18.7.2017

Avril Ripsiväri vs. Volume

Avrilin ripsiväri.

Se tuntuu vähän väliä pomppaavan silmille niin blogeista kuin somesta, sillä luonnonkosmetiikka jatkaa yhä vain nousukiitoaan ja nyt näyttäisi löytyneen sellainen luonnonkosmetiikan ripsiväri, joka oikeasti toimii.

Avril Organicilta löytyy kaksi eri ripsiväriä, Le Mascara (eli ihan tuttavallisemmin vain ripsari) ja Le Mascara Volume.


Tuosta tuttavallisemmin-vaan-ripsarista olen kirjoittanut kokemuksiani jo aiemminkin täällä blogissa, jolloin totesin ettei se ole maailman paras ripsiväri jota markkinoilta vain löytyy, mutta ajaa hyvin asiansa. Näin pidemmän käytön jälkeen voin sanoa että aloin ihastumaan yhä enemmän ripsariin kuin mitä ensimmäisten käyttökertojan aikana olisin voinut uskoa. Tietysti haluaisin edelleen enemmän sitä pituutta ripsiin ja enemmän tuuheutta ja noh, olisihan se kiva jos se ripsiväri saisi ripsistäni ihanan bambimaiset ja sulokkaat - ja toki muutamat extrakarvat olisivat aina vain plussaa. Kuitenkin hieman epäilen ettei mikään ripsiväri pysty tekemään sellaista jälkeä joka täyttäisi kaikki toiveeni, joten parempi olisi siinä vaiheessa turvautua ihan vain tekoräpsyttimiin (joihin itse asiassa olenkin turvutunut viime aikoina!).

Mutta mitä enemmän levittelin ripsiväriä ripsiini, niin ajan mittaa huomasin että Avrilin ripsari olikin oikein passeli arkikäytössä. Jo silläkin huomasin että olinkin tykästynyt ripsariin, että kun se alkoi käymään lopulta vähiin niin pakko oli tilata uusi tilalle. Tällä kertaa halusin kuitenkin testata ripsarin sisarusta Volumea, jota mm. Karkkipäivän Sanni on kehunut.


Ripsiväri lupaa kevyttä tuuhennusta, pitkäkestoisuutta ja pidempiä ripsiä. Volume taas lupaa tuuheutta ripsiin jo muutamalla harjanvedolla (mutta molemmat silti lupaavat tuuheuttavaa lopputulosta). Siinä missä tavallisen ripsivärin harja näyttää... no, hyvinkin tavalliselta, niin Volumessa se on kartioimaisempi ja kapeampi kärki mahdollistaa paremmin levittämään maskaraa myös silmänurkan pikkuisiin ripsiin. Pakko sanoa että miellyinkin heti Volumen harjasosaan, sillä koin että sillä sai värin levittymään paremmin ripsiin - jopa sinne silmänurkkaan.


(Olen jättänyt alaripset meikkaamatta, koska en osaa käyttää alaripsissä ripsaria.)

Molemmat ripsiväreistä ovat hyviä juurikin arkikäytössä, kun taas juhlavammissa menoissa suosisin jotain toista maskaraa, joka toisi ripsiä vielä enemmän esille (tai ne irtoripset joista jo aiemmin mainitsinkin). Molemmat ripsareista kuitenkin pysyvät hyvin ripsissä eivätkä varise ennen aikojaan pois. Jos kuitenkin pitäisi sanoa että kumman ripsiväreistä valitsisin ennemmin, niin kyllä se kallistuisi Volumen puolelle; sen harjasosa on miellyttävämpi käyttää ja sillä ylettyy harjaamaan sisänurkan pienimmät ripsetkin helpommin ja muutenkin koin helpommaksi pyöritellä sitä ripsissä. Koin myös että Volume teki ripsistäni pidemmät ja kaarevammat, joten sillä sai avattua enemmän katsetta.

Näiden kahden kaksintaistelussa voiton veisi siis Volume.

Hyväähän näissä ripsareissa on se, että sen lisäksi että ne ovat myös eläinkokeettomia, niin ovat ne myös edullisia. Molemmat ripsareista maksavat esim- Biodellyssä 8,90€. Omani olen puolestaan tilannut House of Organicilta, jossa näiden hinta on hieman kalliimpi (mutta tarjoushaukkana olen tilannut eri tarjouksista tietenkin, hehe...).

Jos etsit siis hyvää luonnonkosmetiikan ripsaria arkikäytössä, joka on edullinen ja vieläpä eläinkokeeton, niin tässä olisi yhdeltä merkiltä kaksi vaihtoehtoa. Jos taas etsit vegaanista ripsiväriä, niin sitten pitää kyllä skipata nämä sillä molemmat sisältävät mehiläisvahaa.

______

Oletko jo kokeillut Avrilin ripsivärejä?

Lähetä kommentti