Kirjoittajasta

" Who are you ?"

Täällä kirjoittelee siis 26-vuotias nuori nainen, joka ei ammatillisesti ole koskaan toiminut mihinkään kauneusalaan liittyen. Jo meikkaustaitoni ovat hyvin amatöörin tasolla, jossa joudun yhä oppimaan ja parantamaan taitoja! Joten kyllä, ihan tavallinen keskiverto kadun tallaaja olen, joka nauttii kupillisen kahvia aamuisin ja mieluiten maidolla kiitos.
Myös teekupponen piristää kummasti päivää. :)

Pidän kaikesta vähemmän ja enemmän omituisesta ja brittihuumorista, kärsin Nightmare before Christmas addiktista, katson ennemmin rikossarjoja tai muuta toimintaa sisältävää kuin siirappista hömppää, lempi vuodenaikani on syksy ja horoskooppini on skorpioni. Suurimmaksi osaksi en usko horoskooppeihin, mutta ihan hyvää viihdettä ovat ja luenkin niitä melko usein aamuisin ennen kuin päivä lähtee käyntiin. Uskon karmaan eli hyvistä asioista seuraa hyviä asioita ja huonoista huonoja.


Oma värikarttani on:
Silmät: Vihreänharmaat, mutta kuulemma näyttävät toisinaan myös sinertäviltä.

Hiukset: Oma väri, jonkinlainen vaaleanruskea jossa nykyään on muutamia vaalennettuja raitoja.

Iho: Vaalea ja "neutraali", joka ruskettuu suht' hyvin auringossa. Hormonaalisesta akensta kärsivä, jossa finnit ja paiseet keskittyvät leuan ja poskien alueelle. Toisinaan iho rasvoittuu (T-alue ja joskus poskipäätkin) ja toisinaan kärsii pintakuivuudesta. Taitaa olla myös herkkyyteen taipuvainen, sillä se punoittaa herkästi ja jotkut kosmetiikkatuotteet saattavat ärsyttää ihoa esim. kasvot leimahtavat punaisiksi tai muuten kirvelevät.

Vuodenajoissa itseni on luokiteltu yleensä kevääseen.

Käyttämieni meikkipohjien sävyt:

  • Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri sävy Blondie
  • Meow Cosmetics Pampered Pusmineraalimeikkipuuteri sävyssä 1-Sleek Siamese.
  • bareMinerals Original ja Matte mineraalimeikkipuuterit sävyssä Fairly light.
  • Lumene CC-voide sävyssä Light
  • Everyday Minerals semi-matte mineraalimeikkipuuteri sävyssä Light 2N