2.3.2018

Flourish & Be

Ja niin sitä ollaan jo maaliskuussa - ja tätä blogiahan on tosiaan päivitetty viimeksi joulukuussa joten pieni tovi on tosiaan vierähtänyt.

Mutta rehellisesti sanoen en ole juurikaan uhrannut ajatuksiani blogilleni, vaan jopa unohtanutkin tämän.


Tällä hetkellä en ole kokenut halua kirjoittaa tuotearvosteluja saati kauneudesta/kosmetiikasta. En ole myöskään avannut tietokonetta, vaan se on levännyt rauhassa omalla paikallaan täysin koskemattomana pari kuukautta. Ja no, jo parin kuukauden tietokoneen käyttämäättömyys tietysti teki sen, että sitten kun sen avasi, niin sitä käynnistämistä sitten saikin tovin odottaa...

Kosmetiikka on yhä silti paheeni, ei se siitä ole muuttunut. Toisaalta olen viime aikoina kuitenkin pyrkinyt olemaan hieman järkevämpi kuluttaja sen suhteen; vain tarpeeseen, käyttää vanhat tuotteet ensin pois ennen uuden ostoa (lipsahduksia toki välillä sattuu) ja pienenää kosmetiikkavarastoja. Haaveenani onkin saavuttaa pieni kompakti kokoelma, joka sisältää vain helmiä joihin voi aina luottaa, eikä useita tuotteita jotka eivät täytä kaikkia vaatimiani standardeja, niin että pitäisi ostaa aina uusi täydentääkseen jotain toista. Niin ja eläinkokeettomuuteen olen yhä pyrkinyt valinnoissani, vaikka se kieltämättä välillä tekeekin tiukkaa etenkin k-kosmetiikan suhteen (sen osalta kylläkin Klairs ja Neogen ovat löytäneet tiensä luokseni, eli lähinnä kyse on ollut omien mielihalujen vastustamisesta ei-eläinkokeettomia merkkejä, joita hehkutetaan niin paljon että mieli tekisi kokeilla jo sen vuoksi).


Eläinkokeettomasta korealaisesta kosmetiikasta voi lukea täältä.


Elämääni on luikerrellut myös muita kiinnostuksen kohteita, jotka ovat vieneet sijaa kosmetiikasta. Näin vuoden alussa olen hurahtanut erityisesti bujoiluun ja insatilini tuntuukin kohta olevan lähinnä pelkkää bujoilua eikä niinkään kauneuteen liittyvää. Myös huonekasvit ovat valloittaneet sydämeni, vaikka olen aina ollut todella, todella surkea viherpeukalo. Mutta nyt viime aikoina olen alkanut huomaamaan asian suhteen myös edistymisen merkkejä, joten ehkä minusta jonkinlainen viherpeukalo alkaakin kehittyä! Etenkin nyt kun kasvien hoitaminen alkaa olemaan vielä ajankohtaisempaa kun valon määrä lisääntyy, niin se varmasti saa peukaloni syyhyämään entistä enemmän.


Eihän sitä tiedä, jos vaikka innostunkin bloggaamaan niin kauneudesta, bujoilusta kuin viherpeukalona olemisesta - miksei! Totta puhuen koen silti helpoksi sen että nappaat kuvan fiiliksen mukaan ja postaat sen instaan. Tällä hetkellä kun ei ole oikeastaan edes aikaa aktiiviseen bloggaamiseen ja kuvien ottamiseen kunnollisella kameralla - siksi se insta onkin niin kätevä, kun voi puhelimella napata kuvan ja laittaa suoraan menemään.

(Tämänkin päivityspostauksen kuvat on otettu instasta suoraan.)

Blogin tulevaisuus on siis tällä hetkellä ilmaan heitetty kysymysmerkki. En sano että bloggaaminen loppuisi kokonaan, sillä koskaan ei tiedä milloin sitä taas innostuu uudelleen. Blogini saa myös jäädä näkyviin, sillä eihän sitä tiedä jos joku hyötyy vanhoistakin kirjoituksista jollain tapaa.

Halusin kuitenkin vain tuoda tämänkin asian ilmi, jos joku ihmettelee miksi blogi on yhtäkkiä hiljentynyt eikä juuri päivity.Ihanaa kevään alkua kaikille!

2 kommenttia

  1. Minä lukisin mielelläni vaikka bujoilusta ja huonekasveistakin! :D Oman bloginsa kanssahan voi tehdä mitä tykkää: vaihtaa aihetta tai postata silloin kuin huvittaa jne.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa tehdä just sitä, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Mä itse olen vasta varttuneella iällä sisäistänyt sen, että elämästä pitää nauttia ja kuunnella sydämensä ääntä, heh, valtava oivallus siis...;) :)
    Kaikkea hyvää sinulle:) Mielenkiinnolla olen seurannut instasta bujo-juttujasi. Hienolta näyttävät<3

    VastaaPoista