12.6.2017

Testissä: MayBeauty kasvonaamio + alekoodi

Viime aikoina yksi trendikkäimmistä väreistä kosmetiikassa on ollut musta. Hampaita valkaistaan mustalla hiilijauheella ja kasvonaamioissa vihreät savinaamiot ovat syrjäyttäneet eri valmistajien mustat pois revittävät naamiot.

Sain testattavaksi MayBeautyn The Incredible Face Mask -kasvonaamion ja siveltimen naamion levittämistä varten. Ja jep, nämä kasvonaamiot ovat myös mustia ja pois revittäviä kuin mitä esimerkiksi aiemmin käyttämäni JorgObén Peel Off Mask. Erona on ainakin se että nämä MayBeautyn naamiot tulevat yhden käyttökerran pusseissa kun taas JorgObén naamio on tuubissa, josta riittää useampaan käyttökertaan. MayBeautyn naamioita myydään kylläkin useampana kappaleena, kuten omani sain testipakkauksena joka sisälsi 5 naamiota ja siveltimen. Koska naamiota suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa, niin näiden pitäisi riittää noin puolesta kuukaudesta yhteen kuukauteen, riippuen siitä kuinka usein itse tahtoo naamioita käyttää.


The Incredible Face Mask -naamion pääainesosana on syvänmeren muta. Naamion tehtävänä on poistaa kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä ja rasvaa ja ehkäistä aknea. Kuitenkin tuotetta suositellaan vältettävän jos kärsii vakavasta aknesta ja näin itsekin voisin ajatella että naamion pois repiminenkin voisi olla turhan kivuliasta jos akne on kovin vaikea.

Siveltimellä saa levitettyä naamion kasvoille, mutta itse suosin omia sormia. Vaikka siveltimellä saa pidettyä sormet puhtaina, niin itse onnistuin kuitenkin sotkemaan siitä huolimatta sormeni kun yritin repäisypakkauksesta ottaa siveltimellä naamiota. Olikin siis helpompaa ottaa omat sormet käyttöön. Siveltimelle tulee kyllä varmasti muuta käyttöä vaikka sitten muille naamioille.


Yhdestä pussista riitti ihan hyvin koko kasvojen alueille (sy-aluetta ja kulmakarvoja välttäen kuitenkin). Naamion annetaan kuivua kasvoilla 30-45 minuuttia, jonka jälkeen se revitään pois. Naamion kuivuessa kasvoilla oikein jo tuntee sen kuinka napakasti se pureutuu ihoon kiinni.
Sitten seuraakin se repimisvaihe. JorgObén naamion kanssa tuskailin välillä sen repimisen suhteen, sillä sitä piti laittaa reippaasti kasvoille jotta sen sai revittyä irti helpommin. Varauduinkin jo hieman siihen, että sama vaiva tulisi myös vastaan MayBeautyn naamion kanssa, mutta pakko sanoa että koin tämän repimisen paljon vaivattomammaksi, jopa ne ohuelti levitetyt kohdatkin oli helppo repäistä pois!
 Koska naamio oli napakasti ihossa kiinni, niin ainakin poskia nipisteli hieman ilkeästi repäisyvaiheessa. Ja noh, ihmekös tuo sillä kun katsoi sitten naamiota että onko niitä epäpuhtauksia lähtenyt irti, niin kasvonukkaahan se oli täynnä ja pikkaisen epäpuhtauksiakin. Mutta eikös Marilyn Monroe ja muut kuuluisuudet ajelleet kasvonsa jotta kasvot olisivat sileämmät?


Lopuksi kasvot vielä huuhdellaan vedestä, jolloin lopputuloksena on sileän tuntuinen iho, eikä niin rasvainen T-alueelta kuten yleensä tuppaa olemaan. Sitkeimmät mustapäät eivät kyllä hävinneet kasvoilta, vaan niihin tarvittaisiin jo jotain järeämpää. Mutta jo sileämmän tuntuiset kasvot ovat aina tervetulleet ja ovathan nuo poisrevittävät naamiot aika hauskojakin!

Jos yhtään kiinnostuit, niin nyt saat 30% alennuksen MayBeautyn verkkokauppaan alekoodilla karmiinimask ja sinne voit klikata tästä. Minä en hyödy millään lailla alekoodista, se on ihan teidän iloksenne!

Tuote saatu blogin kautta testiin.


________

Onko teillä peel off maskit jo vakiinnuttaneet paikkansa ihonhoidossa?

4 kommenttia

 1. En ole oikein päässyt peel off maskien makuun. Toisaalta voisihan se olla vaihteeksi ihan jänskäkin juttu repiä naamio pois ja tsekata millainen saalis tuli;) No, olen siinä onnellisessa tilanteessa, että mulla ei ole mustapäitä, eikä akneakaan, mutta kuollutta ihosolukkoa varmaan löytyy;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se saaliin näkeminen on varmaan parasta koko ihonhoidossa 😁 onnekas kyllä olet kun olet välttynyt aknelta ja mustapäiltä! 🙂

   Poista
 2. Just eilen testailin Skinmison mustapäälappusysteemiä, ja täytyy sanoa, se on tähän astisista tuotteista ehdottomasti tehokkain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, täytyykin pitää tuo mielessä! 🙂

   Poista