11.9.2017

Elokuun loppuneet

Roskia taas ja tällä kertaa hieman pienempi saalis kuin viimeksi!

Mizon Enjoy Vital Up Time Calming Mask kangasnaamio - Tästä tykkäsin! Tykkäsin jopa naamion tuoksusta vaikkakin se oli vähän keinotekoinen, mutta silti se miellytti omaa nenääni. Kosteutti hyvin ihoa ja tuntui mukavalta kasvoilla. Mizonin eläinkokeettomuudesta ei oikein ole varmaa tietoa, sillä osa tuntuu pitävän sitä eläinkokeettomana ja Mizon itsekin on vastannut joillekin olevansa eläinkokeeton, mutta ei kuitenkaan ole tarkentanut asiaa tarkemmin. Osa taas ei ole vakuuttunut ja siksi jättänyt tuotteet ennemmin hyllyyn ennen kuin saa varmempia tietoja merkin eläinkokeettomuudesta. Asia on siis ns. kuluttajan vastuulla että luottaako valmistajan sanaan vai ei.

Nivea Creme smooth suihkusaippua - Tässä oli tuttu Niveamainen tuoksu. Ei kuivattanut ihoa, joten oli hyvä käyttää silloin kun iho kaipasi enemmän kosteutta. Nivea ei ole eläinkokeeton.


John Frieda sheer blonde colour renew hoitoaine - Vaikka luonnollisen värisiä hiuksiani aluksi vain raidoitettiin ja nyt myöhemmin niitä on raidoitettu vielä enemmän balayage-tekniikalla, niin halusin silti säilyttää raitojen viileyden käyttämällä välillä hopeahoitsikkaa. Tämä tuntui kyllä taittavan keltaisuutta ihan hyvin, tiedä sitten kuinka se täysin blondatuilla hiuksilla oikein toimimsi. Hoitoaine olisi voinut kyllä olla hieman hoitavampi, sillä koin että sitä sai läträtä melkoisesti että olisi saanut tämän takkutukan kesytettyä. John Frieda ei kuitenkaan taida olla eläinkokeeton, joten jotain muuta seuraavaksi.

YA naturae silmämeikinpoistoaine - Tämä oli jo kolmas purkki ja onko peräti ollut ihan peräkkäisessä käytössä?

Yves Rocher Citrus Flower suihkugeeli - Odotin jotain raikasta ja toki myös sitruksista tuoksua, mutta tämä olikin hyvin kukkainen. Olisihan se pitänyt jo arvatakin sillä kyseessä on kuitenkin sitruunankukka eikä hedelmä! Menetteli, mutta liian kukkainen omaan makuuni. Ei myöskään eläinkokeeton.


_______

Veikkaatko että kertyikö sinulle viime kuussa kosmetiikkaroskia enemmän vai vähemmän kuin minulla?

4 kommenttia

 1. Tykkään kovasti YA Naturaen tuotteista, mutta silmämeikinpoistoainetta en olekaan kokeillut. Korjaan asian asap;)
  Mullahan kosmetiikkaroskaa kertyy aivan tuhottomasti. En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh mä taas itse toivoisin että niitä kuluisi just paljon, että voi hyvillä mielin hankkia uutta ja kaikki tulisi myös käytettyä - etenkin niissä meikkituotteissa ;) Toisaalta lempparituotteiden ei tarttisi kulua niin nopsaa... :D

   Poista
 2. Varmasti vähemmän, pari ihonhoitotuotetta taisi vaan loppua ja yksi shampoo. :)

  VastaaPoista