4.12.2017

Marraskuun loppuneet

Mizon sheet mask - Tästä olen tykännyt!

MayBeauty pois revittävä naamio - Blogin kautta testiin saatu musta naamio, joka revitään iholta. Käyttökokemuksia tuotteesta voi lukea paremmin täältä.

Everyday Minerals semi-matte meikkipohja - Ollut pitkään jo käytössä, kuten pidempään blogia seuranneet varmaan ovat jo huomanneet.

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% voide - Nyt kun olen tuubin kuluttanut loppuun, voin kertoa jo paremmin tämän vaikutuksista. Aluksi voide ei oikein vakuuttanut, mutta huomasin että se auttoikin valkopäihin joita tahtoi taas uhkaavasti ilmestyä vasemmalle poskelle. Koin kuitenkin että tämä auttoi hillitsemään niitä ja muutenkin tasoitti ihoa, niin ettei se tuntunut ihan niin "rykelmäiseltä". Voidetta käytin aina iltaisin ennen nukkumaan menoa, mutta toisinaan jos koin ihon todella epätasaiseksi tai punoittavaksi, niin laitoin myös aamulla (aamulla käytettynä kannattaa käyttää aurinkosuojaa). Tämä toimikin ihan hyvin meikin alla. Vielä en kuitenkaan ole tilaamassa uutta tuubia, mutta pidän tämän kuitenkin mielessä jos vaikka tarvitsisinkin uudelleen.
 Tästä ja muista tilaamistani The Ordinaryn tuotteista olen kirjoittanut täällä.


YA naturae silmänympärysvoide - Tykkäsin ja jopa pääsi ihan tykkäyspostaukseenkin! Levittyy vaivattomasti sy-iholle. Tosi kuivalle sy-alueelle ei välttämättä ole tarpeeksi kosteuttava, sanoisinkin tämän olevan sellainen perushyvä silmänympärysvoide kaikenikäisille.

Rexona Tropical antiperspirantti - Jos jossain tulee kömmähdys eläinkokeettomien tuotteiden suosimisessa, niin se on dödö. Näin reippaasti hikoilevana on vaikea löytää sopivia dödöjä ja parhaimmat tähän mennessä ovat olleet juurikin ei-eläinkokeettomilta merkeiltä. Rexonan dödöt ovat yleensä olleet suosikkejani, mutta kaikissa ei tuoksu toimi. Tässä se oli aluksi ihan kiva, mutta päiän mittaa muuttui pistäväksi ja omaan nenään inhottavan hajuiseksi.

Pai Skincare ruusunmarjaöljy - Pakko oli ottaa tehokäyttöön, sillä tämä joutui melko pitkäksi aikaa jo avattuna olemaan käyttämättä, kun akneni alkoi temppuilemaan ja aloitinkin sitten antibioottikuurin. En tiedä oliko loppuvaiheessa tässä sitten enää mitään muuta tehoja kuin kosteutusta, mutta ainakin hoiti sen hyvin ja teki ihosta pehmeän. Tällä kertaa tilasin kuitenkin The Ordinaryn öljyn koska oli edullisempi.

Mossa Youth Defense nutrition päivävoide - Luulin jo hukanneeni tämän muuton yhteydessä, mutta se putkahtikin esiin parin kuukauden päästä yhdestä muuttolaatikosta! Kiva voide ja voisin ihan hyvin ostaa uudemmankin kerran Mossan voidetta, ehkä vain ensi kerralla ennemmin sellaista joka on enemmän sekaiholle tarkoitettu, sillä otsani pukkaa herkästi rasvaa.

__________

Löytyykö omia suosikkeja?
Miksi roskapostaukset kiinnostaa?

8 kommenttia

 1. Kiinnostaa, musta on kiva lukea toisten, kun itse saan niin vähän loppumaan. :D Mossan päivävoide on kiva ja Pain ruusunmarjaöljystä tykkäsin myös, vaikka siitä eri mitään supersuosikkia tullut itselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa! :D Pai ja Mossa ovat kyllä olleet kivoja :)

   Poista
 2. Mulle Rexonan dödöt on aivan ykkösiä. Ne on toimivia ja useimmat tuoksuu aivan mielettömän hyviltä;) YA Naturaen tuotteista tykkään myös, niin tuosta sy-voiteestakin, mutta muistaakseni taisi olla hippasen liian kevyttä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä toimii! YA naturaen sy-voide tuntui kyllä tähän aikaa vuodesta jo köykäisemmältä kosteustehoiltaan, kesällä se taas oli loistava :)

   Poista
 3. Olen kait joskus käyttänyt Rexonan dödöjä, mutta jostain syystä viime aikoina niiden tuoksut ovat ottaneet turhan kovasti nenään. Tuntuu siis, että koko päivän leijuu vaan se dödö nenässä (tai sitten se oli vain stickin ongelma)! :D Herbinan dödöt olivat suosikkejani, mutta mokomat menivät uusimaan tuoksut ja en ole ainakaan vielä uskaltanut ostaa testiin uusia tuoksuja. Tällä hetkellä käytössä Nivea. YA:n ihonhoitotuotteet kiinnostaa! Vielä ei ole tullut hankituksi. En osaa sanoa, miksi nää roskapostaukset on kivoja! :D Ehkä siksi, että näissä saa useasta tuotteesta arviot tiivistetysti ja vielä usein näissä pyörii eri bloggaajien välillä samojakin juttuja, niin voi sitten vertailla mielipiteitä ja miettiä, mitä mieltä itse niistä olisi ja mitkä voisi itsekin hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä inhottava jos jokin dödö ottaa liikaan nenään, itsellä ainakin tuo Tropicalin haju otti liikaa. :D Herbinan dödöt taas ei toimi itsellä ollenkaan :( Sääli, sillä ne olisivat sekä kotimaisia että eläinkokeettomia.
   Ya Naturaelta löytyy nykyään matkakokoisia tuotteita, niin voi testailla vaikka ensin niitä ennen täysikokoisen ostoa niin tietää onko ne oma juttu ;D

   Ja totta, loppuneet postauksissa on kyllä aika kiteytetysti mielipiteet tuotteista! :) Varmaan sillä ne taitavat olla täälläkin luetuimpia postauksia :D

   Poista
 4. Olen nyt lukenut kolme päivää putkeen eri bloggaajien loppuun käytettyjen postausta! Paljon uusia ideoita 💖

  VastaaPoista