13.9.2017

Koreina Fall Lip Set

Elokuussa eläinkoketoonta kosmetiikkaa myyvä Koreina pisti myyntiin huulimeikkien ystäville Fall Lip Set- huulimeikkiboksin. Boksin ideana oli siis 5 täysikokoista huulimeikkituotetta, joiden arvo olisi 60€ mutta itse boxin hinta on tuosta puolet, jos oikein tarkkoja ollaan niin 29,90€ (plus n. 5€ toimituskulut tuohon vielä päälle). Tuotteet olisi myös valittu syksen trendejä silmälläpitäen.
Tuliko siis yllätyksenä että minua kiinnosti kovassti tällainen kauneusboksi?

Bokseissa oli myös kaksi vaihtoehtoa, joista toinen on "perus" eli Cruelty Free Basic ja toinen on vegaaneita ajateltu Cruelty Free+Vegan. Itse valitsin tuon Basicin, vaikka ihan jo mielenkiinnosta vegaaninenkin kyllä houkutteli.

Siitä onkin aikaa kun viimeksi olen tilannut minkäänlaista yllätysboxia, joten oli aika kiva odotella sellaista pitkästä aikaa!

Boksi postitettiin 4.9 ja viime viikon lopulla se ilmestyikin sitten suoraan kotiin. Ja tältä sen sisältö näyttää:


Mitä olin vilkuillut Koreinan valikoimaa, niin boksin sisältö ei itseasiassa ollut mitenkään yllättävä. Arvasin myös oikein sen, että se sisältäisi ainakin huulirasvan ja rajauskynän, eikä pelkästään niitä punia ja kiiltoja. Olin myös veikannut sävymaailmaksi malvan, roosan ja ruskean sävyjä, joten siinäkin arvaus oli osunut melko oikeaan (ja se oli kuitenkin yksi syy juuri tämän syksyisen boxin tilaamiseen, sillä sävyt ovat juuri niitä joita nyt syksyllä erityisesti kaipaankin).
Myöskään tuotemerkit eivät tulleet mitenkään yllätyksenä. Salaa tietysti toivoin että edes yksi tuote olisi ollut Ofralta joiden tuotteita Koreina myy, mutta valitettavasti siltä osin jouduin pettymään.


e.l.f EX-tra Lip Gloss sävy Michael
Siitä on ikuisuus kun viimeksi olen ostanut jotain elfiltä! Olisikohan siitä peräti jo 6 vuotta aikaa kun merkin tuotteita olen ostanut? No nyt tuli sitten ostettua pitkästä aikaa yllätysboksin muodossa, haha.
Pienen googlettelun perusteella nämä EX-tra huulikiillot on nimetty poikien mukaan, vähän kuin ex-poikaystäviksi (siksi sävyn nimi on ex-tra väliviivalla, eikä extra). En ole ikinä deittaillut ketään Michaelia, mutta kerta se on ensimmäinenkin kun sellaisen nyt sain sitten ihan huulille asti. Michaelin sävy on marjaisa roosa, jossa on pientä helmiäistä kimalteen tapaista mutta huulilla se ei juurikaan näy, ainaostaan pakkauksessa. Sävy on hyvin peittävä jo yhdellä kerroksella ja tuntuma huulilla ihan mukava, olematta liian tahmea. Kiilto myös tuoksuu aavistuksen vaniljalle. Huuikiiltojen käyttö on itsellä ollut viime kuukausina tooosi vähäistä, joten katsotaan innostuisinko tämän käytöstä, sillä sävy on kuitenkin ihan hyvä.
Sävy näyttisi olevan vegaaninen. Hinta 6,95€.

Odylique mineraalihuulipuna sävyssä Hot Chocolate
Tämä oli boxin täysi pettymys, eikä ainoastaan vain sävyn osalta vaan ihan kokonaisuudessaan. Odyliquella on kyllä ihan hyvät periaatteet huulipunissaan, sillä niiden hylsyt ovat kierrätettäviä ja valmistettu maissin ylijäämäosista. Pahvinen pakkaus jossa puna tuli on ihan kompostoitava ja kierrätettävissä.Huulipunan pitäisi ravita huulita, sillä se sisältää orgaanisia kasviöljyjä ja -voita, eikä se sisällä synteettisiä väriaineita tai karmiinia.
No mikä tässä sitten mättää? Ensinnäkin sävy: pidän kyllä joistain ruskeista huulipunista, mutta liian ruskea on vain liian ruskea. Ja tämä on ihan selkeä ruskea. Toisekseen tuotteen haju: liian läpitunkeva ja muistuttaa lapsuuden aikaisia vahaliituja, joita kuvistunneilla joutui aina käyttämään. Kolmannekseen taas koostumus: sävyä ei meinannut millään saada taisaisesti huulille, vaan kerrytti enemmän pieniä paakkumaisia muruja. Kun taas sävyä sai huulille, niin se tuntui kyllä kosteuttavalta mutta tosi tahmaiselta, punan siis tunsi koko ajan selvästi ja sitä ei voinut olla ajattelematta.
Huulipunan hinta normaalisti 19€, nyt tarjoushinnassa 12,35€.


Milani Amore Matte Lip Crème sävyssä Precious
Tämä puolestaan on mielestäni paras tuote koko boksissa. Sävy on viileä roosa ja sävy myös kolahtaa minuun (vaikkakaan en voi olla miettimättä Klonkun "My precious..." kuiskuttelua). Tuntuma on myös huulilla hyvä, ei liian kuivattava ja peittää kerralla. Tuoksuu myös kivasti vaniljalle. Ei ihme että näitä Milanin nestemäisiä punia kehutaan, nämä kyllä tosiaan toimii!
Tämä sävy sopii myös vegaaneille. Punan hinta 15€ (paitsi nyt näyttäisi olevan tarjouksessa 12€).

Milani Color Statement huultenrajauskynä sävyssä All Natural
Luonnollisen sävyinen huultenrajauskynä. Nykyään olen käyttänyt lähinnä läpinäkyvää, mutta uskon että tällekin tulee varmasti käyttöä, sen verran luonnollisen sävyinen kun on. Hinta normaalisti 6,90€, nyt tarjouksessa 5,52€.

Crazy Rumors huulirasva Chocolate Strawberry
Craxy Rumorsin huulirasvoja olenkin aina halunnut kokeilla. Jos itse olisin saanut valita maun, niin suklaamansikka ei olisi ollut ykkösvalintani. Tuoksu on kuitenkin kiva ja vaikuttaa muutenkin ihan hyvältä rasvalta. 100% luonnollinen ja vegaaninen. Hinta 5,40€.

Huom, kaikki hinnat Koreinan omilta nettisivuilta.

Koska olen viime aikoina katsellut paljon kuvia erilaisita dupeista, niin totta kai mietin Milanin Preciousin kohdalla, että onko se liian lähellä jo omistamaani Nablan Roses'in kanssa, joka myös on roosan sävyinen mutta sävyä on kuvattu enemmän lämpimäksi, kun taas Milanin yksilöä viileäksi. Swatchatessa eroa kuitenkin oli (onneksi) näiden sävyjen osalta, kuten kuvasta voi huomata.
(Haittaako muuten tällaiset dupevertailut postauksissa?)


Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin boksi oli melko pettymys. Toki yllätysbokseissa on aina omat riskinsä, etenkin huulimeikeissä ettei jokin tuote vain sitten kolahda. Minulle se tuli Odyliquen kohdalla, josta olisin kyllä odottanut enemmän jo senkin vuoksi kun miettii kuinka hintava puna on normaalilla hinnallaan, Onnistuneissa tuotteissa sävyt puolestaan oli kivoja, mutta eivät aiheuttaneet kuitenkaan mitään riemun kiljahduksia - ylipäänsä koko boksi ei aiheuttanut niitä kiljahduksia joita olin alunperin toivonut näin huulimeikkien ystävänä. Sävyt olivat myös melko samanlaisia keskenään, ainoastaan se Odyliquen ruskea puna oli selkeästi erilainen mutta elfin kiilto ja Milanin puna olivat aika saman sävyisiä keskenään - toki nämä voisi yhdistää keskenään, mutta itse harvemmin käytän kiiltoa punan päällä.

Jos tuotteet olisi ostanut erikseen normaalihinnoin, olisi tuotteiden arvoksi tullut 53,25€. Jos taas tuotteet olisi ostanut tarjoushinnat huomioon ottaen, olisi niiden arvoksi tullut yhteensä 42,22€. Luvattu 60€ ei siis tullut ihan täyteen ja koska boxin hinta oli postikuluineen kaikkineen yhteensä 34,90€, niin parinkymmenen euron voitto tuntuu jotenkin pieneltä. Etenkin kun tuotteet olivat myös sellaisia, joita voi löytyä hyvillä tarjoushinnoilla myös muista nettikaupoista.

Lyhyesti sanottuna siis hyvä idea boksilla, mutta ei tarpeeksi yllätyksellinen.


___________

Kolahtaisiko tällainen kauneusboksi sinuun?

4 kommenttia

 1. En ole koskaan tilannut mitään kauneusboxia, vaikka ajatus sinänsä on houkutteleva. En kuitenkaan halua laittaa rahaa yllätysboxeihin, joissa kaikki yllätykset eivät ole myönteisiä (yllätystenhän pitää olla etupäässä mukavia;) ): Boxeissa on kuitenkin aina sellaisia tuotteita, joista ei ole innostunut ja haluan saada rahalle vastinetta. Tällainen tiukka täti täällä;)
  Ymmärrän hyvin, ettei tuo boxi sinua hurmannut. Minunkin mielestä huulipunien sävyt on aivan liian lähellä toisiaan ja melko perussettiä kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse innostuin kauneusboxeista Jolien kauneusboxin myötä - niistä jokainen tuote on tullut käyttöön ja muutenkin olen kokenut ne hintansa arvoisiksi! :) Siitä kylläkin on jo aikaa kun viimeksi boxia olen tilannut, mutta muiden blogipostauksia seuranneena laatu näyttäisi boxien sisällöissä pysyneen yhä hyvinä.

   Jep, aika perussettiä nuo olivat ja olisi jäänyt itseltä ostamatta jos sisällön olisi tiennyt etukäteen. :P

   Poista
 2. Pessimistinä ajattelin, että boksiin on laitettu kaikki rumimmmat myymättä jääneet ruskea punat, mutta värimaailma on ihan nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että tuo Hot Chocolate on just sellanen jota ei osteta 😅 muut sävyt kyllä on nättejä onneksi ☺️

   Poista