5.5.2017

Huhtikuun loppuneet

Huhtikuussa karsin kyllä kosmetiikkavarastojani, sillä valmistelen muuttoa uuteen kämppään ja sehän tietenin tietää tavaroiden karsimista, johon kosmetiikkakin on joutunut syyniin. En nyt kuitenkaan jaksanut käydä läpi ihan jokaista pikkutuotetta tässä postauksessa, vaan nyt keskitytään oikeasti niihin loppuun asti kuluneisiin ja joita myös tehokulutin ennen tulevaa muuttohuliranssia.


IDUN Minerals mineraalimeikkipohja, sävy Saga - Tästä pidin kovasti! Sulautui hyvin ihoon jäämättä puuterisen näköieksi. Rasvaiemmat ihoalueet tarvitsivat kylläkin vielä mattaista puuteria lopuksi ja veikkaan että kesällä tämä pohja ei ehkä minulle olisi omiaan,vaan enemmän talvelle. Opiskelijabudjetille turhan tyyris pohja, muuten olisin voinut ostaa uudestaan. Saga oli ehkä pikkaisen liian vaalea hipiääni vasten. Tuote saatu testiin ja aiemmin olen kirjoittanut pohjasta täällä.

Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick shampoo (500ml) - Ihan hyvä shampoo. Ei tästä oikein muutakaan osaa sanoa kun ei siinä mitään erityistä ollut, kunhan vain pesi hiukset.

Maria Nila True Soft hoitoaine - Hyvin hoitava, mutta pidemmällä käytöllä huomasin että alkoi tehdä hiuksista lättänät. Parhaiten hiuksilleni sitten sopikin että käytin kahta eri hoitoainetta pitkin viikkoa yhden sijaan. Näin äkkiseltään en osta heti uudestaan kun hiukseni eivät ole kovin karheat tällä hetkellä. Ehkä jokin toinen Maria Nilan hoitsikka voisi olla parempi hiuksilleni pidemmällä käytöllä?

KICKS Pure & Simple Foaming Face Wash kasvoputsari - Aluksi tätä oli ihan kiva käyttää, mutta hiljalleen aloin kyllästymään siihen ja lopulta käyttö jopa unohtui. Jouduinkin aika paljon tsemppaamaan itseäni että sain tätä kulutettua loppuun. En siis ostaisi uudestaan, sillä siitä puuttui sitä jotain.

Lumene Ultra Sensitive Comforting silmänympärysvoide - Hyvä perusvoide sy-alueelle. En kylläkään tiedä onko vastaavanlaista enää Lumenella kun sarja on uudistunut, tämä kun kuului vielä ns."vanhan Lumenen" kokoelmaan.The Face Shop Jeju Volcanoid Lava mustapäälaastarit - Näitä tuli tehokulutettua nenän mustapäiden repimiseen. Laastarit olisivat voineet olla pidempiä, sillä suurin määrä ntä epäpuhtauksia itseltäni löytyy nenänpielistä, joten niiden repminen jäi usein vajaaksi.

YA naturae silmämeikinpoistoaine - Tätä on korkattu jo uusi pullo auki. Jostain ihmeen syystä aina kun silmämeikinpoistoaine on loppumassa, niin Yliopiston apteekkiin tulevat ne Uniikk-päivät, joten totta kai sitä pienen alennuksen voimin hakee aina uuden pullon.

Lierac Prescription Dual-phase concentrate kaksivaiheinen tiiviste - Aluksi tätä käytti epäpuhtauksille, mutta lopulta tämän käyttö alkoi han unohtumaankin. Lopuksi tiiviste oli lähinnä vain vaaleanpunaista mössöä. Hormonifinneihin ei auttanut yhtään, joihinkn epäpuhtauksiin auttoi ihan hyvinkin. Isommissa finneissä ainakin turvottava tunne ja kipu hellittivät, mutta taikoja tämä ei silti tehnyt. Tuskin tulen hankkimaan toiste. Aiemmin olen esitellyt pullon täällä.

Rexona stress control antiperspirantti - Ihan jees, tuoksu ei vain kauheasti napannut.

_________

Löytyykö tästä kasasta omaa luottosuosikkia?

4 kommenttia

 1. Idunin mineraalipohja on mineraalipohjista oma suosikki. Ehdottomasti vähiten kuivattavan tuntuinen mun pintakuivalla iholla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mullakin otsa ja silmien välinen alue on tykännyt pohjasta kun ei tunnu niin kuivalta! 🙂😀 Sääli että omalle budjetille vähän kallis tuote, mutta ehkä ensi talvella voisi sitten panostaa tähän 😉

   Poista
 2. Tykkään kovasti YA Naturaen tuotteista, mutta silmämeikinpoistoaine on jäänyt kokematta. Luulisi olevan hellävarainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan hyvä. :) Itseäni vain ärsyttää välillä se kuinka öljyiseksi se jättää silmänaluset, mutta toisaalta se ei ainakaan ole kovin kuivattava ihoa ajatellen? Hnta ei onneksi ole paha. :)

   Poista