27.11.2017

Huda Beauty - Mauve Obsessions

Nykyään yhä useampi kosmetiikkatuote - erityisesti meikit -, tuntuvat olevan eri bloggareiden/vloggareiden käsialaa. Yksi tällainen kosmetiikkamerkki on Huda Beauty, jonka takana on tunnettu bloggaaja ja meikkaaja Huda Kattan. Rehellisesti sanoen itse en osaa seurata miljoonia seuraajia omaavia kosmetiikkabloggaajia ja -vloggaajia, joten Huda Kattaninkin kuten useimpien muidenkin kohdalla en voinut muuta kuin lausua että "nevöhööd". Mutta näihin Huda Beauty tuotteisiin ei vain ole voinut olla törmäämättä instassa, sillä niitä hehkutetaan niin paljon ja niitä vilahtelee vähän väliä eri feedeissä.

Huda Beautylta löytyy niin huulipunia, -kiiltoja, luomivärejä, lip contour -huultenrajauskyniä kuin irtoripsiä. Yksi hehkutetuimmista tuoteryhmistä tuntuu olevan kuitenkin pienet luomiväripaletit, joita on tällä hetkellä 4 eri sävymaailmassa. Ja pakko myöntää, itsekin iskin silmäni juuri noihin pikkuisiin luomiväripaletteihin...


Pikkuisia luomiväripaletteja löytyy neljässä eri obsessiossa eli pakkomielteessä; Electric, Smoky, Warm Brown ja Mauve. Itse ihastuin Mauve Obsessions -minipalettiin, vaikka lähellä oli etten olisi valinnut sen sijasta lämpimän ruskeita ja hyvin syksyisiä sävyjä sisältävää Warm Brownia. Jostain syystä lämpimät sävyt nyt vain kolahtaa ja kovaa. Mauve kuitenkin oli noista neljästä se ensi ihastukseni ja koska ruskeita luomivärejä löytyy jo entuudestaan ihan kivasti, niin pitihän sitä antaa mahdollisuutta toisenlaiselle sävymaailmalle. Etenkin kun sävyt näyttivät hyvin arkikelpoisilta.

Minipaletit ovat kooltaan suunnilleen kämmenen kokoisia ja ne mahtuvat hyvin meikkipussin sisälle - isoista luomiväripaleteista ei siis todellakaan ole kyse, joista olemme saaneet nautiskella jo useamman vuoden ajan. Olisiko pienet luomiväripaletit mahdollisesti siis seuraava hitti isojen palettien jälkeen?

Jokaisessa Obsessions minipaletissa on 9 luomivärisävyä, jotka ovat sekoitusta sekä mattaa että shimmeriä. Oikeastaan Warm Browns on kaikista mattavoittoisin, sillä se ei sisällä kuin ainoastaan yhden hohtavan sävyn(!). Jokaisen paletin sisällä on myös kannessa peili, joka tekee näistä paleteista kätevän paljon reissaaville.


Mauve Obsessions koostuu 3 hohtavasta ja 6 mattasävystä. Sävyt ovat pääosin punertavia, eivätkä omasta mielestä kovinkaan malvaisia sillä ajattelisin että malvan sävy on enemmän purppuraisempi tai violetimpi. Näin raskaluomisena tykkään siitä että paletti on juurikin mattavoittoinen ja jos kerta huulimeikkien trendikin on menossa enemmän metallinhohtoisempaan, niin sitä tahtoo sitten silmissä enemmän suosia mattaisempaa. Mutta tämähän siis on vain minun mielipiteeni.

Kun ensimmäisen kerran kokeilin mattasävyjä sormin, niin kieltämättä en ollut kovin vaikuttunut niiden laadusta vaan suorastaan petyin niihin. Koostumus oli kuivahko ja vähän variseva ja tuntui etten saanut väriä irti tarpeeksi. Shimmeriset sävyt puolestaan olivat vakuuttavampia ja pehmeämpiä. Onneksi mattasävyt tulivat hyvin edukseen siveltimellä levitettynä primeroidulle luomelle, joten en joutunutkaan täysin pettymään. Hohtavammat sävyt puolestaan kannattaa levittää ennemmin sormin jotta saa irti kaikesta niiden hehkusta - vähän sama juttu kuin vaikkapa ColourPopin yksittäisten luomivärien kanssa.


( Swatchttu paljaalle iholle - ja kyllä, invisibobble on ollut ranteessa )

Koska sävyt ovat punertavia, niin ne korostavat mukavasti silmieni vihertävää sävyä. Valitettavasti näin punertavissa sävyissä on vain hieman se haasteena, että kuinka sävyjä käyttää niin ettei näytä itkuiselta tai jopa osumaa saaneelta. Kuitenkin pidän paletin kaikista sävyistä, mitä vain tummanpunainen sävy on haastava siitä että kuinka sitä voisin käyttää sitä niin että se olisi luontevana osana silmämeikkiä.

Tilasin paletin Cult Beautyn sivuilta, jossa Huda Beauty on marraskuun ajan kuukauden brändinä eli tuotteet saa tilattua ilman toimituskuluja. Sen lisäksi käytin vielä jotain netistä löytämääni alekoodia, jolloin paletista sai vielä muutamia euroja pois . Näin omasta mielestä 25£ normaalihinta ei ole kovinkaan halpa noin pienestä paletista, sillä suurempiakin saa halvemmalla hinnalla (esim. Zoevan luomiväripaletit), eikä näiden sävyjen laatu ole mitenkään poikkeuksellisen hyvä vaan sanoisin enemmän että ihan jees. Kaiken kaikkiaan paletti on ihan kiva ja näppärä, joten ainakin tämä tulee käytettyä kun tämä löytyy heti meikkipussista.

Huda Beautyn tuotteet pitäisi olla eläinkokeettomia, mutta siinä on luottaminen toistaiseksi vain valmistajan sanaan.

_____________

Oletko törmännyt Huda Beautyn tuotteisiin?
Vetoavatko tuotteet sinuun vai ei?

2 kommenttia

  1. Huda Kattan on persoonana minullekin aivan nevöhööd, kun en hirveästi ole innostunut miljoonia seuraajia omaavista tubettajista, vaikka olenkin innokas kauneustubettajien seuraaja. Paletin sävyt ovat todella kauniit ja minunkin makuuni. Mattasävyt ei yleensäkään paleteissa vedä vertojaan shimmerisille pigmenttisyyden yms. suhteen. Sellaista se vaan tuppaa olemaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävyt on kyllä nätit ja just sopivia arkeenkin! :) Etenkin mattaisesta roosan sävystä olen tykännyt kovasti. Ja totta, mattasävyt ovat yleensä heikompia pigmenttisyydeltään kuin shimmeriset, mutta nämäkin onneksi pomppaavat esiin primerin kanssa.:)

      Poista