1.11.2017

Lokakuun loppuneet

Cattier Paris Gel Crème Purifiant  geeli - Tästä epäpuhtauksien nitistäjästä olen hehkuttanut jo aiemmin täällä ja olenkin jo ostanut toisen pullon tätä samaa tököttiä. Edullinen ja auttaa jonkin verran epäpuhtauksiin - tippa ruusunmarjaöljyä sekaan niin saa enemmän kosteutta iholle.

LV kosteuttava misellivesi 3 in 1 - Putsausteholtaan ei mikään loistava, mutta kosteutti todella hyvin ihoa. Enemmän meni siis kasvovedestä. Tästäkin olen kirjoittanut aiemmin samassa postauksessa edellä mainitun Cattierin geelin kanssa.

Beyond Herb Garden Calendula sheet mask - Eläinkokeetonta k-kosmetiikkaa edustavan merkin naamio oli ihan jees - ehkä pikkaisen liian limainen omaan makuun - ja tästä olen kirjoittanut aiemmin jo täällä.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch - Muuten olisivat olleet ihan toimivia, jos eivät olisi kirvelleet sy-alueella. Ainoastaan satunnaisina aamuina pystyin käyttämään näitä ilman mitään oireita. Ei jatkoon siis (merkki ei myöskään taida olla eläinkokeeton?) ja lisää käyttäkokemuksia hydrogeelilappusista voi lukea täältä.Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask kuplasavinaamio - Hauska ja toimivakin, ainoastaan pohjajämät eivät enää vaahtoutuneet kasvoilla samanlailla. Pieni miinus siitä että naamion poistaminen on hieman työlästä käsivoimin, joten olikin parempi tehdä naamio aina suihkussa käynnin yhteydessä. Elizavecca ei taida kuitenkaan olla eläinkokeeton. Tämä löytyy samasta postauksesta kuin Petitféen silmälappuset.

Essence make me brow kulmakarvageeli - Tätä olen käyttänyt ennenkin. Yksinään meni tosi kiireisinä aamuina kun ei ollut aikaa juuri meikkaamiselle, mutta muuten tätä olen käyttänyt aina kulmameikin viimeistelyyn.

Avril puhdistusmaito - Ensimmäinen Avrilin tuote josta en tykännyt. Pakkaus itsessään on jo tosi tylsä ja halvan näköinen, mutta sitä oli myös puhdistusmaitokin. En pitänyt putsaustehoa kovin kummoisena ja vaikka putsarin tuoksu oli mieto, niin jokin siinä oli sellaista etten vain pitänyt siitä. Ei jatkoon siis.


__________________

Löytyykö näistä omia suosikkeja?
Tai toisenlaisia kokemuksia?

6 kommenttia

 1. Olen samaa mieltä LV:n misellivedestä; mukavan tuntuista ja kosteuttavaa, mutta ei kovin kummoinen misellivetenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sillä juuri misellivedeltä sitä putsaustehoa juuri odottaakin 🙃

   Poista
 2. Mikään näistä ei ole mulle tuttu, mutta toisaalta onkin mielenkiintoista lukea just sellasista tuotteista (ja tuotemerkeistä), jotka on itselle vieraita :) Toi essencen kulmageeli lähtee varmasti jossain vaiheessa testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmageeli on onneksi halpa niin pystyy hyvin testaamaan 😉😄 itse kun en kulmakarvageelistä tahtoisi pulittaa maltaita, kun periaatteessa ihan hiusgeelikin ajaisi saman asian.
   Sävyssä 01 blondy Brows on myös sopivan neutraali, ei liian keltainen tai punainen sävy 🙃

   Poista
  2. Tuo Elizavecca Milky piggy löytyy, enkä varsinaisesti tykkää, menettelee, mutta itse en aio ostaa uutta.
   Saman merkin hyaluronihappo-tipat on kuitenkin loistavat! 😊 Ohmy

   Poista
  3. Hmm olen tainnut eBayssa törmätä joskus noihin tippoihin jos oikein muistan, sellainen söpö pakkaus jossa se possu hämmentää noidanpataa? :D Hyvä että ne toimivat! :)

   Poista