20.9.2017

Kuin kissa ja koira - Meow & PippyTällä kertaa olisi luvassa hieman vieraamman merkin huulipunia. Vai kuinka moni on kuullut Winky Luxista? Itselleni merkki on vieraampi, vaikka toki olen nähnyt tuotteita Beauty Bayssakin, mutten vain ole kiinnittänyt niihin sen suuremmin huomiota
. Winky Lux on siis kosmetiikkamerkki Yhdysvalloista, joka mainostaa olevansa eläinkokeeton ja tuotteet ovat eläinkokeettomia, parabeenittomia,ftlaatittomia ja myrkyttömiä. Itse en löytänyt merkkiä miltään viralliselta eläinkokeettoman listalta, joten tällä hetkellä pitäisi senkin osalta luottaa yrityksen sanaan.
Jotkut ovat voineet törmätä sattumalta kyseiseen brändiin, sillä se tiedetään mm. flower balm punista, joiden sisällä on pikkiriikkinen kukka.

Minä en kuitenkaan tilannut kyseistä kukkapunaa, vaikka yllä olevat pakkaukset ovatkin hyvin kukkaisia. Winky Lux tarjosi tässä taannoin ilmaiset postikulut kaikkiin tilauksiin, joten hetken mielijohteesta tilasin sitten Winky Pinks Setin. Setti sisälsi kaksi Matte Lip Velour bestseller nudepunaa ja näiden lisäksi vielä tuo pieni kultainen meikkipussukka. En kyllä tiedä tarvitsenko enää juuri meikkipusseja, minulle kun olisi ihan riittänyt vain nuo kaksi huulipunaakin. Setti maksoi 19$, joka ei ole lainkaan paha sillä jo yksi huulipuna erikseen ostettuna olisi maksanut 14$.Nämä kaksi parhaiten myytyä sävyä ovat Meow ja Pippy. Veikkaanpa että Meow oikein huutaa jo nimellään crazy cat ladyja, kun taas Pippy on ehkä enemmän koiraihmisten juttu, sillä se on nimetty yrityksen rakastetun ranskanbulldogin mukaan. ^^
Punat myös tuoksuu kivasti vaniljalle, joka löytyy myös inc-listan lopusta (vanillin).

Ja pakko myöntää että Matte Lip Velour -punien hylsyt ovat aika tyylikkäät. Niiden ulkoasu on kuin pillerin muotoinen, josta ne ovat saaneetkin nimitykset lip pill. Kultaisessa osiossa on brändin nimi ja hopeisessa korkissa on kirjailtuna somaa kukkamaista kuviota. Tyylikäs ulkoasu on kuitenkin hyvin heppoisen oloinen, eikä siten tunnu niin luksukselta kuin miltä sen ulkoasu näyttää - jos ymmärrätte mitä meinaan.Meow on neutraali ruskean vaaleanpunainen. Oikeastaan se näyttää tosi ruskealta ja siitä tulee aikamoisia ysäriviboja, mutta huulilla se on yllättävän nätti eikä liian ruskea. Etenkin näin syksylle oikein omiaan oleva sävy.

Pippy taas on lämmin vaaleanpunainen, sellainen sävy joka ei oikeastaan ole kovinkaan poikkeava muista vastaavista sävyistä mutta jota kuitenkin aina tuntuu tarvitsevan. Huomattavasti Meowia tyttömäisempi sävy.

Molemmat punista tuntuvat mukavilta huulilla, eivätkä hirveän kuivattvilta kuten mattapunilla yleensä on tapana. En silti itse pitäisi näitä nyt ihan täysin mattapunina, sillä lopputulos on enemmänkin semi-matta, joka ajan kuluessa kun puhuu, syö ja juo niin muuttuu mattaisemmaksi. Pysyvyys ei näissä ole myöskään niin hyvä kuin mitä mattapunissa yleensä odottaa. Kuitenkin ihan kelpo punia joista etenkin Meow on päässyt usein huulille, vaikka Pippy tulee aika hyvänä kakkosena.


__________

Onko Winky Lux teille tuttu?

10 kommenttia

 1. En ole päässyt kokeilemaan, mutta kävin Australiassa aina ihailemassa laajaa hulipunavalikoimaa ja erityisesti tietenkin sitä kukkapunaa. Tosi mukavan näköinen koostumus, vaikka en ehkä itsekään mataksi sanoisi. :)

  Elämää Smykkinä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkapuna on varmasti oikein nätin näköinen, olisi kyllä mukava päästä ihastelemaan sitä ihan muuten vain kun tiedän ettei sille itselle olisi juuri käyttöä.😉🌸
   Juu eivät nämä kyllä kovin mattaisia ole 😀

   Poista
 2. Merkki on ihan tuntematon, joten kiva lukea siitä blogistasi. Pakkaukset ovat suloiset ja sävytkin molemmissa punissa kivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, näitä on kyllä ollut mukava käyttää kun sekä ulkoasu että sävyt miellyttää ☺️

   Poista
 3. Ei ole tuttu merkki. Punien sävyt on tosi nätit. Hylsyt ja pakkauset söpöjä. Mielelläni kokeilisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti, niin sitä itsekin sortui näihin hetken mielijohteesta! 😅😂

   Poista
 4. Mulla tuli näistä koreakosmetiikan fiilikset. Varmaan tuo kultainen väri ja kaikki yksityiskohdat vaikutti siihen :)

  VastaaPoista
 5. Olen ihastellut Winky Luxin pakkauksia Beauty Bayn sivuilla, mutten ole itse kokeillut tuotteita. Hauskaa, että huulipunat vaikuttaa ihan kelpo meikeiltä! Nuo hylsyt on tosi nättejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoasuun on kyllä kivasti panostettu! 🙂

   Poista