5.6.2017

Toukokuun loppuneet

Vaikka ei ihan heti uskoisi että on kesäkuu, niin nyt olisi kuitenkin aika vilkaista toukokuun roskia:Lush Porridge palasaippua - Herkullisen ihanan tuoksuinen! Nykyään saippua ei taida kuitenkaan kuulua enää Lushin valikoimaan.

Grimas Fixing Powder irtopuuteri - Tämä 50g purkki kesti iäisyyden! Ihan hyvä irtopuuteri, mutta näin viime aikoina toista irtopuuteria käyttäneenä on pakko sanoa, että tämä Grimasin ei ehkä sittenkään toiminut minulla parhaiten ainakaan kiillon pitämiseksi poissa. Edullinen tämä kuitenkin on, sitä ei voi kiistää!

TonyMoly I'm Real Seaweeds kangasnaamio - Ihan miellyttävä käyttää, mutta en itse huomannut ihossani oikein mitään muutosta... Kosteutti kyllä, mutta en huomannut mitään ihoa puhdistavaa vaikutusta. Näitä naamioita kulutin oikein kaksi kappaletta!

Hermès Le Jardin de Monsieur Li -tuoksu (30ml) - Lempparituoksuni ja tämä on varmaan ensimmäinen tuoksuni ikinä, jonka voisin ajatella hankkivani jopa uudestaan! Vaikka yritänkin nykyään suosia eläinkokeetonta kosmetiikkaa, niin en kuitenkaan ole eläinkokeettomista versioista löytänyt tälle sopivaa korvaajaa. Huomasin myös että kun tämän tuoksu loppui, niin en oikein ole osannut käyttää muita tuoksujani, joten kai tästä muodostui eräänlainen nimikkotuoksuni. Aiemmin olen ihastellut Herra Lin puutarhaa täällä.

Davines Naturaltech Replumbing shampoo - Parasta tässä tuotteessa oli sitruksinen tuoksu, jonka aika usein tunnistin poikaystävänkin hiuksista. Mutta en keksi mitään erityistä syytä miksi ostaisin juuri tätä shampoota uudestaan. Ei se huonokaan ollut, muttei muuten mieleenpainuva kuin tuoksultaan. Aiemmin olen tuotteesta kirjoittanut täällä.Eylure Brow Crayon kulmakynä - Ihan hyvä, muttei täydellinen. Sanoisinko että kohtalainen. Saattoi toisinaan tehdä hieman suttuista jälkeä ja jos olisi ollut kapeampi, niin olisi voinut tehdä tarkempaa jälkeä. Pysyi kuitenkin hyvin kulmissa. Aiemmin olen kirjoittanut tuotteesta täällä.

Evolve Cleansing melt -puhdistusbalmi (matkakoko) - Ihana kasvoputsari, joka toimii! Tätä voisin hyvin kuvitella hankkivani toiste täysikokoisena versiona. Tämä pikkuinen matkakokoinenkin versio oli kyllä tosi riittoisa, joten suosittelen kyllä ihan vaikka vain sillä testaamaan aluksi.

JorgObé Peel Off mask - kasvonaamio - Aluksi tämä oli hieman hankalin käyttää, mutta hiljalleen alkoi oppimaan että kuinka paljon naamiota pitää kerrostaa kasvoille jotta se lähtisi mahdollisimman hyvin pois. Yli puolen tunnin odotusaika tuntui joskus turhauttavaltakin, mutta mitäpä sitä ei tekisi puhtaamman ihon puolesta. Kasvonukkaa lähti aina kiitettävästi jokaisella repimiskerralla. Ja by the way, naamio oli aivan järkyttävän makuista kun ylimääräisiä riekaleita pesi pois ja auta armias jos sitä vahingossa joutuikin suuhun...! Yök. Aiemmin olen kirjoittanut naamiosta täällä.

Uniq One All in One Hair Treatment Coconut hoitosuihke - Jos tykkää kookoksesta, niin sitten tykkää tämän kookoksen tuoksusta. Joten kyllä, tuoksu upposi minuun! Suihke auttoi selvittämään takkuja, mutta toisinaan lässäytti hiukset. Aiemmin olen esitellyt tuotteen täällä.

Iroisie Gelée Douceur Démaquillante puhdistusgeeli - Ihan hyvä putsari, joka putsasi meikin tehokkaasti pois. Päivittäisessä käytössä kuivatti kuitenkin ihoa, joten tätä tuli käytettyä enemmän silloin kun meikkiä oli raskaammin kasvoilla. Putsari ollut osana Jolie boxin tuotteita, josta olen kirjoittanut täällä.

M&S Essentials Coconut & White Orchid suihkugeeli - Jatketaan vielä kookoksen tuoksulla tällä suihkugeelillä, jonka koostumus oli lähes hyytelömäistä. Kiva tuoksu ja plussaa Leaping Bunny - merkistä.

_______

Löytyykö näistä omia suosikkeja?

8 kommenttia

 1. Monsieur Li on kyllä ihana, ehkä paras markkinoilla oleva sitrustuoksu tällä hetkellä. <3

  VastaaPoista
 2. Monsieur Li on ihana! Niin kuin koko Jardin-sarja. Minulla on ne kaikki, ja iloitsen kyllä täydellisistä kesätuoksuista, jotka ovat raikkaita ja helppoja, mutta joissa on kuitenkin jotain omintakeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jardin on kyllä huippu! Muutkin kuin Li olivat kyllä kivoja tuoksuiltaan 🙂

   Poista
 3. Hermesin Jardin-tuoksut on ihania! Olen pitkään käynyt testailemassa niitä tavarataloissa ja yrittänyt päättää minkä hankkisin niistä itelleni. 😍 Niitten tuoksunuotit tuntuu tosi eleganteilta ja raikkailta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tuoksut ovat kyllä simppeleitä mutta silti poikkeavia muihin verrattuna, tulee jotenkin hienostunut olo kun käyttää 😉

   Poista
 4. Mun hiuksille toi Uniq One All in One Hair Treatment hoitosuihke ei tehnyt oikein mitään. Kookoksen tuoksu oli tosi kiva, mutta mä kaipasin ehkä enemmän sellasta hoitavuutta :) Grimasin puuteria on kehuttu hurjasti ja jossain vaiheessa mietin, että voisin itsekin sen ostaa. Taidan kuitenkin jättää väliin ja testata seuraavaksi RCMA:n puuterin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RCMAn meinasin iteki hankkia, kun sitä niin kehutaan 🙂 olikohan siinä sitten sitä talkkia miksen sitten lopulta hankkinutkaan? 😁

   Poista