14.11.2017

Zoeva & Nabla

Vaikka jonkinlaista kosmetiikkablogia kirjoitankin ja pääpaino blogissa pysyykin juurikin tuotearvosteluissa, niin pakko myöntää etten silti kirjoita joka ikisestä meikkipussin ja kylppärin peilikaapin tuotteesta. Näihin tuotteisiin kuuluu toki sellaisiakin joista on ollut tarkoitus kirjoittaa, mutta jotenkin se sitten vain jää ja lopulta unohtuu.

Siispä tämä blogipostaus onkin omistettu niille tuotteille, joista on ollut tarkoitus kirjoittaa mutta en vain jostain syystä ole sitä koskaan saanut aikaiseksi.

Zoeva Blanc Fusion luomiväripaletti


Tämän valkosuklaasta inspiroidun luomiväripaletin ostin viime vuoden Black Fridayn alesta - eli siitä tuleekin ihan lähiaikoina kokonainen vuosi täyteen! Muistan vieläkin kuinka tuskailin tuolloin tilauksen tekemistä BF:n aikaan, sillä Zoevan sivusto kaatuili vähän väliä. Nykyään Zoevaa on saatavilla jo paremmin, mm. Bangerheadista ja Beautybaysta, joten ehkä tänä vuonna samanlaista tuskailua ei olisi luvassa niille jotka metsästävät Zoevan perään...?

Blanc Fusionin sävymaailma kolahti vain minuun jo silloin kun Zoeva julkisti sen ensimmäisen kerran. Olenkin juuri luonnollisten luomivärisävyjen ystävä - eli joo, paheeni luomiväreissä juurikin on ne eri ruskeat ja muutenkin neutraalin sävyiset luomivärit, jotka ovat erinomaisia arkimeikkien tekoon.

Kymmenen luomiväriä sisältävä paletti on jaettu niin, että ylärivissä ovat hohtavammat, metallinhohtoiset sävyt ja alarivissä puolestaan mattasävyt.
Etenkin noita mattasävyjä olen käyttänyt eniten koko paletista, sillä ne ovat juuri sellaisia ihanan arkisia ja sopivat vähän joka meikkiin. Pidän myös siitä kuinka paletin tummin sävy (Last Bite) ei ole musta kuten useimmiten luomiväripalettien tummin sävy tuppaa olemaan ja yleensä juuri musta jää itseltä käyttämättä. Last Bite on enemmänkin melko neutraali tumman ruskea ja hyvin käyttökelponen sävy. Alariviltä kaikki sävytkin ovat itsellä käytössä, mutta nappien painaumien mukaan eniten riviltä näyttäisi olevan sävyt Travel Inspired (ensimmäinen), Joy in Box (toinen ja selvästi eniten käytetyin) ja Question of Taste (neljäs).


Ylärivin hohtavammat sävyt ovat myös kauniita ja keskimmäinen kullankeltainen Visions of Gold on oikea katseenvangitsija - puhumattakaan sen upeasta pigmenttisyydestä! Valitettavasti en vain itse ole osannut yhdistää sävyä oikein mihinkään meikkiin. Ylärivin sävyistä omat suosikkini ovat kaksi viimeistä eli Late Bloomer ja Sweetness Lingers. Kahta ensimmäistä sävyä taaa käytän toisinaan silmän sisänurkassa korostukseen.

Kaiken kaikkiaan olen tähän luomiväripalettiin ollut tyytyväinen ja käyttänyt sitä viikottain. Sinänsä siis hassua etten ole kirjoittanut tästä aiemmin, kun se on kuitenkin niin usein käytössä!

Nabla Cosmetics


Kesällä taas tein hyvin pienen tilauksen italialaista vegaanista kosmetiikkabrändiä edustavalle Nablalle, joiden tuotteita olin jo pitkään katsonut hieman himoiten, mutten vain raaskinut ikinä ostaa! Mutta kun juurikin kesällä lanseerattiin uutuutena nestemäiset huulipunat Dreamy Matte Liquid Lipstickit, niin silloin katsoin tilaisuuteni koittaneen. Melko usein Nabla tarjoaakin uusien tuotteiden lanseerauksen yhteydessä myös tarjouskampanjoita, kuten postikulut 50% alennuksella kun tilauksen arvo on yli 19€ (ilmaisetkin tarjotaan tietyn summan ylittäessä). Siksi tilasin huulipunan lisäksi myös yhden luomivärin, jotta sain postikulut hieman halvempaan hintaan.

Dreamy Matte huulipunan tilasin sävyssä Roses, jota kuvaillaan lämpimäksi vaaleanpunaiseksi. Huulipuna oli pakattu kauniiseen mustaan pahvipakkaukseen, jossa oli tähtitaivaan kuviointia. Pakkauksen mukana tuli myös pieni noin A5 -kokoinen paperi, jossa oli englanniksi kirjoitettu melko romantisoiden tarina muistaakseni jostain unelmoivasta tytöstä/naisesta. Paha vain että olen heittänyt ne jo menemään niin en pysty sen tarkemmin niistäkään kertoa saati sitten kuvaamaan.

Punan koostumus on ohutta - omaan makuun ehkä hieman liian lirumainen - ja siinä on kookoksen tuoksu(!). Jo yhdellä kerroksella saa täysin peittävän lopputuloksen ja lopputulos onkin melko intensiivinen, vaikka kyseessä onkin sellainen my lip but better sävyä lähentelevä puna. Huulilla se tuntuu hieman kuivattavalta, samaan tapaan kuin useimmat mattapunat, muuten se olisi melko huomaamaton. Vaikka pidän sävystä, niin myönnän että käyttäisin sitä useammin jos sen koostumus olisi enemmän mieleeni itse levitysvaiheessa. Lirumainen koostumus vaatii melko tarkkaa levitystä jottei se pääse vain karkaamaan sottaisesti huulten reunojen yli ja jo "maiskutellessa" huulia yhteen puna voi karata reunojen yli jos se ei ole täysin kuivunut.


Luomivärinapin ostin puolestaan sävyssä Luna. Nabla tarjoaa luomivärejä samaan tyyliin nappeina kuin mitä esim. Makeup Geek, eli magneettipohjalla esim. Z Palette -palettiin - myös Nablan valikoimasta löytyy omia magneettipaletteja. Nablan luomivärinapit maksavat 6,50€ eli hieman enemmän kuin MUGin vastaavat, mutta ovat nämä myös isompia (MUG 1,8g ja Nabla 2,5g).
Jos taas magneettiset kokoa-itse-paletit eivät kiinnosta, niin sävyjä löytyy myös omissa muovisissa pakkauksissaan. Tällöin ne maksavat myös hieman enemmän, 7,90€. Koska itseltä löytyi entuudestaan jo Z paletti, niin tyydyin hieman halvempaan luomivärinappiin.

Lunaa kuvataan kirkkaaksi vaaleanpunaiseksi shampanjaksi. Noh, itsellä on kyllä ihan eri mielikuvat vaaleanpunaisestsa shampanjasta, mutta sanoisin että Lunan sävy kuvastaa melko hyvin Kuuta. Valitsinkin tämän sävyn juurikin sen monikäyttöisyyden vuoksi, sillä se sopii ihan yhtä hyvin vaikka vain poskipäiden korostukseenkin, sillä se on aika hohtava ja selainen, jota voisi olettaa olevan ihan korostuspuutereiden sävyvalikoimassa. Pigmenttisyys on loistava ja luomivärin koostumus tuntuu mukavan pehmeältä. Jos pitäisi valita MUGin tai Nablan väliltä, niin itse valitsisin kyllä jo tämän yhden napin perusteella Nablan.

___________

Onko sinulla kokemusta jostain näistä tuotteista?

2 kommenttia

  1. Zoevan paletti on nätti, juuri sellainen mitä itsekin voisin käyttää joka päivä. Vaikka tuo keltakulta pomppaa kyllä esiin, en osaisi sitä käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä just passeli arkikäyttöön kun sävyt on sopivan hillittyjä 🙂 paitsi tosiaan tuo keltakulta on hieman haastava sävy 😂😅

      Poista