25.10.2017

Kylpyhuoneen pieni lohikäärme

Konjac -sienet tuskin enää tarvitsevat sen kummemmin enää esittelyjä, sillä ne ovat vakiintuneet jo useimpien ihnohoitorutiineihin eikä kyseessä suinkaan ole mikään uutuustuote. Jos et kuitenkaan tiedä tätä "ihmesientä", niin voit lukaista aiemman postaukseni tästä ihonhoidon sienestä. Myös poikaystäväni lukeutuu konjacsienien käyttäjäksi!

Mutta ne jotka ovat käyttäneet jo sientä, niin tietävät että sieni pitäisi saada ilmavasti kuivumaan käyttökertojen välissä. Siksi joidenkin sienien, kuten alkuperäisen The Konjac Spongen sienessä on ripustusnaru, jotta sienen saa kätevästi roikkumaan.

Mutta mihin sen sienen laittaisi oikein roikkumaan, kun kaikki koukut on jo varattu esim. pyyhkeille?

Edellisen asunnon kylppärissä oli kieltämättä kätevää kun pystyi laittamaan sienen kaapin ovennuppiin roikkumaan. Uudessa kämpässä taas vastaavaa mahdollisuutta ei enää sitten ollutkaan, joten sieni roikkui lähinnä pyyhkeiden seassa koukusta tai sitten suihkunupista - ei ihan ihanteellisia paikkoja sienen kuivumiselle ja usein se ei kuivunutkaan täysin kuivaksi.

Onneksi The Konjac Sponge on keksinyt tähänkin ratkaisun - ja vielä mielettömän söpön sellaisen!


Syksyllä TKS:n valikoimaan tuli myyntiin Mythical Creatures -kokoelma, joka sisältää ihanasti kuvitettuja olentoja; yksisarvisia, merenneitoja, lohikäärmeen ja sarvivalaan. Itse ihastuin väkisinkin tuohon vihreään lohikäärmeeseen, josta tulee ihan mieleen Näin koulutus lohikäärmeesi -elokuvan Hampaaton, vihreänä versiona kylläkin. Täällä kotona kylläkin käytän tuosta pikkuisesta nimitystä Norbit (ja välillä huudahtelen poikaystävälle kylppäristä että "I am the mother of dragon!").

Tämä ristimäni Norbit-lohikäärmeen pahvipakkaus pitää sisällään siis vihreän French Green Clay konjacsienen, joka on ideaalinen sekaiholle. Vihreän saven pitäisi auttaa mm. pienentämään ihohuokosia ja saamaan ihosta tasaisempi.

Kuitenkaan nuo mielettömän suloiset pahvipakkaukset eivät ole kokoelman isoin juju, vaan se että niiden mukana tulee myös koukku:Eikä se koukku ole vain tylsä valkoinen joita tavaratalot ovat täynnä (ja jotka eivät sitten edes pysy kiinni vaan aina tippuvat...), vaan kuvitettuna sillä hahmolla joka pahvipakkaustakin sulostuttaa! Näin omaa silmää ainakin miellyttää tuommoinen söpösti kuvitettu kuin tylsä peruskoukku.

(Myös sarvivalaalla kuvitettu koukku olisi ollut mielettömän söpö kylppäriin, mutta vihreä lohikäärme sopii kyllä hyvin yhteen meidän vihreän suihkuverhon kanssa.)

Ja joo tämä postaus meni suorastaan mainostamiseksi jo, mutta ihan itse ostin tuon sienen ja olen vain ollut ihan pähkinöissäni noin söpöstä koukusta. Jos söpö koukku ei kuitenkaan innosta, niin aina voi hankkia jonkun toisen sinne kylppäriin sienelle, vaikka sen tavallisen valkoisen joita löytyy lähes joka kaupasta.
Toistaiseksi en ole äkännyt näitä muualla kuin The Konjac Spongen sivuilta, josta ostin omani.

_________

Käyttääkö kukaan enää konjac-sieniä?
Mikä Mythical Creatures -kokoelman suloisuuksista miellyttää sinun silmääsi eniten?

6 kommenttia

 1. No onpa oikeasti söpö koukku, kiva, että tulee sienen mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja sienikin on ihan täysikokoinen joka tulee mukana! 🙂 Tässä kokoelmassa on kyllä ihanat kuvitukset

   Poista
 2. Hauska ja käytännöllinen idea! Mulla on nyt käytössä Real Techniquesin puhdistussieni, jossa ei ole narua lainkaan, joten sille saisi olla joku oma kuppi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha milloinkohan kylkiäisenä tulisi jokin säilytyskuppi sitten sienelle? 😁

   Poista
 3. Hei vitsi just kävin pyörimässä Beauty Pop Upissa ja sieltä löysin näitä! Ihanaa! Tilasin heti itelleni joululahjaksi! Nää on niin parhaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että myös sieltä löytyy näitä nykyään ettei tarvitse enää ulkomailta asti tilata! 😄

   Poista