express cleansing wipes kasvojen puhdistusliinat - Nämä eivät kyllä vakuuttaneet minua ja en usko että tulisin hankkimaan toiste jos Sephorassa sattuisin käymään. Liinojen ainesosaluettelosta löytyi myös PHMB:tä, joten jos välttelet kyseistä ainesosaa niin nämä liinat kannattaa sitten skipata.

Lily Lolo mineraalimeikkipohjien testerit Barely Buff ja Blondie - Siinä missä joskus vielä vannoin Lily Lolon meikkipohjan olevan parasta mitä on, niin pakko sanoa että enää en vaihda kyseiseen sillä Everyday Minerals toimii minulla paremmin. Hyvä vaihtoehto jos ei muuta ole saatavilla, mutta en koe sitä tarpeeksi peittävänä omalle iholleni. Blondie vaikutti olevan suht lähellä omaa ihon sävyä.

_______

Jakaako jokin näistä eri mielipidettä?

Lähetä kommentti